Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (283)
Raspunsuri - Pagina 14
aeperju spune:
Multumesc frumos! Am citit si am rascitit despre asta. Am pritzipit cu ce se mananca. Sper sa nu fie nevoie de asta. Oricum multumesc frumos si om vedea cum va sta treaba!
Petrecere frumoasa!
--------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Erina spune:
Luy, am fost astazi la Mobexpert si cum ai spus si tu nu aveau masa cu Winnie. Se se putea face doar cu cea cu printese.
Si dariei i-a placut foarte mult scaunul cu Winnie si tot asa s-a lasat cu plinsete.
Voi mai cauta sau voi suna la o firma care face vinzari online.
Mamicile care locuiti la casa. Era o casuta din aceea din plastic foarte frumoasa la 200 de Roni.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
aeperju spune:
Cu sportul...lasa ca e bine si acolo. Mult succes si sa te tii de treaba ca-ti dau bataita! hihihi...asa mi-am luat si eu un trening mai stramt ca sa ma motiveze sa dau kilele in plus jos
...buna metoda.
---------------------------
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Cu sportul...lasa ca e bine si acolo. Mult succes si sa te tii de treaba ca-ti dau bataita! hihihi...asa mi-am luat si eu un trening mai stramt ca sa ma motiveze sa dau kilele in plus jos --------------------------- Emma si Andrei (21.09.2007) |
Si eu sunt curioasa cum este aici.
Oricum te incurajez sa mergi la aquagym. Desi habar nu am cum se face la noi e antrenamentul meu preferat. E foarte bun pentru incheieturi-nu le solocita ca saltaul pe podea dura, plus ca apa face un masaj natural.
De batut chiar ca merit. Cit depsre tine ce trening strimt mai aveai nevoie ca oricum esti foarte slaba!!!

Erina spune:
O nopate linistita tuturor, sanatate bolnaviorilor si pe miine dimineata!!!
aeperju spune:
stii ce n-am intrebat-o eu pe dna doctor? Daca am voie sa fac sport, ca m-a cam durut genunchiul cand am fost data trecuta la sala. Oare are ceva?
-----------------
aeperju spune:
Ei...mi-am facut abonament la aerobic. As vrea sa ma duc o singura data la aquagym sa vad cum e, dar e mult mai scump ca aerobicul. Sunt curioasa cum e piscina de la Anna Spa. Eu la bazin merg la Vip fiindca e lung si am unde inota.
Noapte buna si somnic usor!
---------------------
urmychance spune:
Buna dimineata,
Am intrat sa va urez "La multi ani" din suflet, sa fiti fericite, frumoase, bune si iubite de familiile voastre.
Noi suntem bine, nu am mai intrat ca si asa nu imi ajunge timpul. L-am tuns pe Tudor, de abia astept sa ii creasca parul, parca s-a facut mai baietel si mai obraznic. Sigur, e doar o impresie. In rest, a mai zis si el : aishi (aici) si uite. A inceput sa danseze si cu picioarele de parca e la tzurai tzurai. Mananca si singur cand are chef, bea din pahar, sticla (demult) si cu paiul.
Eu m-am apucat de cura de pe 3 martie si am slabit deja un kilogram jumate. Sper sa continui tot asa. Daca reusesc, o sa vin cu poze din cand in cand (cand o sa fie o schimbare evidenta)
Felicitari betty pt sarcina, sper sa fie totul bine. 
Daca vreti sa il vedeti tunsulici: http://picasaweb.google.com/urmychance/1AnSi5Luni#
afibebe spune:
tuturor mamicilor 
sa aveti o zi frumoasa 

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
prisi spune:
De ziua ta, mamico,
In dar ti-am adus inima
si crede-ma, mamico,
Un dar mai frumos nu se putea.
Am vrut sa-ti culeg o floare,