Copilasi de iulie-august 2004 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

neata dragutelor !!!
la noi este primavara , soare , cald , frumos ..sper sa ramana asa !!!
Luca in wknd a fost la opera la Motanul Incaltat ...si culmea , i-a placut !!!
am vazut si eu Readers..si intr-adevar Kate Winslett a fost la inaltime ...am mai vazut Australia , Cazul lui Benjamin Button cu Brad Pitt ..care mi-a placut la nebunie ...trebuie sa-l vedeti !!!!

de azi ma apuc de gradinarit ..mi-am luat zorele cataratoare ...

o zi frumoasa va dorim si multa sanatate bolnaviorilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!
Uite ca am noroc de o zi superb astazi – sunt acasa ca soacra-mea azi are programari la doftori, asa ca nu aveam cu cine lasa ariciul mic si mi-am luat o zi de concediu. Astept acum sa se trezeasca, sa-I dau fructele si apoi sa iesim putin la plimbare.
Am avut un weekend plin – simbata am fost la casa unde a mai lucrat ceva electricianul – urmeaza acum sa luam prizele si intrerupatoarele ca sa termine cu partea electrica (bine, or sa mai fie de montat lampi, astea chiar nu constituie o graba!); duminica iar ne-am dus la casa, de asta data ca s aplantam bradutul – incepuse sa se usuce la mine pe balcon si am zis ca e ultima sansa sa se mai prinda – acum sper sa fie cu noroc si sa isi revina in curte…apoi am fost la un brunch unde o cucoana a reusit sa-mi strice masa cu niste comentarii aberante, iar pe seara am vizionat si noi Australia (vad ca si tu l-ai vazut Simona!) – mi-a placut, dar mi s-a parut cam lungit, asa, ca o peltea…
Sa-mi tineti pumnii – dupa amiaza la 15 am o vizionare pentru doamna care sa aiba grija de tata, ma duc la o firma specializata…sper sa nu emrg la “pomul laudat”!
Cristalina – bine ca ati scapat cu bine, chiar ma intrebam ce ati facut! Am patit-o si eu cu un Modelino din ala – dar s-a spart in cutia cu jucarii de a trebuit sa iau la mina toate masinutele…

Va pup pe toate si va urez o zi superba!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

buna ziua
dario, cum esti?
vazut poze, pupam protagonistii
olivia, pot sa rid?;)) bestial, uka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen, sar`na Stem bine

Multa sanatate tuturor
Rox, pupici multi la voi !
Si la noi e o ploaie si un cer noros ...

merg sa mananc ciukalata ca Giulia e plina de oo kinder din`alea in staniol si s-au topit si nu-i plac asa Ce noroc pe capu` meu.

Revin ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

m-am tot gandit la Olivia zilele astea de mi-am facut avant pe aici....

Olivia,sa fie cu noroc intoarcerea voastra!Am citit 'aventura'...Luca a fost un erou, ca sa mai...e tare simpatic cu toate afirmatiile lui...m-a amuzat teribil.
Simona,esti o frumusete....vazut pozele.
Alice, spidermanu' tau e din ce in ce mai frumos....
Roxana, sanatate Patrick!
Ioana, vazut ghioceii...buni de pus in rama.

Noi suntem bine, acum...ca joia trecuta eram pe la urgente cu Andreea...dureri de burta, febra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

apoi am fost la un brunch unde o cucoana a reusit sa-mi strice masa cu niste comentarii aberante, iar pe seara am vizionat si noi Australia (vad ca si tu l-ai vazut Simona!) – mi-a placut, dar mi s-a parut cam lungit, asa, ca o peltea…

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

gabi, si mie mi s-a parut cam prea lungit, de altfel, un film bun de gen vechi. de altfel, ultima ora din film am vazut-o pe fast forward, trebuia sa returnez dvd-ul.
da' de ce te supara cucoana?

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

philip, hau du iu du, ai mai vorbit cu irina?
azi veni ilinca acasa si-mi zice mama, hai sa fasem o simulare uite-asa io dau foc cu chibritu` si tu suni din cloposel;))
io n-am chef de nika, nush daca e de bine ori de rau;)) mi-as lua citeva zile libere sa stau in pat cu telecomanda-n mina ca pe vremuri cind ieream la mama fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, eu-s gravida de-aia cu de toate: rh negativ, tiroida nebuna si acum diabet gestational. tin regim si-mi gauresc dejtele de 4 ori pe zi. am vb cu irina joi sau vineri, totul e ok, barbat-su si-a luat gun ca cica au cam luat razna unii pe la ei si dau buzna peste tine-n casa.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

mda, naspa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey abia am timp sa va citesc dar sa si scriu:(
Monicule bine ca ati scapat..la viitoarea casa, gard in gard am un inginer pensionat la IFA..
Gabi bafta sa terminati si cu instalatiile..Noi cautam acum idei de casa..toate imi par banale

Mergi la inceput