Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
angelynna82 spune:
MMina Alexandra de Andreea_and, Bianca-Florentina de Raluca83, Radu Gabriel de Baby_boy, Chris Anthony de Khristin, Bianca Nicole de Laureta, Eliza de Leah
Cine poate sa imi modifice si mie in listuta va rog: Crina s-a nascut cu 3400grame,apgar 9 la 40sapt si 3zile
Multumim
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
preety spune:
Neata dragele mele si va multumesc din suflet ptr sustinere 
Claudinna super tare bebe cu canita lui!!! ![]()
Noi raportam noapte mai linistita
, cu culcare pe la 23 dar fara urlete si tipete, dupa aplicarea urmatoarelor metode:
- baut ceai de la fares: babycalm inainte de ultima masa;
- dupa ultima masa luat 3 ml de calmababy (nu s-a omorat dupa el si a mai si scuipat dar... ceva ceva tot a inghitit);
- tinut strans la mami in brate si leganat pana a adormit;
- tinut aeroterma deschisa pe rece ca sa faca zgomot pana dupa ce m-am lamurit ca a adormit bine
;
- dormit toata noaptea la mami in pat si lipita oarecum de ea...
(la san tot n-a avut rabdare sa stea; sunt un pic intepenita ca am dormit doar pe o oarte cu fata spre ea, dar oricum am dormit
).
Mina Alexandra de Andreea_and
Bianca-Florentina de Raluca83
Radu Gabriel de Baby_boy
Chris Anthony de Khristin
Bianca Nicole de Laureta
Eliza de Leah
Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi.
Va multumesc din suflet tuturor celor care mi-ati fost alaturi cu o vorba de incurajare,aveam mare nevoie si m-a ajutat ff mult

Am fost la serbare ieri ..minunat e putin spus ,atunci cand iti vezi copilul cu lacrimi in ochi recitandu-ti poezia nu-ti ramane decat sa-i multumesti celui de sus ptr copii minunati care ti i-a dat.A fost emotionant e ultima serbare in acest cadru,anu viitor vom fi mai mari si cine stie cum vom privi acest eveniment..dar acum inocenta si puritatea li se citeste pe chipurile lor de ingerasi dornici sa o faca pe mama lor sa simta si sa triasca aceeasi emotie pe care o traiesc ei..si au reusit din plin
Am pus cateva poze cu tiganushul meu iubit si cu surpriza pe care ne-au pregatit-o ,un caiet cu toti copii grupei si sub fiecare desenul Mama mea..nu e un desen reusit dar l-am laudat si i-am spus ca sunt ff mandra de el![]()
Sunt poze noi si cu Alexia pe care azi dimineata am gasit-o cazuta langa pat..nu plangea doar astepta sa vina cineva sa o vada![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2566076190103994286uoYBqn
Va
si va doresc un week-end minunat..ptr multe dintre voi cel mai special ptr ca sunteti ptr prima oara mamici
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Paula-Laura spune:
Laura, ce frumos trebuie sa fi fost sa primestie desenul!!!! Mai ales ca nu e foarte reusit, arata ca el a facut totusi un efort sa te deseneze
M-am emotionat la gandul ca voi primi si eu astfel de desene(si daca o sa semene cu mine la talentul de desenat o sa primesc niste fiuri la fel de interesante ![]()
Preety tot vreau sa iti spun ca Mihnea cand a inceput sa se intoarca m-am chinuit cu el vreo 2 saptamani, ca se tot intorcea si regusrgita, se enerva ca nu poate sa se intoarca la loc etc... Dupa aia s-a mai calmat, stie ca se poate rasuci si se enerveaza mai rar. La fel si cu regurgitatul 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
Laura tare frumos Andy si desenul e
am mami si ai ei copilasi
Preety incet Sorina se linisteste 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
nikolici spune:
andy ce tiganus are mama
.iar in desen esti olala
.emotionant
VIATZA BATE FILMUL!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Neata mamici 
Mina de Andreea and , Bianca de Raluca , Radu de baby boy , 
Andy ce frumos e tiganusul tau
Si felicitarea e superba
Si eu am pastrat de la Tina tot ce e facut de manuta ei, sunt o amintire tare frumoasa ![]()
Eu raportez o noapte alba....
S-a intors de o mie de ori si a carait toata noaptea..... sper totusi la noapte sa fie mai linistit.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
simodina spune:
Neatza!
Andy.p ce baiat frumos e tzigznushul tau iubit! Ai copii tare dulci! Iar desenul imi inchipui ce tare te-a emotionat, asa facut cu manutza lui 
Preety ma bucur ca ai avut o noapte mai buna si ti-ai mai recapatat tonusul. O sa vezi ca si fetitza daca reuseasca sa se odihneasca va fi mai linistita, lipsa somnului o afecteaza mult si pe ea. Cu pozitia de dormit cu ea in timp o sa ajungi experta
.
Angelynna daca fata vrea ridicata si sta bine asta este, ii faci placerea, oricum acum sunt mai maricei. Eu pe Mara deja o tin la aproape 90 gr in scaunel in casa ca altfel oricum se ridica singura!
Nocom spune:
Noi nu suntem bine. cu mancarea!!
Revin daca pot, daca o mai fii cazul...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
iepurila spune:
Mina Alexandra de Andreea_and
Bianca-Florentina de Raluca83
Radu Gabriel de Baby_boy
Chris Anthony de Khristin
Bianca Nicole de Laureta
Eliza de Leah
neata!!!! primiti cafeluta de la Moldova?
sa aveti un we minunat!!
Lucutta bine ai revenit!
Babytza
soricelul e demential. A mea mandra nu reuseste.
Claudina am ramas masca! Nu pot sa cred cum tragea el de canuta!!!!