*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (30)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lauramiron daca tot ati avut o noapte asa agitata sper macar sa aveti o noapte linistita . Bamboo asta e de fitze maxime maxime...e musai sa-ti pui pe tine cele mai bune tzoale, sa falfai din genele false proaspat aplicate, sa-ti fluturi meshele de par...si alea false, scoti siliconul la inaintare, o geanta brand-uita chiar daca e falsa si aia si bineinteles nu uita sa-ti porti nasul cat mai pe sus . Deja lumea nu se mai duce acolo ca sa se distreze ca omul in club, ci s-a transformat intr-un loc unde pipitzele merg sa agate tipi cu bani, tipii cu bani sa arate ca inca mai au cascaval si sa-si etaleze ultimele achizitii...si in rest toata lumea e cu ochii sa vada ce vedeta e pe acolo in seara respectiva...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Amalia ,Babyzapi multumim mult .
Babyzapi iau in continuare elevit dar nu imi face pofta de mancare. Mie de obicei imi place sa mananc si desi sunt slabuta am mancat mereu destul de bine,dar de cand am nascut nu prea imi mai e foame. 3 sapt am avut-o pe mama la mine si mancam fortata de ea. Acum stau toata ziua cu Radu ca si uit sa mananc cateodata. In schimb dulciuri as manca intr-una si mananc dar cu masura. Am observat ca are gaze Radu cand mananc prea multe dulciuri. Acum am terminat si eu de mancat si o friptura de vita cu piure si ultima bucatica abia a mai intrat.
Babyzapi distractie placuta in seara asta. Sa ne spui si noua maine cum a fost.
Eu nu am mai fost intr-un club din facultate cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nu stiu daca reusesc sa intru maine asa ca

La multi ani, doamnelor si printesicilor! si

o floare de la un barbatel rusinos

(primita de ma-sa azi pe strada)

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Buna seara fetelor
Sunt o mamica de baiat Alexandru si as vrea sa stiu daca ne primiti si pe noi in gasca voastra?
Am nascut pe 4 noiembrie 2008.
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI PRINTESELOR

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iaca si eu, nici ca are chef de nani, deh a dormit de la 7 la 11 seara, am fost la cumparaturi cu ea, alte treburi si ea cuminte in landou parcata la intrare in casa.

mamicilor si fetitelor!
Leyre Alexandra
Nicole Sophie
Sara
Nora Ioana
Mihai
Rares Teodor

Babyzapi, sper ca te distrezi bine la ora aceasta, cred ca distractia este in toi la ora aceasta, vreau si eu la discooooooooo.
Sorvint, ce macho man este Radu, are niste ochi , foarte frumosi asa mari si vioi.
ana_mun, bine ai venit la noi, te asteptam sa intri in vorba ca asa ne place .
Criss, m-ai prins cu acel filmulet. Ana nu a mai invatat de 1,5 ani o poezie si acum ca a mers la gradi vad ca au mobilizat-o educatoarele asa ca normal ca i-am facut un filmulet.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

La multi ani tuturor mamicilor si printeselor.
Ce caut la ora asta pe forum? Sarbatoresc ziua femeii si 7 ani de casnicie si ma indop cu inghetzata de menta si ciocolata.

Olivia,multumim mult,esti super dragutza.Intradevar, aparatorile sunt de la Ikea.Am mai vazut si la altcineva in poze, dar nu-mi aduc aminte la cine.Pupam dulce un grasan galant si multumim de floricica.

Criss, pai motzeaz-o si pe Paula s-o vedem si noi.Pupam dulce concurentza.Edit: O sa-i furam noi cercelusi intr-o zi

Sorvint , am vazut in ce spume va scaldati....Si mie din cauza stesului imi dispare pofta de mancare.Ideea este sa nu sari peste nici o masa oricat de putin ai manca.

Ana_mun, bine ai venit.

Mariana, Brianna plange cand o imbrac sa iesim afara.E show.Noi stam la etajul 6 si sunt sigura ca cei de la parter o aud, mai ales daca e si geamul deschis.Nu-i place sa-i imobilizez manutzele si piciorusele cu hainutze groase, de caciulitza nu mai vorbesc.Daca ies afara cu landoul trebuie neaparat sa o adorm inainte, nu-i place sa stea la orizontala.In scaunelul de masina(pus pe carutz) ii place. Afara doarme cel mai bine .

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani pentru : Lorena Elena de Hera257, Bianca Alexia mea care da de si , Brianna Theodora de Flowers,Denis Stefan de Gabitza1977,Mihai de Simona_1402, Leyre Alexandra de mar_ysa_28,
Olivia,multumim pentru urarile de ziua Biancai!
Mamici si printese,va urez sa fiti iubite,implinite si rasfatate!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Micky, la multe lunitze pentru Bianca, sa fie sanatoasa, mancacioasa si voioasa.Ati cantarit-o, masurat-o, vaccinat-o?

Mihai de Simona_1402
Leyre Alexandra
Nicole Sophie de Alra
Sara de Anca_27
Rares Teodor de Flori76
Nora Ioana de Alé

Mergi la inceput

Singurica, singurica....?
Haideti fetelor ca ajunsesem pe pagina 2.
Fluturasha multumesc anticipat pentru

Mergi la inceput

A cumparat sotul aseara din cora un bax de pampers (82 buc ) polonezi, fara elastic la arici.

Mergi la inceput