FIV la Cluj 12

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna dimineataaaaaaaa! Hai trezirea ca aseara ati repede. Aveti, aveti si laptic de la Viola si ceiut cu lamaie, si....ciocolata, de toate, va astept, nu pot sa beau cingulica.

Mergi la inceput

cred ca nu va vine sa va treziti, cred ca 2009 nu are si babe frumoase, ma bucur ca ati reusit sa ne vedeti, sunt niste poze facute instantaneu, fara pregatire prealabila, mie nici nu-mi plac pozele pregatite dinainte.
M-au distrat ieri cand mi-au spus ca vulpea din povestea Ursul pacalit de vulpe "s-a acuns in cosbula" pentru ca ursul era nervos.
si o frantura dintr-o discutie cu Ursuletul: "daca ieci cuminte melgem la felma la buchicu, sa vezi cum tau polcii in bosca, sa nu fii lau ciumosule, ca daca eci lau nu te duc"
Sa va trinit si dictionarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele scumpe!!!

vreau si eu o cafeluta cu laptic.

denissa_k1 eu eram blondutza,hahahahaha m-ai facut sa rad asa de dimineata scumpa,dar tu unde stateai?la usa la eco sau pe scaun?erai cu sotul?nu de alta dar vreau sa te identific....
in rest fetelor,astept sa treaca cele 2 saptamani,sa fim multe gravidute pe aici.

Mergi la inceput

Fetelor au devenit obisnuinta intalnirile la spital, pentru identificare care sunteti postate aici incepand de maine cand mergeti la spital sa va puneti ecuson, nu de alta dar stati una langa cealalta si nu povestiti nimic, pe cand aici nu va puteti opri.
Gravidutelor, voi ce faceti?, cate zile AMR pana la vestea cea buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!

eu am dat deja o tura pe forum dis de dimineata dar toate , asa ca n-am avut cu cine bea cafeluta.

maddutz, te incumeti sa deschizi capitolul 13 sau mai asteptam pana vin fetele cu cele 2 liniute??mie nu-mi place 13, eu zic sa mai asteptam
criadema, multam fain de cafeluta, e ff gustoasa, exact pe placul meu, pupici strumfilor, sunt superbi , si eu vleau !
fetele si trezirea ca azi se face prezenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

'neatza.... criadema multumesc de cafeluta..
oare ce fac gravidutele noastre de nu ies la interval???
maddutz, impresionanta povestioara ...
mara cum te simti?
julia ceva semne?
uratica la apelul de dimineata ..hai despeptarea...
fetelor va pup , sa aveti o zi minunata...

Mergi la inceput

Cu siguranta toate o sa aveti comorile voastre, micutii vostri cu care o sa va umpleti viata.... si zilele.....si noptile.....
Oare Uratica a intrat in grupa gravidute de nu s-a trezit, hai desteptarea, altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

of of mai mai..cand nu e una e cealalta!
buna fetele!madutz-super povestea!ff adevarata!nimeni nu poate sti ce e in sufletul unui om si cat il afecteaza o simpla vorba!
deci..eu sunt la extrema cealalta acum!am scapat de luat temperatura!mi-am scos bazaconiile din cap!insa ma trezii azi dimineata cu o falca-n cer si cu una in pamant!dar la propriu-nu la figurat!!si-asa ca stau de azi dimineata cu o durere de mama mama!dar nici nu ma indur sa iau ceva medicmente!ca dac-o fi luna asta sa mi se intample minunea?eu ce ma fac apoi?insa..ce e mai grav-e ca ma umflu si ma tot umflu!asa ca..daca nu mai apar pe aici inseamna ca am explodat!ufffffffffff..fac si eu haz de necaz!insa sincer-nu stiu ce sa ma fac!ma doare o masea de minte care tocmai si-a facut aparitia si m-am si umflat!si sa nu va mai zic-ca de mancat nu poci manca nimic!fetele sa nu ma bateti!insa daca incerc sa mananc ceva dau totul afara!am mancat numai un iaurt -si ala asa in 2 ore ca sa-mi pacalesc cumva stomacelul si sa-i dau sa rumege ceva!
dar sunt varza!si..suport orice durere-numai nu cea de masele!!as prefera inca o operatie decat durerea asta sacaitoare!
asa ca fetele de aveti vreun remediu fara medicamente-va rog sa m ajutati!ca nu mai poci!
va rog sa ma scuzati-insa stau linistita in patuc acum..poate poate va trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aaaa..madutz-eu sunt in asentiment cu turqoise!
se poate sa sarim peste cap 13 si sa trecem direct la 14?please please please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

uratica, stiam eu ca e ceva de n-ai facut prezenta pana la ora asta.saracuta de tine, crede-ma ca stiu cum e cu durerile de maseleeu luam ketonal dar tu zici ca nu vrei medicamente..poti sa incerci cu putin alcool, sa-l tii acolo unde te doare, ca amorteste,.da vezi nici prea mult ca poate .

Mergi la inceput