Gravidutze si mamici de Cluj - 114
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Eladeea, ce poze frumoase ii faci lui Eric, bine te ajuta materialul . Si ii faci atitea... Noi facem din ce in ce mai putine, cum vede aparatul, cum vrea el sa faca![]() Elenuta, in cite saptamini esti? Ce fain ca simti bb-uu mic! Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Ioana draga, facem fff multe, ce-i drept...postate sunt doar a mia parte din ele...ne e drag sa-l vedem, in timp, cum a evoluat...si acum cand ma uit la pozele lui din fiecare luna ma tot minunez ce schimbari importante s-au petercut si cat a crescut...
de cand a venit Eric a cumparat tati al 3 lea aparat, nici unul nu i se parea suficient de bun pt. a-l imortaliza pe Eric...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
magdutza24 spune:
am pus pozici si 2 filmulete noi la semnatura ptr care vreti sa ne vedeti
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
ALEX29 spune:
NEATAAAAAAA SI LA MULTI ANI MAMICILOR ,VA PUP SI VA DORESC O ZI MINUNATAAAAAAAA

ELENA chiar ca ai primit un super cadou
ANDREEA-eladeea ce aparat ai ?
fetelor am avut o noapte superba ,ne am distrat de minune ,la 5:30 dimineata am intrat in casa 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
Victo spune:
am vazut-o pe scumpica Daria...wow..ce le canta ea acolo..iar pupicul de final, m-a topit! andreea, de unde din mOldova esti?
na..daca n/am mai intrat pe net, am pierdut chefuiala din club ;)
realitatea e ca sunt f obosita in ultima vreme si nu cred ca ma tineau puterile sa pierd noaptea in club.
in alta oridne de idei, azi am fost la teatru de papusi. Ma asteptam la ceva mai clasic, dar n-a fost asa. am vazut o Alba ca Zapada -in speta Animata- vorbita in nu-s ce limba..bebeluseasca probabil..astfel c[ noi trebuia sa explicam totul copilului. muzica era cam prea tare dupa mine, si la scenele cu vrajitoarea..brrrrrrrrr....
cu unele scene mai dure pt bb astia micuti.
Alte mamici ati fost la Puck? ati vazut si altceva? eu cred ca mai astept vreo juma de an pana repet experienta, dar copilasii care au in jur de 2 ani, cred ca pot merge. e 7 lei biletul.
Gabi si noi avem 2 puzzleuri din lemn, Stefan le face f bine, sa stii. insa noi le/am primit din Franta, asa ca nu te pot ajuta cu procurarea lor.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Victo, buna idee cu teatrul, cred ca mergem duminica viitoare, am vazut ca e Punguta cu 2 bani.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Gabriela77 spune:
NEata si de la noi!!!! La Multi ani, mamici!!!!!!
Andreea, minunata Daria cantareata!
Alex, ma bucur ca v-ati simtiit bine in club, daca eram in Cluj nu am fi ratat ocazia! Am uitat sa iti zic, noua ne-au venit voucherele! Yuhuuuu!!!!
Victo, si eu ma gandisem la Puck, dar mi s-a parut ca inca e destul de mica, nu o vad sa stea locului, dar mai stii? In plus, nu prea imi plac adaptarile astea moderne ale povestilor! Eu am o prietena buna artista la Puck si cam stiu carei treaba!A stat cuminte Stefan?
Cici, hai ca vor veni zile mai bune fara rau!
Elena, felicitari pt miscarile lui bebe! DE-acum gata cu raul!
Multumesc de raspunsurile cu puzzle, cred ca voi comanda de pe internet, am vazut ceva midele dragute!
Am fost la ziua lui buni, unde am fost rasfatate, acum ne pregatim de ziua unei fetite care implineste 2 ani! Mare peterecere, mare!!!
Pupici!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 NEATAAAAAAA SI LA MULTI ANI MAMICILOR ,VA PUP SI VA DORESC O ZI MINUNATAAAAAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ELENA chiar ca ai primit un super cadou ![]() ANDREEA-eladeea ce aparat ai ? ![]() fetelor am avut o noapte superba ,ne am distrat de minune ,la 5:30 dimineata am intrat in casa ![]() INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 (' '); |
Alex, e un Canon EOS 1000D...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor! Cum ati petrecut de 8 Martie?
Vreau sa va intreb daca stiti ceva centre in cluj unde se face gimnastica speciala pentru gravide sau bazine cu program de aquagym?
Voi ce sporturi ati practicat in sarcina si de cind pina cind?
Va doresc o saptamina usoara...
Cici
9+
dpop spune:
dariandra ce scumpica e daria!!! frumusica foc, si deja canta!
cum faci prajitura de bezea cu nuca si cioco? 
noi am sarbatorit in weekendul asta dublu, am gatit o zi jumate, am petrecut bine dar acum is super-obosita.
nrl spune:
Buna dimineata 
Sper ca ati petrecut frumos 
Puteti sa imi recomandati un dermatolog pentru Andrei? Are niste pete mai uscate pe piele care tot apar
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj