Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)
Raspunsuri - Pagina 17
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Carla..ce harnicuta ai fost...si se pare ca Saby e mancacioasa,nu prea ai probleme cu ea cu mancarea ,asa-i? ![]() |
Adevarat, n-am avut niciodata probleme cu mancarea, de cand era doar alaptata a papat foarte bine, iar acum, cantitativ, papa cat un adult, nu stiu unde le pune ca nu se vede.
De exemplu, azi pusesem la fiert cartofi si voiam sa oparesc niste broccoli, dar fata s-a trezit inainte sa termin eu si i-am pus o portie de cartofi fierti cu cascaval ras. Intre timp am batut in ou, am ras alt cascaval si am pus la cuptor sufleul de cartofi cu broccoli. Cum fata mai voia sa pape si nu mai aveam nimic, i-am dat un mar bucatele pe care l-a papat tot, apoi s-a apucat sa pape din restul de broccoli crud, i-au placut la nebunie cotoarele, dupa ce le-am curatat. Cand s-a facut sufleul, a papat si din el o portie de om mare, zicand "papa bun" si "bravo mami", apoi a mai luat un "desert" din broccoli crud.
Dupa aproape 3 ore i s-a facut foame iar, a papat alta portie de sufleu, un sandwich mare cu sunca de curcan si cascaval facute la cuptor, plus salata de broccoli si rosii cu ulei de masline si otet. Inainte de culcare cred ca mai papa niste iaurt si bea lapte de soia, ca e preferatul ei zilele astea.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip dupa interpretarile mele, mi-a iesit si al doilea test nasol, basca mi-a fost tare rau, nemancata de atatea ore, rezultatele par si aiurea adica inainte sa beau bautura si dupa 3 ore ok, cele de la 1 ora si 2 ore, nasoale. voi vedea si ce zice dr. oana, alberta, acum am nevoie de sfaturile voastre, diete, exemple de meniu etc. sunt trista, da-mi revin eu pana luni. laura, multam, asta e cadoul meu de 8 martie. ps am editat ca inca vad in ceata si-am scris prostii. philip 27weeksbabyboy mommyandreea |
Offf,imi pare sincer rau...dar totusi poate medicul are alta parere!!Imi imaginez ca te-ai simtit rau....atatea ore nemancata ...si pe mine m-a luat ameteala putin,dar mi-a trecut repede!!
Hai nu fi trista...tu oricum mananci sanatos ..nu iti va fi greu!!
28+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Philip,
, hai ca poate doctorii interpreteaza altfel si este bine de data asta.
Oana_MVT, colul se masoara la ecografia normala si afli un rezultat mai exact daca ai vezica plina.
Eu la prima sarcina nu am simtit nici o contractie pana in momentul travaliului, atunci au inceput fix la 4 minute. Acum deja am avut contractii in unele zile, de la nervi/stress sau prea mult efort fizic, plus ca am simtit eu cum se scurteaza colul. Sunt curioasa cum mai este, saptamana viitoare ar trebui sa merg la doctor si cu rezultatele de la analize.
Sotul meu nu comenteaza cand spala vasele sau cand face curatenie in casa, acum tocmai termina ce n-am mai putut face eu. El comenteaza mult cand are treaba si eu trebuie (teoretic) sa tin copilul departe de el, sa nu-l incurce, dar eu ma ridic greu de pe scaun si nu am genul de copil care sa stea intr-un loc. Asa ma streseaza cand il aud "ia-ti copilul de aici, tine-ti copilul ca nu mai termin nici maine" etc.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanaalex spune:
Philip daca ai doua din 4 rele e dabet dar daca ai 2 din 3 bune nu e. Nu mai retin care test l-ai facut. Ai 4 valori sau 3? Si inca ceva, depinde f mult si cat e peste limita ca poate fi f putin si atunci nu e asa grav reduci dulciurile numai. Eu eram cam cu 50 de unitati peste valoarea normala. Plus ca tr sa-ti faca hemoglobina A1C ca acolo se vede cum ai stat cu glicemia in ultimele luni. Asa ca nu dispera
Oana tin pumnii sa-ti iasa bine analiza si bebe sa trea in burtica pana la termen. Stiu cum e sa pleci acasa fara copil ca am patit-o cu Alex. El a mai ramas 3 zile in plus ca nu respira ok din cauza ca i-a ramas lichid in plamani si l-au tinut cu tuburi si antibiotic pana s-a reglat problema. Dupa 3 zile era ok dar nu l-au dat acasa pana nu au fost ei convinsi ca e ok
, pur si simplu statea in spital dar nu-i mai faceau nimic numai il urmareau.
Oana
29+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
maria_bunica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Adevarat, n-am avut niciodata probleme cu mancarea, de cand era doar alaptata a papat foarte bine, iar acum, cantitativ, papa cat un adult, nu stiu unde le pune ca nu se vede. De exemplu, azi pusesem la fiert cartofi si voiam sa oparesc niste broccoli, dar fata s-a trezit inainte sa termin eu si i-am pus o portie de cartofi fierti cu cascaval ras. Intre timp am batut in ou, am ras alt cascaval si am pus la cuptor sufleul de cartofi cu broccoli. Cum fata mai voia sa pape si nu mai aveam nimic, i-am dat un mar bucatele pe care l-a papat tot, apoi s-a apucat sa pape din restul de broccoli crud, i-au placut la nebunie cotoarele, dupa ce le-am curatat. Cand s-a facut sufleul, a papat si din el o portie de om mare, zicand "papa bun" si "bravo mami", apoi a mai luat un "desert" din broccoli crud. Dupa aproape 3 ore i s-a facut foame iar, a papat alta portie de sufleu, un sandwich mare cu sunca de curcan si cascaval facute la cuptor, plus salata de broccoli si rosii cu ulei de masline si otet. Inainte de culcare cred ca mai papa niste iaurt si bea lapte de soia, ca e preferatul ei zilele astea. Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Super meniu....Mananca mai bine decat nepotelul meu..si el are 3 ani si 2 luni!!E foarte bine ca se alimenteaza..si mai ales ca papa cu placere legume!!Bravo!!

28+
Darius NicholasBuburuza noastra
maria_bunica spune:
Blue...cam asa sunt si eu,ca tine...oricat s-ar stradui sa faca sotul ceva prin casa...nu sunt multumita,ca nu iese asa cum le fac eu..
Fixiste mai suntem noi femeile..![]()
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
CarlaV spune:
Maria, asta a fost meniul numai de la 15:30 pana acum, nu ti-am scris ce a papat de la 7 cand s-a trezit si pana la 13:30. Legume papa cu placere, pentru ca asa am inceput diversificarea si s-a obisnuit, mai ales ca si noi mancam cat mai sanatos. Copilul poate fi invatat sa manance sanatos, sunt cateva reguli de la care nu trebuie sa te abati, o sa vorbim despre asta cand vor avea copiii 6 luni.
Carla,
s.25
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
alynta27 spune:
[quote
[/quote]
Felicitari pt bebe grasun si pt vestile bune!!
Pustiulica e dragalas foc...si eu zic ca seamana cu tine..
28+
Darius Nicholas
[/quote]
Multumesc!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 30+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!