Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ciresica - forfecutza mea e de la chicco. ma duc acum sa ma uit ce scrie, dar parca scria 0+

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, exista solutii, dar eu pe dumneaei cum o spal? Cu restul ma descurc eu dar nu ma prezint la maternitate fara zona de exit proaspat curatata si epilata Deci, cum procedam? Ne rugam sa ne apuce contractiile mai intai? Ana-Maria 32+AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

ana-maria - in cel mai rau caz cu o sticla la bideu, sau daca nu exista obiectul, la cada

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput

daca folosim apa fiarta si racita, sau punem catev picaturi de betadina in apa nu are ce microbi sa mai contina

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Simina, bebe va veni cand trebuie sa vina! Buna decizie sa nu spui decat atunci cand vei fi sigura... Va fi mai putina presiune!

Sunt sigura ca DD iti va aduce toata fericirea pe care o meriti.

34+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ciresica, da, asa ar trebui dar, din pacate nu cred ca o sa apucam 37 de saptamini in formula 2 in 1. Nu stiu de ce, dr-ul mi-a zis ca se poate intimpla ORICIND minunea, chiar si la noapte. Toata ziua am plins azi...

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Eu zic sa stai linistita. Si noua ne-a zis dr de vreo 2 saptamani sa fim pregatiti si sa stam cu bagajul la usa ca se poate intampla oricand, pt ca este cu capul asa de jos, incat nici nu a putut sa o masoare la ultimele 2 eco si uite ca inca asteptam si vreau sa iti zic ca sunt fff activa Inca mai merg pe la lucru cate 3 ore pe zi, conduc masina, mesteresc prin casa, cumparaturi...

38+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

La capitolul unghiute...eu la primul bebe nu am indraznit sa tai nimic vreo 3 saptamani, l-am tinut cu manusisaracutul. Dar de.....era primul si imi era teama. Nu am reusit sa tai cu forfecuta in schimb am si acum un mare succes daca tai unghiute cu unghiera. Si nu dati cu rosii ca nu stiu firma producatoare. Cred ca de fapt important este sa taie bine....oricum nu-i asa de greu....hi hi hi hi zic eu acum...dar in urma cu 7 ani nu eram asa de grozava

Iar daca vi se rupe apa inainte de a incepe cntractiile chiar nu stiu ce sa va spun. Mie mi-a rupt dr. membranele dupa ce am trecut de dilatatie 5 la amandoua nasterile. Dar sincera sa fiu daca mi s-ar intampla acum sa mi se rupa apa acasa in nici un caz nu as pleca la spital nespalata si fara freza facuta......sa imi faca infirmierele acolo ce pot sa fac eu acasa la mineStau si eu in picioare si ma descurc cum pot sa nu intre apa inauntrul veveriteiDar pentru cele carora chiar le este teama de situatia asta cred ca ar trebui sa vb. cu dr si sa il intrebe, doar asa se vor linisti cel mai bine

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Leeloo eu am luat forfecuta de la chicco; scrie pe ea de la 0+ si are capetele rotunjite.

Apropo de dus, daca se rup membranele, eu cred ca ma risc sa fac un dus, eventual nu dau prin zona...numai cu apa Nespalata sigur nu o sa pot merge pt ca o sa am un pitic pe creier si tot la aia o sa ma gandesc

38+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Rog fetele care au deja programata cezariana sa mai scrie o data ziua exacta aici, pentru listuta...M-am laudat eu ca reiau mesajele din capitolul precedent, dar ar cam trebui sa recitesc tot si acum m-a luat somnul. Cand mai scrieti un mesaj, nu e greu sa puneti si data programata pentru cezariana, nu? Multumesc Am schimbat semnatura! Wow, ce zboara timpul!!!Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Fetelor aveti idee cum imi pot adauga prieteni in lista. Ca eu am incercat sa gasesc dar mi-am prins urechile. Cine stie sa ma lumineze si pe mine.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 35+

Mergi la inceput