Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
Ciresica5 spune:
Dyana, multumesc pentru urari! Bineinteles ca dau bere si sampanie fara limita!!!
Ayla, bine ati venit acasa!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de viata minunata pe care, practic, de astazi o incepeti impreuna!!!
37+ cu
dyana27 spune:
gina bine ati venit inapoi pe forum. uauuuuuuuuu, ce mutunel mare ai facuttt. sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti. si nu te stresa cu lapticul, lasa ca vine el, colostru este in primele 24-48 ore maxim, acum e laptic, stai linistita. baga ceiuturi de chimen, anason, niste galactogil, sa vezi ce vine si laptic muuuuult.
diana 35+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Gina2008 spune:
DYANA multumesc. Iau Galactogil, beau ceai de chimen si anason si tot degeaba. imi vine iar sa plang... off... Am deja 5 zile de la nastere si asta mic plange de foame. Mi se rupe sufletul
Gina2008 de CALIN NICHOLAS
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Bine v-am regasit fetele! Am o veste mareata: AM NASCUT pe 3.03, cu 2 zile mai devreme. Bebe CALIN a avut 4,200 kg, 52 cm, scor Apgar 8. Ieri am venit acasa. Cezariana a fost ok desi am plecat de acasa la 5 dimineata dupa ce mi se rupsesera membranele iar la 6 au inceput niste contractii de toata frumusetea. La 10.30 am intrat in operatie, cu niste contractii de imi venea sa ma dau cu capul de pereti... Dar... totul a fost ok pana la urma, bebe e bine sanatos. Am o singura MARE problema: nu am lapte inca. E colostru, insa laptele nu a venit. Si deja simt ca ma paste o mare depresie... Rog fetele care au acces sa ma treaca si pe mine in listuta: 3.03, bebe CALIN, 4,200 kg, 52 cm, scor Apgar 8, cezariana, Spitalul Municipal. Felicitari mamicilor care au nascut intre timp!!!! Gina 2008 de CALIN NICHOLAS |
Felicitari, Gina, pentru noul ghiocel!!! Sa fie cu noroc!
Calin, sa fii baiat cuminte si iubicios, sanatos si frumos!
Gina, lapticul trebuie sa apara, nu-ti face probleme, colostrul este foarte hranitor. Cit despre depresie, incearca sa profiti de prezenta lui tati acum, in week-end, sa te ajute cu BB si apoi sa vii aici imediat cind te ia valul, doar asa cred ca vei putea trece mai usor peste. In general nu dureaza mult, asa ca... curaj! :)
Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 20
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
fetele, incepui sa pierd din dop poate fc si io ca Monica, ma auziti miine ca am nascut pe vremea asta??!!
In orice caz am si contractii, dar sint complet ciudate, durerea e difuza ca la ciclu si nu prea e ca la contractiile avute pina acum, adica ceva stabil si la intervale regulate... am luat si buline (echivalent la no spa) si n-a trecut. Acu ma gindeam daca sa fac baita sau sa mai astept... da poate astept degeaba si am chef de baie.
J- 20
Toulouse, la ville rose
Gina2008 spune:
CHATONEL vezi ca eu luni am inceput sa pierd din dop, in timpul zilei, iar noaptea spre marti am avut o contractie dureroasa dupa care am auzit ca o pocnitura si a inceput sa curga apa... Sper sa nu fie si cazul tau, ca pe mine m-a luat cam pe nepregatite...
Multumesc mult de incurajari. Bebe e o dulceata de copil. Daca si mama ar avea laptic...
Gina 2008 de CALIN NICHOLAS
adirys21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel fetele, incepui sa pierd din dop poate fc si io ca Monica, ma auziti miine ca am nascut pe vremea asta??!! In orice caz am si contractii, dar sint complet ciudate, durerea e difuza ca la ciclu si nu prea e ca la contractiile avute pina acum, adica ceva stabil si la intervale regulate... am luat si buline (echivalent la no spa) si n-a trecut. Acu ma gindeam daca sa fac baita sau sa mai astept... da poate astept degeaba si am chef de baie. Fille du Sud 37 cu Dragonbella J- 20 Toulouse, la ville rose |
Am avut eu un sentiment dimineata cand am citit despre Monnvas ca are dilatatie 2 am crezut ca e vorba despre tine pt ca era un quote acolo din mesajul tau si somnoroasa cum eram...
Dop pierd si eu de ieri dar poate dura si 10 zile pana la nastere...eu zic sa faci baitza..poate te linistesti dupa.
39+ Andrada Teona
chatonel spune:
Gina, io-s pregatita si abia astept sa nasc BBlina mea e mare, probabil pe la 3 kile si juma, rabdare nu mai am, concediul de nu il iau in prenatal se adauga la concediu de maternitate, ar fi numai beneficii... plus ca m-am saturat de burtoi, vreau sa fiu si io om, nu rata
Adirys, poate ca nu degeaba avusesi sentimentu... vedem peste citeva ore daca se amplifica kestia.
Ma distrai, imi zisa o pretena ca alti preteni au descoperit ca-s gravi de-aci, de pe site, au vazut ca activez la clubul ghioceilor (ei sint in canada).
J- 20
Toulouse, la ville rose
danonique spune:
CHATONEL ar fi tare frumos sa iti nasti printesa pe 8 martie.Si eu mi-am nascut fetita tot pe 8 martie acum 3 ani.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert