Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
danonique spune:
GINA si noi suntem exact in aceeasi situatie.Nu as vrea sa nasc inainte de 37 saptamani desi dr mi-a spus ca bebe poate veni oricand.Eu incerc sa stau cat mai linistita si poate voi reusi sa-l mai tin pe bebe in burtica.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 35+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ayla21 spune:
intrU de pe mobil'am primit cadou nokia E63 si il testez.bine era sa il fi avut in spital sa fi tinut legatura cu voi.sunt in faza de testare va rog dati-mi timp sa invat apoi va scriu si eu mai mult
_
I love you so much my tiny princess
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Salutare! Raportam ghiocika pestoaika pe 25 februarie, orele 14.10 Atunci s-a nascut bebelina Ariana-Maria.3350 grame si 50 cm.Scor 10. |
Felicitari bebe_shtrrumf pentru ghiocica Ariana-Maria
34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
alina.n spune:
[quote
ABIA ASTEPT SA VINA SOTUL ACASA SA-I DAU VESTEA!!!!!!!!!!!
DOAMNEEEE..ITI MULTUMESCA CA MI-AI DAT CEL MAI FRUMOS CADOU DE 8 MARTIE!!! NU MAI POT FETELE , PLANG ACI SINGURA DE FERICIREEEEE....
NU MAI SPERAM LA ASA CEVA!!!!
AAAAAAAAAHHHHHHHHHH VA IUBESC PE TOATE!!!!!!!
Poze
[/quote]
WaW Simina super veste!!!
Felicitari , sa fie cu ochisori
34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
adirys21 spune:
YUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SIMINA
ma bucur asa mult pentru tine..sigur e cu ochisori dupa test....cadou mai frumos de 8 martie nici ca se putea...sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina fara probleme...
39+ Andrada Teona
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Salutari'dragelor! _ I love you so much my tiny princess |
Bun venit acasa,ce face mica printesa?
34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
alina.n spune:
Urez si eu La multi ani sarbatoritelor de azi :
Iar Pentru Monovas nastere usoara
Hai Monovas
34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
mart.apr09 spune:
S-A NASCUT CRISTIAN , BEBE DE MONICA (MONNVAS)
Raportam 3,700 kg , mami fff obosita , cu o epiziotomie "cat Dunarea". Bb a avut circulara si a fost nevoie de oxigen, dar este bine.....
BRAVOO MAMI FELICITARI SA-TI TRAIASCA BAIATUL , SA VA BUCURATI DE EL
ACELEASI URARI SI PT[red]BEBE STHRUMF...SA-TI TRAIASCA PRINTESICA
[red]AYLA CE FACI MAMI??? SUNTETI ACASA???MA BUCUR NESPUS PT PRIMA NOASTRA GHIOCICA LUANA CA FACE PROGRE ASA MARI
simina_kin spune:
UUUPPPSSSS AM SCRIS CU MART.APR09.....EU ERAM.....IN PROBE. INVAT SA DESCHID CAP NOU
vai ce fel a aparut mes...si ce m-am chinuit sa-l colorez si sa maresc scrisul!!! da nu-l mai modific....ati inteles ce-am vrut sa zic, nu??
Poze