Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(47)
Raspunsuri - Pagina 11
ely2304 spune:
MARIA:sunt linistita ...ma bucur k e numai atat...![]()
ely 31+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
maria_bunica spune:
Dici..am gasit albumul de la nunta(cred ca despre asta vorbeai)..esti o frumoasa..ai niste ochi superbiii...Intr-adevar..erai slaba inainte,nici vorba de constitutia atletica de care ziceam eu..
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Picky, stii ce ma sacaie pe mine cel mai tare? ca "mame" de genul asta nu au avut nici o pb in a ramane insarcinate, mai mult ca sigur a fost un accident, nu au avut toata sarcina nici un stres ce sa manance sau sa bea sau ce medicamente sa nu ia... Pisica mea era mama eroina pe langa astea.. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 24MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Bine zis....

28+
Darius NicholasBuburuza noastra
ely2304 spune:
DICI:am vz si yo pozicile de la nunta...sincera sa fiu imi place cum arati mai mult dupa nastere,ai ceva ce te scoate mai mult in evidenta(nu ma refer la kg)o frumusete aparte,esti mai deosebita...fotog din 2002 sunt frumoase numic de spus,dar tot mai frumoase ultimele
sper sa nu te supere parerea mea!
ely 31+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
dicirstea spune:
Buni' eu sunt mai speriata de bombe... mie anestezista mi-a zis ca durerea e "shocogena" asta a fost exprimarea ei probabil pe intelesul meu , ca sa spuna de fapt ca durerea fizica are efect mai rau decat un calmant usor. Durerea de ceva: dinti, cap, spate, picioare, iti poate da contractii, poate creste tensiunea...so, nu trebuie sa "induri" cu impresia ca il aperi pe bb de ceva cand de fapt ii faci rau cu altceva.
Pe mine m-au certat o gramada, cand le-am spus ca am stat cu dureri de spate si de cap saptamani la rand fara sa iau nimic, pentru ca asa aveam impresia ca e normal: sa te doara si sa-ti fie rau si ca oricum nu ai voie sa iei nimic.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
24
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dicirstea Buni' eu sunt mai speriata de bombe... mie anestezista mi-a zis ca durerea e "shocogena" asta a fost exprimarea ei probabil pe intelesul meu , ca sa spuna de fapt ca durerea fizica are efect mai rau decat un calmant usor. Durerea de ceva: dinti, cap, spate, picioare, iti poate da contractii, poate creste tensiunea...so, nu trebuie sa "induri" cu impresia ca il aperi pe bb de ceva cand de fapt ii faci rau cu altceva. Pe mine m-au certat o gramada, cand le-am spus ca am stat cu dureri de spate si de cap saptamani la rand fara sa iau nimic, pentru ca asa aveam impresia ca e normal: sa te doara si sa-ti fie rau si ca oricum nu ai voie sa iei nimic. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 24MINUNEA MEA A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Uff...ce ma bucur ca ai scris asta...am cate ceva de invatat din experienta voastra!!
Atunci...nu mai indur durerea
,oricum paracetamolul nu face rau lui bebe..si asa daca il iau inainte de culcare,poate nu ma mai trezesc cu dureri peste noapte!!
Ti-am vazut si "primii copilasi",ca uitasem sa zic..scumpi foc..

28+
Darius NicholasBuburuza noastra
Picky_toto spune:
Ely si noi tot singuri ne vom descurca si poate ca e mai bine asa...eu am ceva experienta cu cei mici, nu de alta dar de la 6 ani eram dadaca fratelui meu, iar apoi am avut grija de verisori mei si mai e si experienta mea cu copii sotului...dar totusi parca o teama exista, mai ales cand am vazut prematuri ...mi-ar fi fost teama sa ii iau in brate...asa fragili mi se pareau...Oricum ne vom descurca noi...doar nu suntem primele mame, nu?![]()
Dici asa este...sunt femei care isi doresc un copil si ar face orice ca sa il aiba si sunt altele care raman insarcinate si isi fac griji ca nu vor mai putea dormi....sau sunt atatea cazuri in lume...
Maria asa e depinde de la copil la copil...de ex moasa ne-a explicat care ar fi semenele pe care copilul le face at cand ii e foame.. primul lucru e trezirea, urmatorul daca bebe incepe sa isi bage in gurita manuta, paturica sau manecuta de la bluzita, tu ca mama trebuie sa mergi la el si sa ii pui degetul tau la gurita lui si daca el incepe sa suga e semn de foame, iar ultimul e plansul...iar cica daca ai ajuns la faza cu plansul deja e prea tarziu ca trebuie sa il linistesti intai, ca el fiind deja agitat nu mai papa asa cum trebuie....
Noi le vom invata pe parcurs ..
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
32+
Alessia-Stefania
dicirstea spune:
Ely, din 2002 sunt numai cele de la nunta, am si din 2006 primele 2 luni de sarcina, asta ca sa am "inainte si dupa".
Dar ai dreptate cu 'privirea". mi s-a mai spus, eu nu am observat=o la mine, dar am vazut la alte prietene care au nascut. Normal ca la inceput eram stresata de greutate, imi faceam complexe, ma gandeam ca nici sotul nu o sa ma mai placa...babisme.
Nimic altceva nu mai conteaza, iar acum chiar cred ca o femeie e cu adevarat frumoasa cand e MAMA. Iar sotul meu me vedea intradevar frumoasa, si gravida si dupa ce am nascut.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad
24
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Picky_toto spune:
Dici foarte frumoase pozele ...le-am vazut si pe cele de la nunta, botez...iar Matei e asa un scump ....sa iti traiasca si primi "copilasi"...
Fetele eu va las, ma retrag la pat, langa al meu sot...nu de alta dar mi se inchid ochii...

Va urez la toate un weekend placut, sper sa mai intru, dar nu am idee, ptr ca avem copii, mai am ceva cump de facut si acum ca stiu ce trebuie sa contina bagajul ptr spital, trebuie sa ma apuc sa il fac....asa ca va pup pe toate si incercati si voi sa scrieti mai putin ca sa nu mai stau si eu 2 ore sa va citesc ![]()
![]()

Noapte buna mamici de albinutze, sa aveti grija de voi si de bebei!!!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
32+
Alessia-Stefania
maria_bunica spune:
Picky..un week-end linistit si spor la cumparaturi!!Sa intri mai des la povesti,ca nu mai ai atat de recuperat!!![]()

Ely, Dici..aveti dreptate cu sclipirea din ochi..si mie imi zice toata lumea,ca am ceva aparte de cand sunt insarcinata!!![]()
28+
Darius Nicholas
Buburuza noastra