Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
Ciao dragelor ... si noi pe aici , suntem ... nicicum.
Zicea cineva in situatia asta ca : 'nici sa mori nu e usor' , culmea ca acelasi loc de plecare a bolii , aceeasi evolutie a bolii , acelasi crunt final ...
Kissu e ... e de nerecunoscut. Cand o mangai pe fata , mangai oasele , cand o sarut nu ii mai simt pometii , e incredibil de greu sa o vad asa. Tot timpul se plange ca o doare spatele ca o doare ceva , e cumplit de greu sa o ridicam putin ca o dor toate . Tot timpul isi asteapta drogul si cu o ora inainte de administrare incepe circul ca de ce nu trece timpul mai repede , cand ma duc sa ii pregatesc , ca ea vrea acum ...
Azi nu a dormit aproape deloc toata ziua , sper sa doarma la noapte ...
Interesant este ca mananca aproape continuu , dar boala asta ii va mananca toate resursele pana o va infometa probabil si din cauza asta slabeste asa. Vad ca rinichii si-au mai revenit si isi fac treaba , dar ea , sufletelul ei , abia reuseste sa vorbeasca. Nu primeste destul aer din cauza lichidului pleural din care nu am voie sa scot prea mult ca altfel nu mai lucreaza rinichii ...
Ooooof , imi este asa mila de ea , nu am nici o putere sa o ajut. Nu pot face nicicum sa ii fie mai bine bietul meu copilas chinuit ce mult te iubesc
Aida ... 12+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
Ma gandesc totusi ca ma voi trezi curand si toata tragedia va ramane in urma ca un vis urat , iar Emma va fi ca inainte , acelasi copil care sare din carucior sa danseze chiar daca are piciorul in ghips , aceeasi care alearga si se bucura de lumina zilei . De multe ori nu imi vine sa cred ca traiesc asa ceva , ma simt captiva intr-un cosmar fara iesire. Sunt asa un om mic si neinsemnat ... in momentul asta nimic nu mai are valoare
Aida ... 12+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
speranta23 spune:
Aida, te rog mult, nu gandi asa! In situatia ta, a voastra, cred ca TOTUL are valoare, fiecare secunda, clipa, are o valoare incomensurabila, fiindca orice clipa alaturi de Emma e valoroasa, e castigata prin atat de multa suferinta cum numaisufletul vostru stie.
Emma e cu tine, lupta pentru fiecare secunda, e viata ei si o vrea! Vrea sa o traiasca. Asta e cel mai important. Atunci cand toti ridicau din umeria neputinta ea a demonstrat ca poate sa sparga orice imaginatie, ca poate dobori orice limita.
Vroiam de mult sa te intreb, transfuziile de sange pentru Emma se gasesc usor? Adica aveti probleme in procurarea lor? Banuiesc ca daca e nevoie pot dona de aici si sa ajunga la voi, nu? CUmva. Ma rog... nu neaparat sangele meu, insa se poate face un schimb intre spitale.
Va imbratisez mult dragele mele si ma gandesc la voi.
claudia_2803 spune:
Offfff, doare atat de tare si lacrimile curg siroi ...
Somn usor pui mic si chinuit
adlemi spune:
Ne rugam pentru voi,zi de zi,ceas de ceas...Asa cum au spus si fetele de aici, mi-as dori sa pot lua asupra mea suferinta Kissulinei,mi-as dori sa-i dau o parte din viata mea...
In fiecare zi astept vesti de la voi,in fiecare zi astept si ma rog pentru o minune...
Cuvintele sunt prea sarace acum...As vrea sa spun mult mai mult,dar nu pot,ma sufoc...
Kissy drag,esti cel mai minunat copil ce mi-a fost dat sa-l cunosc.Ne-ai invatat atat de multe,si stiu sigur ca ne-ai fost trimisa in viata aceasta pentru a ne face mai buni...Te iubesc mult,si iti sarut ochisorii,si manutzele,si inimioara ta atat de buna...
Sa aveti o noapte linistita dragelor.Sa aveti o noapte frumoasa,plina de vise frumoase si sa visati numai lucruri minunate.
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
adablackcat spune:
Noapte buna si fara dureri! Aida, esti deosebita!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
ralcat spune:
In fiecare seara cand ne spunem rugaciunea si ne rugam de sanatatea Emmei, ma intreaba puiul meu "de ce e bolnavioara Emma Aida?". Nu stiu ce sa-i raspund decat ca doar Dumnezeu stie. Si tot la El, ne rugam amandoi "Fa Doamne o minune si da-i sanatate lui Emma Aida!".
Fa Doamne o minune .
Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
monica-elizabet spune:
Aida sa fie mai bine Emma maine
Doamne ajuta!
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.