Pralinute (rasfatate) belgiene 35

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Mariuca, fetita frumoasa si desteapta, LA MULTI ANI, sa cresti mare, mare si sa ramai la fel de gratioasa si placuta. Ana si Vio, aveti o dulceata de fata, nimeni nu-i rezista.

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani Mariuca dulce, printesica mica si nazdravana!!! Sa cresti mare si sanatoasa dulceata mica! Sa va traiasca minunea Ana si Vio!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Ana sa va traiasca Mariuca, mica minune pe care v-a daruit-o Dumnezeu, sa fie sanatoasa, sa fie inconjurata cu dragoste toata viata ei si sa aibe parte de tot ce e mai bun!

Eu supravietuiesc, dar am fost sub foc incrucisat cu livrarea ....

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mariuca fata dulce si frumoasa ca o printzsuca sa cresti mare, mare si sanatoasa.. sa ai parte de multa dragoste si fericire.. si bani.. si iar dragoste.. hi hi

Ana si Vio : va multumim mult , mult pentru invitatie.. m-am simtit grozav de bine si daca vladut nu avea febra.. mai stateam pe capul vostru.
sunteti o familie superba.. sa traiti sa-mbatraniti..si sa ramaneti la fel de frumosi! ano: nu te-am vazut niciodat asa de sexi ca astazi

tortul a fost mai mult decat delicios.. iar berea.. of.. mi s-a cam urcat la cap de se uita la mine mady ca vroiam sa-i bag pumnul in gura la copkil ca-mi plngea pe drum . de ma luase cu nervi de la stomac.. ioi.
frumoasa zi.. multam fain

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri: inca -o data multam fain pt fotografie. e foarte frumoasa.. iar idee mi se pare absolut superba ..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

dragele mele, nu-s tocmai in limpezimea facultatilor mintale (pic de sooomn, de zici ca io am facut torturile alea azi-noapte) dar nu pot sa nu va scriu

sa va multumesc din sufletul si inima mea pt toate mesajele si urarile voastre

am avut o zi deosebita, plina de surprize chiar de la debutul ei. sebastian si dalela, urarea vostra ne-a terminat! a fost topitoare, ne-am uitat de cel putin 10 ori!o sa va faceti mari si atunci ne va fi mai usor sa ne vedem

multumim pt telefoane, sms-uri

si multumim muuuuuuuuuult fetelor care au fost alaturi de noi la party; stiu ca a fost o zi dificila de facut "ziua meu", mijlocul saptamanii, ore de varf...dar asta mi-a demonstrat o data in plus ca-mi sunteti prietene adevarate si ati facut efort sa ne fiti alaturi...

nina, baaaaaaaaaaah, sa nu stergi pozele din greseala, sa nu-ti pierzi aparatul....maine mi le trimiti pe toate, ai inteles???? iti multumesc pt ajutor; dc nu ma organizai tu un pic nu stiu cum m-as fi descurcat...

mirik, merci si tie c-ai facut poze din toate pozitiile, cu toate aparatele...esti slaba, neagra si frumoasa, stii tu mai bine, dar uneori nu vrei sa recunosti! si nu-mi tunde ochiosuuuuu'!!!!!

vic, imi pare rau ca vlad e bolnavior; sper sa fie episod scurt de febra, fara nik altceva... pup si sa stii ca ceas d-ala am vrut sa-i iau si io mariei...ce bine ca am amanat-o...

anto, flacaul tau m-a dat gataaaaaaa! si graseiaza intr-un mare fel! pacat ca nu te-a prea lasat (sau n-am avut io vreme)sa stai cu noi la povesti!si ai vazut ca nu ne mai despartim de margele si bratare, da???!

simo, m-ai tonificat de la inceput cu motzu' esti mortala, fataaaaaaaau! nu ma mai intalnesc cu tine ca ma pis...c pe mine de ras! si-ti fur si baietii

bai, chiar asa, sunt ametita raaaaaaaaau! ca nu ma pot hotari care-i al mai bun pt fii-mea! alex e cam mare, dar cred ca e primul pe lista...maria il iubeste nespus, ca si pe japoneza mica (apropo, inainte de culcare, ultimele ei cuvinte au fost: reina n-a fost niciodata cuminte!

madi, Doamne ajuta maine! voi chiar ati facut un efort sa veniti... domi e o papusa, mi se rupe sufletul cand vad ca nu-i e bine...dar stiu ca o sa treaca . vedeti maine ce si cum si sigur iesiti la liman.

miha, off, n-am stiut ca-i bolnav pilu'! sa se faca bine pana mircurea viitoare, da???!

diana, nu stiu dc citesti, dar multumiiiiim. si nu atat tie cat taticului mamica!

si mai ales, multumesc mult lui taticu' de catalin, care l-a adus. mi-a facut o bucurie imensa sa-l vad ca e fericit! am avut ceva emotii in ceea ce-l priveste...ma gandeam sa nu-l tulbure galagia, sa nu fie frustrat ca nu vede toate jucariile...e un copil intelept care deja vede bine cu ochii mintii! stiu ca suna a cliseu dar cred ca asta-i adevarul..

si MULTUMESC cu plecaciuni tuturor minunatilor copii( care ne lumineaza zilele, noptile, sufletele, ochii) ca i-au facut o imensa bucurie mariei sa fie azi cu ea

va iubim pe toti si iar va spunem ca viata noastra e infinit mai frumoasa de cand va cunoastem

P.S. sa va mai zic ceva de cadouri?????????!!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata!
Nu stiu de ce am senzatia ca astazi este luni
Ne-am simtit minunat la petrecerea Mariucai.......multumim din suflet ptr invitatie!!!

Cine imi spune si mie pasii care trebuie urmati ptr a copia un set de poze dintr-un fisier si apoi sa le trimit cuiva Ca nu le am frate deloc cu astea
Am facut varza in computador
Le am cred de 10 ori si de copiat tot nu am reusit doar pe cele pe care vreau sa le trimit

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna ziua!

Mariuco, pe cand vei fi tu mare, daca asa ai inceput cu party-urile... pe la 18 ani... oaaaaaaaaaaaleu!

fu tare frumos si bine!
io stiu ca am facut fotografii.
si cantam la multi ani (fals ce e drept) de probabil ca am ruinat filmuletu cu tortu... ano, iarta-ma!
bruno fu rupt par apres si si mai rupt de dimineata cand l-a trezit frac'su la 5!!!

ano! esti o frumoasa! daca ieri era party, si asa trebuia sa fii, azi nu era party si tot erai! cre ca vbio saliveaza la greu dar mai departe nu merg cu presupusa... ca e post. si cum ziceam, mama ta e si ea o frumoasa! de fapt runs in the family!

PS. l-am tuns pe bruno!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Vreau si io poze cu Mariuca la party!!!

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

carmen, ror.
nora, uite aici o mica parte din pozele de ieri. restul, la nina in aparat.
miri, pai fui imbracata la fel ca ieri, mai fara fard si alte cizme, aceleasi bijuuri...normal ca aproape la fel de frumoasa
merci de pozeeeeeeeee. niciodata n-am primit asa mare buchet de flori si cred ca nici nu mai primesc pana la 50 ani, de-oi mai trai pana atunci! acusica pun poza si cu florile

iar mi-e somn

sun pe tata inainte
pupeeeeeeeeee

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput