Cura de dezintoxicare Oshawa
Raspunsuri - Pagina 24
Oliwia spune:
Ma bucur ca ti-a placut ... Trebuie neaparat sa-l incerci si pe cel rosu, miroase ceva mai discret.
Eu tocmai ma "delectez" cu un castron de hrisca cu mei , e mancarea mea de baza in timpul curei. Dimineata am mancat grau si voi mai manca o portie mai tarziu, inainte de a pleca la slujba de Inviere
Oliwia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Salut! Nu va spun ce-am facut ,dar cred ca banuiti daca pronunt cuvintul mall.Nu vorbesc despre mincare ca nu vreau sa va supar .Voi sinteti prietenele mele. Sa nu prind pe cineva ca povesteste ceva! |
Nu scoatem un cuvant ... e de ajuns numai sa ne amintim de cate ori am patit-o si noi
Oliwia ,deduc ccc ca e pastele tau? Cool! Esti supertare! Emoticon cu ochii cit cepele de invidie pt vointa ta.Forta fie cu tine!Paste fericit! |
Multumesc pentru urare, dulcetica ! Si da, sa fie forta cu mine ca am nevoie, nu's cum am uitat un mango in camara si de doua ore numai la el ma gandesc . Nu va mai spun cum miroase in casa, ca na, sunteti prietenele mele
Ariadna16 spune:
Iti dau eu voie sa maninci acel mango, Oliwia, pe bune!
Marturisesc ca si eu mai maninc cite un mar cand nu mai pot.
Dar atat! Decat sa stau cu gandul la el...e doar un fruct yang.
Paste Fericit, Oliwia!
Sa ai parte de multa liniste sufleteasca!
Dulcetica, sa-ti fie de bine! Tu cand incepi?
dulcetica spune:
citat din mesajul lui Ariadna16 Dulcetica, sa-ti fie de bine! Tu cand incepi? |
Ce?
Deci maninci pe ascuns?
dulcetica spune:
citat din mesajul lui Oliwia [am uitat un mango in camara si de doua ore numai la el ma gandesc . Nu va mai spun cum miroase in casa, ca na, sunteti prietenele mele |
Da ,cunosc ,mirosul ala iritant ,insidios ,inefabil..... trimit imediat pe cineva sa curate zona.Nu e nimeni prin zona sa-l manince pe ascuns,ca mi-e teama ca fermenteaza.
Be zen!
Oliwia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcetica
Da ,cunosc ,mirosul ala iritant ,insidios ,inefabil..... trimit imediat pe cineva sa curate zona.Nu e nimeni prin zona sa-l manince pe ascuns,ca mi-e teama ca fermenteaza. Be zen! dulcetica |
A, pai dulcetica, cum asa?!! Eu de mirosul de cozonac, pasca si sarmale voiam sa va feresc, dar daca ati tinut cu tot dinadinsul...
Cat despre bietul mango, a fost donat la vecini. Ai mei nu mananca niciunul mango, iar bietul inefabil nu cred ca ar mai fi rezistat inca o saptamana. Cum s-ar zice, am fost nevoita sa fac o fapta buna in ajunul Pastelui
Ariadna16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcetica
Ce? Deci maninci pe ascuns? dulcetica |
Nu e pe ascuns, din moment ce am marturisit
Oliwia spune:
citat din mesajul lui Ariadna16 Iti dau eu voie sa maninci acel mango, Oliwia, pe bune! Marturisesc ca si eu mai maninc cite un mar cand nu mai pot. Dar atat! Decat sa stau cu gandul la el...e doar un fruct yang. |
Ariadna, nu-mi vine sa cred ce am citit . Acuma, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, dar... pierzi multe dintre beneficiile regimului nr.7 daca mai adaugi si cate un fruct. La slabire insa nu are ce sa faca rau, e drept.
Paste Fericit, Oliwia! Sa ai parte de multa liniste sufleteasca! |
Multumesc mult de urare!
Oliwia spune:
Fetelor, ce mai faceti? Bate vantul pe-aici
Ariadna, cum mai merge regimul? Eu ma pregatesc sa-mi fac un amestec de orez rosu, salbatic si basmati ... Deliciu de sarbatoare