1 000 euro Paste in Bucovina
Raspunsuri
desprecopii spune:
depinde la ce pensiune. sunt si unele de mare lux. daca nu te tine portmoneul - atunci mai lasa din pretentii.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
lavi02 spune:
Cu 200 de euro pe zi(in medie) noi ne descurcam intr-o tara europeana 2 adulti si 2 copii cu cazare la pensiune, pranz si cina la restaurant, intrari la obiective turistice si transport.
Aici ai doar demipensiune, si-aia inclusa (adica mananci ce-ti dau ei), deci e mai scump.
danat spune:
Este foarte scump, intr-adevar. Si nu e nici pe departe lux pt banii astia. Nu cred ca e vorba de "pretentii"... Suma de 200 euro pe zi, numai pt cazare cu demipensiune, e enorma!
Ma gandesc la alte locuri din lumea asta, mai ofertante, care pt acelasi lucru cer 120-140 euro pe zi pt 4-5 stele.
Claudia pupici puilor Nu ne-am mai intersectat demult
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
desprecopii spune:
e mult prea mult intr-adevarar. Uite asa, isi pierd clientii!
succces sa gasesti altceva mai ok.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
cllaudia spune:
Si mie mi se pare scump pt aceasta locatie.
Eu sunt in cautare de un loc frumos,din Europa, cu multe obiective de vizitat, As vrea sa merg cu sotul, in primava asta, poate chiar de Pasti. Totusi nu as vrea sa mergem prin intermediul unei agentii, in sensul ca nu vreau in grup organizat, cu program fix... Nu am nici cea mai mica idee cum trebuie procedat, noi am fost pana acum doar in Turcia, cu masina... Voi unde va veti petrece Pastele, cum veti procede, sau cat cheltuiti in medie, pt 2 persoane adulte. Eu am un buget de 2500 de euro, , care sa includa tot, drum cazare, masa, etc, pt minim 3 zile. Imi puteti recomanda ceva? Pot merge undeva cu banii astia , sau imi fac sperante degeaba
Claujro , mii de scuze ca intervin peste subiectul tau. Dar am vazut ca si tu esti interesata sa afli cam unde poti merge de Pasti.
helen75 spune:
Buna ,
Si mie mi se pare enorm. Sunt din zona si stiu pensiunea: E curata, e OK, dar nu prea vad ce v-ar da sa mancati de banii astia?! Adica, mancare traditionala de Pasti: oua, sarmale, friptura de miel , fara bauturi si asa scump?
De ex, de revelion stiu ca s-au inchiriat camere la pensiuni cu 4 mil/noapte de rev+cina si 2 mil/noapte restul zilelor.(camera cu pat dublu). Sunt si alte pensiuni in Gura Humorului , la particulari , care au conditii super OK. Alte preturi ar fi 140-180 RON/noapte cu mic dejun inclus la hotel 3 stele.(hoteluri inscrise in circuite, la agentii ; la particulari, persoane fizice, gasesti preturi si mai mici).
Nu am casa, ca v-as fi primit cu draga inima pentru o vacanta de Pasti in Bucovina.
Crsitina
Mami de Stefan (14-09-2000) si Andreea (16-05-2005)
helen75 spune:
Buna ,
Si mie mi se pare enorm. Sunt din zona si stiu pensiunea: E curata, e OK, dar nu prea vad ce v-ar da sa mancati de banii astia?! Adica, mancare traditionala de Pasti: oua, sarmale, friptura de miel , fara bauturi si asa scump?
De ex, de revelion stiu ca s-au inchiriat camere la pensiuni cu 4 mil/noapte de rev+cina si 2 mil/noapte restul zilelor.(camera cu pat dublu). Sunt si alte pensiuni in Gura Humorului , la particulari , care au conditii super OK. Alte preturi ar fi 140-180 RON/noapte cu mic dejun inclus la hotel 3 stele.(hoteluri inscrise in circuite, la agentii ; la particulari, persoane fizice, gasesti preturi si mai mici).
Nu am casa, ca v-as fi primit cu draga inima pentru o vacanta de Pasti in Bucovina.
Crsitina
Mami de Stefan (14-09-2000) si Andreea (16-05-2005)
RazaDeSoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cllaudia Si mie mi se pare scump pt aceasta locatie. Eu sunt in cautare de un loc frumos,din Europa, cu multe obiective de vizitat, As vrea sa merg cu sotul, in primava asta, poate chiar de Pasti. Totusi nu as vrea sa mergem prin intermediul unei agentii, in sensul ca nu vreau in grup organizat, cu program fix... Nu am nici cea mai mica idee cum trebuie procedat, noi am fost pana acum doar in Turcia, cu masina... Voi unde va veti petrece Pastele, cum veti procede, sau cat cheltuiti in medie, pt 2 persoane adulte. Eu am un buget de 2500 de euro, , care sa includa tot, drum cazare, masa, etc, pt minim 3 zile. Imi puteti recomanda ceva? Pot merge undeva cu banii astia , sau imi fac sperante degeaba Claujro , mii de scuze ca intervin peste subiectul tau. Dar am vazut ca si tu esti interesata sa afli cam unde poti merge de Pasti. |
Cllaudia,depinde unde vrei sa mergi si cu ce.Daca vrei cu avionul,promotii bune ai cei de la Wizzair,verifica pe site.Eu mi-am luat cu Wizz(390 ron pentru 3 bilete dus-intors) pentru Roma,insa la inceputul lunii Mai nu de Paste,si am mai mers cu ei,mie mi se par ok.Bugetul tau e maaare,eu merg muuuuult pe economie.
Claujro wow,da ce oferta