Pralinute (rasfatate) belgiene 35
Raspunsuri - Pagina 18
Antoanela23 spune:
Buna seara bomboanelor,
Sa va fie de bine KFC, ce tari sunteti ca v-ati intalnit acolo, am avut musafiri azi toata ziua si nu v-am citit, altfel cine stie, poate veneam si noi.
Meeey, cu ziua de cafea, eu zic asa: stabiliti o zi cand va convine voua cel mai bine si daca pot sa vin e ok, daca nu, e tot ok, ne vedem alta data.
La mine stiti cum e, vin daca nu se imbolnaveste vreun copil sau daca nu apare altceva neprevazut pe acasa asa ca intalniti-va cand vreti voi, nu vreau sa va aranjati planurile pt mine si pe deasupra sa nu apar.
Tania, Carmen, mi-a placut faza cu shlapii
Abia astept sa citesc maine cum v-ati distrat in seara asta.
Pupici multi si o seara buna,
Poze noi
Sonia la Un An!
carmita_baby spune:
Taniuca, inainte sa trag pe dreapta raportez, sunt bine, dar sunt lenesa, am tot zis ca scriu si nu am apucat, m-am luat cu una cu alta, nimicuri, cunoasteti si voi.
Anto, copyright'ul pentru shlapi ii apartine Mikului ea ne ameninta cu shlapi la popou cand nu mai dadeam nici un semn de viata pe aici, iar noi am preluat de la ea. Pacat ca nu ai venit si tu.
Maducule, Dominica este minunata, dulce si frumoasa. Iar tu trebuie neaparat sa incerci sa nu te mai gandesti la tot felul de lucruri negativiste, pentru ca asta este cauza durerilor tale de cap.
Fetelor a fost minunat sa va vad, atat pe voi cat si odraslele voastre, dupa care sunt topita dupa cum prea bine o stiti. KFC'ul a fost yummy, mersi Rorut pentru ca mi-ai facut cinste Am pus cateva poze pe contul nostru de la intalnirea de azi.
In legatura cu vineri, imi pare rau insa deoarece va intalniti dimineata, eu voi spune pas. Daca se intampla pe la un 2-3 veneam.
Va pup, noapte buna
Mello motanelul iubit
Mihaela1171 spune:
'neata fete,
Pralinutze mi-a prins tare bine sa va vad pe toate si sa stam la taclale un pic, asta dupa ce ne-am imbuibat bine cu pui de toate felurile, care mai de care mai hot si mai gustos; eu am fost tare fericita in fata bucket-ului meu, si nu am mai auzit nik in jurul meu pana nu l-am dat gata ce mai, bun de bun.
Va pup pe toate si va urez saptamana minunata. Se pare ca saptamana asta vom avea primavara, adica 18 grade si chiar 20 in WE
ror spune:
Maducule, ma bucur ca te-am vazut, ca am reusit sa povestim un pic cu tine si cu George. Imi era dor sa va vad, si noroc cu Carmen , ca altfel cine stie cand ne-am fi vazut. Dominique e o scumpa si o strengarita. Ce mai, aveti o fetita frumoassa si buna.
Si da, In Breda a fost placut, placerea a fost mult mai mare ca ne-am revazut. Aveti copii minunati, frumosi toti de nu mai reuseam sa-mi dezlipesc ochii de la ei .
Noi o sa incepem pregatirea pentru prima FIV, care, daca toate merg bine, o sa fie undeva in mai. La prima incercare or sa-mi implanteze un embrion, iar daca nu reuseste, la urmatoarea vor fi 2.
Poate o sa am doi dintr-o lovitura
Nu vreau sa ma entuziasmez prea mult, ca dupa aia pic ca de la cer la pamant.
,
Ror
ror spune:
In aprilie (9-19) merg in RO, daca cineva are nevoie de ceva de trimis sau de adus din tara, sa-mi dea de stire.
Ror
morgane spune:
Fete, vad ce e mare activitate pe aici si bine faceti.
Noi, eu si Bia suntem bine, atata vreme cat ne lasa animalul in pace. Domle, am petrecut eu 15 ani de viata langa acest idiot ? ca-mi vine sa ma bat. Oricum trec de la o faza la alta si sunt tare pt copilul meu. Vineri plecam la Barcelona pt o saptamana, cu grupul de muzica de la scoala fetei. E o ocazie unica sa mai ies din casa, ca singura nu prea mai pot merge in multe locuri. Joi merg la Carmita. Sper sa nu aiba slapi pe undeva ascunsi …
Va pupi pe toate fara exceptie,
Bepii spune:
Morgane, va doresc o sedere super in Barcelona. Meriti aceasta iesire si nu ma indoiesc ca o sa-ti faca bine. Pupici tie si Biancai.
Fete mancacioase de aripioare. Mi-ati facut pofta mmmmmm.
Am vazut pozele cu coplasi frumosi si constat ca au crescut cu totii. Cel putin mezinul Sebastian s-a facut un frumos si un ochios de-ti vine sa-l tot smotocesti. Sa va traiasca copii pralinutelor !!!
Acu trec la calcat rufe.
Va pup si s-auzim numai de bine.
PS: pe mine sa ma excludeti de pe lista Brusselului pt saptamana asta. Am prea multe pe cap.
Urmatoarea e posibil.
alra spune:
buna fetele!
dupa cum am promis intru mai des. imi pare rau ca sunteti toate departisor si mie mi-e aproape imposibil sa vin pana in brux.
oricum vreau sa va zic ca cele 15 saptamani regulamentare de zwangerschapsrust s-au terminat, deci de vreo luna sunt la datorie. mi-am luat insa pauza de alaptat si ma duc la 11 si la 3 sa dau tzatza la copil, obositor frate.
aia mare e tzacanita ca orice copil de 3 ani sanatos tun, prin casa multe de facut, rudele la bucuresti, dar cred ca nu va zic nici o noutate ca multe sunteti in situatii similare.
am vazut ca vorbiti de boli, multa sanatate la copii bolnaviori. noi anul asta am dus-o bine in ciuda astmului Laurei, ca s-o mai fi imunizat, ca o fi de la runda de bronchovaxom din toamna, nu stiu. e de bine oricum. cea mica nu a fost prea bolnava caci ia inca anticorpi de la mine, na, nu m-oi duce degeaba de 2 ori pe zi la cresa.
salutari si pupaciuni la toata lumea si ... sa vina primavara!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mihaela1171 spune:
Morgane petrecere frumoasa in Barcelona; super ca pleci impreuna cu Bianca, va doresc distractie la maximum.
Rorut tare dragutz din partea ta sa ne intrebi, multumim. Iti tin pumnii la primul FIV si sa dea Domnul sa va reuseasca din prima.
Alra bine ei revenit, ne bucuram sa mai auzim vesti de la tine; cat despre primavara, cu siguranta ca vine, saptamana asta va fi super, vineri s-au anuntat 20 grade.
Pralinutzele la cafea vor avea o vreme spendida.
Simonette din umbra .....te pupam
Dsetinatie pentru una din zilele de vacanta de Paste: http://www.visitbelgium.com/mediaroom/royalgreenhouses.htm
Eu cred ca voi merge pe 18, sambata.
O zi buna tuturor,
M
Mihaela1171 spune:
Paste 19 Aprilie:
Exista o initiativa ca de Paste - 19 Aprilie - sa facem un gratar in aceeasi locatie unde a organizat Nina ultimul barbeque :
http://www.opt.be/informations/tourist_attractions_ottigniesprovincial_estatebois_des_reves_/en/V/17699.html
Pentru ca trebuie facuta rezervare si sa fim siguri ca mai gasim loc, as ruga pralinutzele interesate sa dea un semn pe orice cale pana maine, sa stim cu aproximatie cam ce spatiu ne trebuie.
Pupe tuturor si sper sa ne strangem cat mai multi