FIV la Cluj 12

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

O sa vorbesc in soapta, multe fete inca
Apalina, multumesc de , e taaaaareeee buna, mi-i cam dar sper sa nu cu capul pe masa..... mai imi iau o ca una nu-mi ajunge. Apalina se va rezolva totul cu bine.
Mara de acum esti , poti sa institui reguli pentru toata lumea din jurul tau si sa faci numai ceea ce iti place, in curand vei veni si cu confirmarea, sunt sigura ca vor fi 2.
Uratica nu s-a trezit inca? oare inca presteaza?hai draga mea la, avem atatea vesti bune
Enni, sunt atat de frumosi tai si ma bucur ca sunt pe deasupra si cuminti
Madutza, mereu ma provoci cu copiii mei, uite vineri inainte de 8 martie ma duc de la serviciu acasa (noi vinerea lucram numai pana la 14), in general aceasta ora este si ora de culcare a copiilor mei, ajung acasa si merg sa vad daca s-au culcat, deschid incet usa de la camera, sa nu fac galagie si in clipa urmatoare : "Maaaaamaaaaa!" amandoi sar jos din pat ca arsi si o iau la fuga dar nu spre mine ci in sens invers "Ce s-a intamplat?" o intreb pe mama care radea, ei se bateau unul de celalat, se urca pe o bancuta de a lor in picioare si iau un buchet de flori "Selgiu, amandoi a zis tata!" se uita unul la celalalt, Antonia il ia de codita, Sergiu il ia de varf si fug spre mine "La muti ani mama" si sar amandoi de gatul meu lasand in acelasi timp buchetul jos si sarind pe mine il calca in picioare, ne iubim putin apoi le spun "Gata, la culcare!" cand se departeaza de mine si vad cum arata buchetul striga amandoi "Taaaataaa nu-s flumoase flolile, is ulate, uite, uite uite ce ulate is" si incep amandoi sa planga. I-am linistit, e cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata de 8 Martie si chiar asa am simtit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..'mneata fetele!
uff..cica eu imi obosesc intrusu!dar cred ca tot impotriva mea se intoarce totul!sunt rupta!de "oboseala"!nu va ganditi la altceva!da???
mara-si aici e o vreme super naspa!cand ploua,cand ninge..e aiurea de tot!cred ca de asta m-am trezit eu asa tarzior si cu fata la cearceaf si cu fundu'n sus!si azi am o gramada de facut!mancare,luat cadou ptr tati,cumparaturi ca am ramas fara provizii de papa..si asa n-am chef de nimic!si plus de asta eu nu mai inteleg cum e cu temperatura asta bazala-e ff ciudat!ca acum iar e 36.4(si sunt ziua 11..eu deja in ziua 10 aveam "albusul de ou" prezent-acu nica nica!si il mai termin si pe intrus!poate degeaba!dar-nici nu-i place)..si asa,eu nu mai inteleg nimic!si ma apuca pandaliile ca am ratat luna asta fiv-ul incercand natural-si o sa am surpriza ca luna asta nici nu ovulez dupa prostiile alea de anticonceptionale!imi vine sa-mi dau singura niste pumni in freza!
asa ca sunt ciufutica rau de tot!!daca nu ovulez luna asta..ma dau cu capul de pereti!
dar gata..mi-am revenit!m-am descarcat si sunt fresh acum!
off-fetele,vreau si eu sa am dolofanei in burtica!dar ii voi avea cu siguranta!
fetelor-din nou ne ptr voi si tinem pumnii stransi-sa fie bine de data asta!aveti grija de comorile din burtica!
dedus-tu cum esti?
denisullllllllllleeeeeeeee-asteptam vesti!neaparat bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Apalina tu vorbesti de Comisia de disciplina, tu care ai lipsit nemotivat atatea zile
Uuuuuraaaaatiiiiiicooooo, trezeste-te ne fura Apalina functiile, pai nu se poate, uite cum isi fac de cap, comploteaza impotriva noastra, poate nu stie ca noi am lucrat in sedinte cu usile inchise, vino cu sanctiunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

kry daca bine am retinut, aveau 4 celule dar nu as putea sa fiu sigura de asta. Dupa parerea mea au fost destul de lenesuti dar sa speram ca vor fi mai harnici in burtica. Eu mersesem hotarita la clinica sa le spun sa imi transfere 4 (aveam 6 fertilizati )dar n-au fost de acord nici stela si nici doctorul, mi-au spus ca riscurile sunt mari, ca au avut o situatie cind au tranferat 4, unul s-a divizat si s-a trezit femeia cu 5 unsa nu a reusit sa duca sarcina la bun sfirsit. Asa ca am pus 3 si sa speram ca ..va fi cu noroc si dumnezeu ne va ajuta. Pentru ca ei au facut tot ce s-a putut, am fost monitorizata atent pe toata durata stimularii, au fost preocupati, au discutat cu noi in dimineata dinaintea ET, i-am simtit alaturi de mine si stiu ca si ei isi doresc la fel de mult ca noi sa reusim. Tu stii cel mai bine cum e, e al treilea fiv si nu e usor sa te aduni de pe jos dupa fiecare esec si sa o iei de la capat. Dar vorba lui barbatu-meu, la chestii din astea e important sa fii perseverent, unii sunt mai norocosi si reusesc din prima sau din a doua incercare, altii trebuie sa se straduiasca mai mult.Tu te-ai decis pentru o anume clinica din austria sau inca esti in cautari?
apalina tare mult imi doresc sa am vreo 2-3 nazdravani care sa imi manince urechile, desi barbatu-meu e ingrijorat cind ii spun lucrurile astea. Dintotdeauna mi-am dorit multi copii care sa imi populeze casa si desi duc o viata linistita, lipsita de griji materiale si am un sot minunat care ma intelege ceva parca lipseste din viata mea. Si acel "ceva" cred ca e dezordinea si galagia produsa de niste nazdravani. Eu sunt convinsa ca vor fi nazdravani ca asa am fost si eu in copilarie, eram baietoasa si zvapaiate si i-am dat multe dureri de cap mamei mele iar tata care mergea la sedintele cu parintii o incasa mereu .Barbatu-meu in schimb a fost mai sfios si mai cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

criadema-dragalasi sunt bebicii tai!mai povesteste sotiile lor!ca sunt tare simpaticuti!asa ne mai aduci si noua zambetul pe buze!

fetelor hai ca-mi iau niste lipici,sa-mi impregnez zambetul pe buze!si sa scap de nervisorii astia!
la toate fetele-strengaritele mele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

eiiii ia uite cum aparura ca ciupercile daca au auzit ca risca posturile din comisie !!!pai Criadema pe mine tre' sa ma scutiti ca io nu prestai de 2 luni asa ca ... si in plus mi-s gata analizele ,am vb cu Stela si vineri prezenti la Cluj suntem !!! ei ,acum ... cum e cu comisia ???Uratico revino-ti ca nu merge treaba aici asa cum vreti voi !!! Chiar daca ploua si e urat afara ,in sufletele noastre tot primavara e ,si nu fi supi ca si eu am ratat luna asta fiv-ul ca z 21 e maine ,asa ca poate facem amindoua odata sa -mi umpli sufletul de optimismul si buna ta dispozitie !!! capul sus si mergem inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele scumpe si dragi!!
eu poftesc la o cafeluta alaturi de voi,de fapt de la 7 tot o beau,am intrat sa va salut pe toate si sa va urez succes,sa avem vesti numai bune luna asta.

eu am un pic dureri de burtica,dar asa am mereu dupa IA.in rest astept sa treaca cele 2 saptamani,ca sa va aduc o veste buna.si atunci sa vedeti voi ce chef virtual incingem noi aici fetelor
pooop si o zi faina va doresc

Mergi la inceput

no, pina am scris eu cu incetinitorul un mesaj a aparut criadema si uratica. Zau ca nu mai pot tine pasul cu voi, sunt tare inceata zilele aste.
Criadema m-au impresionat pina la lacrimi copilasii tai, cred ca esti cea mei fericita mamica din lume, imi doresc si eu si le doresc si fetelor sa aiba parte toate de aceeasi fericire si sa simta iubirea copilasilor lor cit de curind. Eu stau cumintica in casa, maninc si ma odihnesc cit pot de mult si sper ca DD isi va intoarce fata catre mine de data asta
uratica tu lasa temperatura si presteaza ca va fi bine, am eu o presimtire. Si cred ca intrusului nici nu-i place ce face Pai care sot n-ar vrea sa aiba parte de partide salbatice de sex.Al meu cred ca tinjeste dupa asa ceva dar deocamdata nu are noroc ca n-are voieca dupa atitea injectii, stimulari inhibari si ace introduse peste tot nici nu vreau sa aud de barbati .Si eu m-am trezit cu fata in sus si cu chef de harta da n-am cu cine Cred ca e de la vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neatza, apar si eu cu intarzaiere, am dormit un pic mai mult, ma servesc cu o cafeluta si sunt in forma...
criadema ce frumoasa povestioara de 8 martie , si eu vreau flori de la bebei mei...parca i vad pe copilasii tai cum plang ca nu s flumoase flolile...cedraguti sunt....
uratico nu ai voie sa fi suparata...lasa ca toate se rezolva..ne am inteles...
mara stai cumintica ...esti libera de la servici?
maddutz, hai trezirea , ca seara bantui p aci pana tarziu si dimineata nu te poti trezi!!!!
apalina imi place ca esti in forma...sa sti de la mine ca nu are rost sa te stresezi...ori ce problema are rezolvare...

Mergi la inceput

anamy facem chef peste 2 saptamini ca eu abia astept.Si eu am dureri usoare, mai ales noapte, in timpul zilei se mai atenueaza.
brunadria mi-am luat concediu saptamina asta si in functie de cum ma simt ma hotarasc ce voi face si celalata, poate imi iau concediu in continuare
dedus hai cu testul pozitiv
medut, unde ai disparut? Azi ce mai ai de papa?

Mergi la inceput