Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)
Raspunsuri - Pagina 20
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Asigurarea ar trebui sa imi acopere cam 90% din totalul ramas dupa ce se aplica niste discount-uri datorita faptului ca spitalul este in network. Eu sper sa nu am mai mult de 2500 de plata. O nastere normala este in jur de 15-20 de mii, la mine au fost complicatii majore care au necesitat o a doua operatie la jumatate de ora dupa c-section si apoi copilul a stat o saptamana in spital cu diverse teste si tratamente. De aceea este asa de mult. Oricum sa zica mersi ca nu i-am dat in judecata, copilul meu a avut scor apgar 6, nu a respirat, urme de forceps pe cap fiindca s-au incapatanat sa ma lase sa nasc vaginal dupa aproape 30 de ore de labor si 5 de impins, am ajuns la c-section, dar asta dupa ce au incercat sa scoata copilul cu forcepsul si vacuumul si nu au reusit. Pot sa spun ca am nascut si vaginal si cu c-section www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank"> An amazing journey www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
Miereamara imi pare rau ca ai trecut prin asa horror experienta.
Cum e Aidan acum?
mami de Tudor si
29+ cu
Eduard
miereamara spune:
Aidan e foarte bine, din fericire nu au fost urmari sau cel putin acestea nu se vad inca. Neurologic se dezvolta foarte bine, fizic la fel, are 7 saptamani si cantareste 6 kg (la nastere a avut 4 kg).
Hai ca v-am acaparat subiectul, voiam doar sa va spun ca uneori este posibil sa stai cu micutul in spital, dar sunt sigura ca nu o sa fie cazul la nici una dintre voi. Nasteri usoare va doresc si bebelusi sanatosi!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
mai.iunie09 spune:
Buna dimineata mamici de albinute!

LA MULTI ANI TUTUROR! Sa fiti sanatoase, fericite, iubite sa va bucurati de copii sanatosi, frumosi si foarte destepti.Va ofer cu drag o 
cu lapte, sau capuccino si va invit sa inauguram Capitolul48