Cura de dezintoxicare Oshawa
Raspunsuri - Pagina 24
Oliwia spune:
Ma bucur ca ti-a placut
... Trebuie neaparat sa-l incerci si pe cel rosu, miroase ceva mai discret.
Eu tocmai ma "delectez" cu un castron de hrisca cu mei 
, e mancarea mea de baza in timpul curei. Dimineata am mancat grau si voi mai manca o portie mai tarziu, inainte de a pleca la slujba de Inviere ![]()
Oliwia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcetica Salut! Nu va spun ce-am facut ,dar cred ca banuiti daca pronunt cuvintul mall. |
Nu scoatem un cuvant
... e de ajuns numai sa ne amintim de cate ori am patit-o si noi | Citat: |
Oliwia ,deduc ccc ca e pastele tau? Cool! Esti supertare! Emoticon cu ochii cit cepele de invidie pt vointa ta.Forta fie cu tine!Paste fericit!![]() |
Multumesc pentru urare, dulcetica
! Si da, sa fie forta cu mine ca am nevoie, nu's cum am uitat un mango in camara si de doua ore numai la el ma gandesc
. Nu va mai spun cum miroase in casa, ca na, sunteti prietenele mele
Ariadna16 spune:
Iti dau eu voie sa maninci acel mango, Oliwia, pe bune! ![]()
Marturisesc
ca si eu mai maninc cite un mar cand nu mai pot.
Dar atat!
Decat sa stau cu gandul la el...e doar un fruct yang.![]()
Paste Fericit, Oliwia! 
Sa ai parte de multa liniste sufleteasca!
Dulcetica, sa-ti fie de bine! Tu cand incepi? 
dulcetica spune:
| citat din mesajul lui Ariadna16 Dulcetica, sa-ti fie de bine! Tu cand incepi? ![]() |
Ce?
Deci maninci pe ascuns?
dulcetica spune:
| citat din mesajul lui Oliwia [am uitat un mango in camara si de doua ore numai la el ma gandesc . Nu va mai spun cum miroase in casa, ca na, sunteti prietenele mele ![]() |
Da ,cunosc ,mirosul ala iritant ,insidios ,inefabil..... trimit imediat pe cineva sa curate zona.
Be zen!

Oliwia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcetica
Da ,cunosc ,mirosul ala iritant ,insidios ,inefabil..... trimit imediat pe cineva sa curate zona. Be zen! ![]() dulcetica |
A, pai dulcetica, cum asa?!! Eu de mirosul de cozonac, pasca si sarmale voiam sa va feresc, dar daca ati tinut cu tot dinadinsul...

Cat despre bietul mango, a fost donat la vecini. Ai mei nu mananca niciunul mango, iar bietul inefabil nu cred ca ar mai fi rezistat inca o saptamana. Cum s-ar zice, am fost nevoita sa fac o fapta buna in ajunul Pastelui
Ariadna16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcetica
Ce? Deci maninci pe ascuns? dulcetica |
Nu e pe ascuns, din moment ce am marturisit

Oliwia spune:
| citat din mesajul lui Ariadna16 Iti dau eu voie sa maninci acel mango, Oliwia, pe bune! Marturisesc Dar atat! |
Ariadna, nu-mi vine sa cred ce am citit
Paste Fericit, Oliwia! ![]() Sa ai parte de multa liniste sufleteasca! |
Multumesc mult de urare!

Oliwia spune:
Fetelor, ce mai faceti? Bate vantul pe-aici ![]()
Ariadna, cum mai merge regimul? Eu ma pregatesc sa-mi fac un amestec de orez rosu, salbatic si basmati
... Deliciu de sarbatoare ![]()