Mamici si gravidute de Satu Mare (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

eu eram la semaforul se langa statuia "lupoaica" langa farmacia nr.8 si fostul complex Transilvania...acolo am vazut o mamica cu un baietel in carucior care semana tare bine cu Razvan....m-am gandit ca poate erati voi, dar am realizat prea tarziu sa ma uit mai atenta la mamica :)) atat am obs ca era blonda...

oricum, tot ar trebui sa punem de intalnire, acum ca vine si Clara cu gemanutele...

pama la urma m-am hotarat la modelul Bertoni Concord pt scaun de masina...zilele astea trebuie sa imi ajunga...abia astept sa vad daca-i va placea Esterei...

V-am pupat

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Bineinteles ca si celalate mamici sunt asteptate sa ni se alature la intalnire...:)

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hm, nu eram noi nu am mai fost pe acolo de mult timp.
Eu stau in Micro 15 si pe acolo ajung foarte rar cu Razvan.

Abia astept sa vad daca i-a placut Esterei scaunelul.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Clara, asteptam sa ne dai un semn cand aj in Sm si apoi ne punem deacord cu intalnirea :)sa alegem un loc cat mai aproape de tine, ca tie ti-e mai greu cu carucior dublu abia astept sa-ti vad printesele...

Ramona, ne-a venit scaunul de masina si Estera este incantata de el! sta foarte cuminte acolo in spate si se uita pe geam..atat doar ca uneori o mai deranjeaza soarele, dar asta e, ce putem sa facem...pun o poza cu ea aproape adormita in scaun

Restul fetelor, ce mai faceti? nu mai spuneti nimic?

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AdrianaSM

Clara, asteptam sa ne dai un semn cand aj in Sm si apoi ne punem deacord cu intalnirea :)sa alegem un loc cat mai aproape de tine, ca tie ti-e mai greu cu carucior dublu abia astept sa-ti vad printesele...

Ramona, ne-a venit scaunul de masina si Estera este incantata de el! sta foarte cuminte acolo in spate si se uita pe geam..atat doar ca uneori o mai deranjeaza soarele, dar asta e, ce putem sa facem...pun o poza cu ea aproape adormita in scaun

Restul fetelor, ce mai faceti? nu mai spuneti nimic?

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

E fain scaunelu si Estera sta foarte comod din cate vad.
Sa is stapaneasca sanatoasa.
Voi nu aveti perdelute din acelea contra soarelui?Stii tu din acelea care se pun pe geamurile laterale.

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Salutare

inca nu am reusit sa ne luam talpasita. Daca tati nu e f obosit mergem in noaptea asta, adica f tarziu. Daca e f obosit numai dis de dimineata.
Noi ajungem oriunde in SM ca de data asta ramane si tati cu noi si vom avea masinuta cu noi tot timpul. Putem mege si in Gradina Romei, acolo am inteles ca mergeti des. Pe jos parcul din centru e cam la 10 minute de mers cu tot cu carutul. Asa ca decideti voi. Eu am sa o sun pe Adriana zilele urmatoare pt ca ai mei nu au net acasa si ne intelegem. (Mai intram pe furis pe net ca "furam" wireless de la vecin, dar din pacate nu mai functioneaza)

Va salutam. Aici e o zapusealaaaa! sper ca pe la 4-5 dimineata sa fie ok, ca nu avem aer conditionat.

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

FILE DIN POVESTE

MAMARUTELE MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Apropo, cum si cu cine a nascut mamica de gemenuti care m-a sunat. Era prietena Ramonei parca sau a Adei, nu mai stiu exact, scuze. MA interesa deznodamantul.

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

FILE DIN POVESTE

MAMARUTELE MAMEI

Mergi la inceput

Neata!

Clara ai pm cu nr meu de tel. asteptam sa ne anunti.

Cine mai vine la intalnire? doar Clara, Ramona si eu?

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Adriana si mie mi-ar conveni cel mai mult sa ne intalnim in parcul din centru, mai bine zis acolo vis-a-vis de Somesu, ca au copiii unde zburda.
Dar daca nu se poate pot veni si in Gradina Romei.Asta daca intalnirea are loc dupa ora 18.

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Fetelor, m-a sunat Clara, ei sunt in Satu Mare pana sambata. cand ar fi ok sa ne intalnim?

Ea propunea Gradina Romei dc este ok.

Care vreti sa veniti sa-mi spuneti in ce zi ar fi mai bine.

V-am pupat.

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput