FIV la Cluj 12

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..ce misto sunt discutiile astea pe nv!ha ha!!
pai mai madutzule-laparoscopia e mult mai usoara ca cezariana!!!asa ca nu mai ai scuza!!!!!!!!treci si fa o laparo!!ca sa nu mai zic de histeroscopie si altele,ca apoi chiar ca fugi de tot si te ascunzi!
si apropo cand e pastele?in aprilie,nu?ca trebe sa ma organizez si eu!ca nu mai am rabdare sa astept!
anamy-si nu te-au batut fetele?ca esti slabuta?eu asa credeam ca o sa va recunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor, atat de adormita am fost azi....mi-e un somn, si acum, de pic! mara, azi am vrut, dar am uitat sa iau dimineatza sa iau conserva de peste cu porum si iaurt sa ti-o aduc la pachetel!
ennni ti-am vazut puiutii! sunt ....deliciosi de-a dreptul! cred ca asa i-as alinta si...pisca (de drag)...pana ar incepe sa se scanceasca, sa le dau pace!
criadema strumfii tai ce "minuni" mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

MADDUTZ da eu eram,chiar asa ,noi doua am si povestit,eu asteptam sa fac IA,ce fain,acum ca ne si stim,neaparat sa ne intalnim cu toatele,URATICO,te asteptam si pe tine la cluj!!!

Mergi la inceput

uratica pai...io am vazut o tipa slabuta, blonda, super faina si, si subtire pe deasupra! io, bondoaca, dodoloata, cu fata ca o luna plina si, pe deasupra, si cu par rosu si valvoi (uitai sa va spui ca, fusei sapt trecuta la "hairstilist" - ca frizer nu mai exista in DEX ). apai zii si tu, uratica, sa nu-mi vina sa o bat?! si auzi la ea! se mai si plange ca o ia vantu'! mama lui de vant! de ce nu ma ia pe mine?! (oare pentru ca bag ciocolata cat incape?! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maddutz, luni am avion, io cred ca n a face o zi pana in frantia, ca marti am programarea...am si internet acolo, am de toate...normal ca vorbim ca doar acolo am mai mult timp liber , asa ca nu scapati de mine...
voi vorbiti de nasteri deja???aiaiai..si io tot cezariana fac !!! la mine e obligatoriu...asa ca nu ma gandesc la durerile facerii...dar nu mi e frica deloc...asa ca abia astept cezariana!!

Mergi la inceput

anamy-
abia astept sa ne vedem cu toatele!si binenteles cu burtici cu tot!

Mergi la inceput

anamy de acord. tre' sa o punem de o intalnire! la un suc natural, ca avem fete insarcinate printre noi!
fumatoarele sa iasa in fata si sa-si ia angajamentul ca renunta!

Mergi la inceput

maddutz, io m is fumatoare ...da de necaz nu ma pot lasa de fumat...cand stiu sigur ca incep fiv ul ..le las sigur asa am facut si data trecuta!!asa ca bag acuma ca dupa ce le las nu le mai iau!!!
pot sa maca nu pot!!!

Mergi la inceput

hihi..fetelor daca continuam in felul asta,mai avem un pic si o sa fim ferm convinse ca deja am si nascut!
bruni-poate incepi si tu fiv-ul dupa paste!sa fim 3 dodoloate-vorba lui madutz!hihi..abia astept!

Mergi la inceput

pai da uratica...ma petrec bine de paste, ca tocmai o sa mai am un anisor in plus, si apoi ma dau bine pe langa doctoras sa mi dea startul...ca o sa ajung si eu sa bat recordul d nei iliescu de mai astept mult...ca mai trecu un an si uite asa ma trezesc batranica...da anul asta musai sa fie cu noroc...

Mergi la inceput