Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ciresica, da, asa ar trebui dar, din pacate nu cred ca o sa apucam 37 de saptamini in formula 2 in 1. Nu stiu de ce, dr-ul mi-a zis ca se poate intimpla ORICIND minunea, chiar si la noapte. Toata ziua am plins azi...

Gina 35+
cu mindrie, am intrat in sapt. 36

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

ina fii linistita si cu siguranta bebe o sa fie bine! ce ti-a zis mai exact dr? cum e colul? oricum bebe e maricel..si asta cred ca este un semn f bun..inseamna k este mai dezvoltat decat varsta sarcinii!
daca esti cumintica in pat..si nu faci niciun efort..o sa-ti fie bine!

Cristina cu bebe mic 38

AMR 5 zile (12martie2009)

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

ina, nu plange, il agiti pe bebe! Important e sa fiti bine tu si copilul, de ce sa te necajesti? A zis dr ca e problema daca se naste acum? Trebuie facuta injectia aceea pt plamani?

Monica, ma bucur mult ca mergeti acasa!

simina si eu tin pumnii stransi sa fie bebe, dureri surde ca si cum ar veni, am avut si eu in luna norocoasa.

Avem deja 15 ghiocei? Sau 16? Greierash a nascut, stie cineva?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor..tati si cu mine avem o problema..si cerem ajutor..am fost sa cumparam diverse..si ne-am oprit si la bebiti cu gandul sa luam forfecuta/ unghiera..pe forfecuta scrie de 1+ pe unghiera de la 6+ (despre luni este vorba) tati a zis k cum s atai o unghie asa mica de bebe cu ditamai lama de forfecuta..este grosuta si lunga..noi oamenii avem forfecute pt cuticule mai finute..(adevarat ca sunt cu varf ascutit) dar nu despre asta e vba..de ce nu fac lama forfecutei mai subtire si tot cu rotund in varf? cat despre unghiera de bebiti..oare se poate totusi folosi si de la inceput? de la 1+?

n-am cumparat nimic..si acum ..suntem in dilema..voi ce stiti de acst subiect?

Cristina cu bebe mic 38

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

fetelor..tati si cu mine avem o problema..si cerem ajutor..am fost sa cumparam diverse..si ne-am oprit si la bebiti cu gandul sa luam forfecuta/ unghiera..pe forfecuta scrie de 1+ pe unghiera de la 6+ (despre luni este vorba) tati a zis k cum s atai o unghie asa mica de bebe cu ditamai lama de forfecuta..este grosuta si lunga..noi oamenii avem forfecute pt cuticule mai finute..(adevarat ca sunt cu varf ascutit) dar nu despre asta e vba..de ce nu fac lama forfecutei mai subtire si tot cu rotund in varf? cat despre unghiera de bebiti..oare se poate totusi folosi si de la inceput? de la 1+?

n-am cumparat nimic..si acum ..suntem in dilema..voi ce stiti de acst subiect?

Cristina cu bebe mic 38

nasterea in apa

pozici dragute

Probabil se refera la luni....zic si eu asa ca nu stiu cum sunt in Ro.
La nastere bebe va avea unghiutele foarte moi si o sa-ti fie mai practic sa i le rontai cu dintii o buuuna bucata de vreme.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

[b]Petra
, imi place planul tau, dar mie mi-a zis dr ca daca se rup membranele e de mers imediat la spital, am sa o mai intreb o data totusi daca nu pot face un dus inainte!

Ana-Maria, si eu stiu ca daca se rup membranele te duci asa, asta ca sa poata lua asistentele nu-stiu-ce mostra din ce a curs.

Dar stiu si fete care au facut dus si apoi au plecat, asadar sunt inca in ceata cu aspectul dusului in acest caz....

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu m-am lasat pana nu am mancat inghetata in seara asta

leeloo - nu ma pricep...eu am cumparat forfecuta. scria 0+ asa ca asta am luat. cam tot ce am cumparat a fost in functie de etcheta. ei, la al doilea bb o sa ne pricepem si noi

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu n-am luat nici o forfecuta. Daca tai cu unghiera mea, cu grija, are ceva? De ros nu le rod sigur, ca nu fac asta nici cu ale mele, nu ma pricep.
Peria aia moale si deasa pentru par am inteles ca e buna pt cojitele de pe caputul lui bebe, nu ca sa-i descalceasca parul.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari pt progrese Luana. Ce emotionati vor fi parintii cand o sa se vada acasa cu Printesa lor..hmmm ce sentiment minunat

Galushca sper ca si Sophie a mea sa nu fie geloasa. Nu ma astept sa se poarte cu bebe ca si un adult dar na... Deocamdata imi mangaie burtica, o pupa, dimineata ii arata lui tati ca trebe sa dea cu ulei pe bebe dar nu cred ca realizeaza ea ce se intampla ca-i prea micuta.
Noi am pregatit niste cadouri care sa i le aduca bebe la surioara mai mare si clar o voi implica si pe ea la ingrihirea lui bebe (ex sa-mi aduca ceva sau sa duca scutecul la gunoi) ca si asa ii place sa ma ajute. Mai vad ce idei imi mai vin, partea mai grea va fi cand va vedea ca bebe papa la san. Ea a fost foarte atasata de sana si chiar daca am intarcat-o acum cateva luni in speranta ca va uita tot se mai intinde la san cand ma dezbrac sau uneori mai baga mana in tricou sa-l scoata.
Tare m-ar durea sa o vad ca sufera....
Sper sa gasesc o cale/metoda netraumatizanta pt nici unul din copii.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ina - de ce sa plangi dragutza? daca el s-a dezvoltat mai repede decat alti copii...o sa vina atunci cand trebuie, oricum e marishor..o sa fie bine. ai un mic fat-frumos in burtik.

ana-maria - eu dush fac oricum indiferent de ce au facut membranele mele. nu ma duc nespalata sa nasc nici in ruptul capului. chiar ma gandeam ca daca ma apuca pe drumuri, eu mai intai merg acasa si de abia dupa la spital

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput