Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (314)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca lasa-ma ca aseara ca si copii rai am ciupit si eu din unul sa vad cum e dar atat a fost . O sa caut si eu dvd asta ca lui Alain ii place engleza si daca e interactiv ar fi super.
Uitati ce am facut in seara asta http://www.dropshots.com/psilviaro astia cica au fost si mai buni .
Maraki m-am gandit la tine azi ca am mancat iahnie de fasole cu castraveti murati luati din Belgia si erau nemtesti acasa am vazut super buni pacat ca am luat numai un borcanel. La voi se gasesc muraturi mai bune...Tu vegeta sau Delikat gasesti? Aici nu este decat cuburi din alea si nu imi plac.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvia, uite aici:
http://www.deagostini.ro/index.php

Scrie la detalii cat vor costa..sunt 55 dvd -uri in total si apare la 2 saptamani.

Silvia...tu slabesti 2 kg numai ca gatesti acolo si nu mananci . Bravo ca esti ambitioasa . Eu nu potttt

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Merg si eu la somn ca se impart pijamalele
Noapte buna

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca merci de site e super, spune-mi cand mai intri pls cat costa un numar si cate nr au aparut deja, o sa il insarcinez pe fratele meu sa ia toata colectia, pe rand cand apare. Am vazut ca au si niste enciclopedii super, i-as lua la vara cand vin ca imi plac si sigur i-ar placea si lui cu personajele din desene. Cu slabitul cam stagnez acum ca nu am mai facut sport dar e ok si asa ca am ramas la minus 5 kg si incet incet mai dau eu jos, e super dieta iti dau meniuri cand te apuci de ea . Noapte buna!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

fuseram in carnaval;asa ca vi-l prezint pe SamSam:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2439377460059518639yoZmLJ
care-i inca sub tratam pana vineri si tot sper sa scape apoi.... cu toate ca acum m-am trezit sa-i mai fac una alta ca tuseadaca s-a destrabalat ieri prea tare!

Silvia- e normal sa ai perioade de stagnare, ba chiar sa te trezesti cu un + de cateva sute de grame dupa castraveciorii murati ca au sare, dar vor pleca repede dupa ce elimini apa.

Cristina-super"harnicel" Razvan. Din pacate, la ora asta nu ma hazaedez sa pun sonor ca sigur ma trezesc cu mormaieli.

Bianca- tot inainte cu lucrarea...hai...trage-ma si pe mine de urechi ca tot aman o prezentare. o sa invete multe cuv Dani ...treptat-treptat.

Miha-si noi ne gandeam sa ne ducem la Govora anul viitor(vorbeam despre asta chiar in seara de dinainte de a scrie tu), ca tot vom fi prin zona. chiar o sa-i foloseasca lui Tudor un tratam acolo ca sunt eficiente.

Giova-admirat pozele!

pt 8 Martie. aici, in afara de ceva discutii filozofice despre rolul femeii in societate nu se intampla nimic altceva in ziua respectiva.....la noi acasa se pastreaza traditia, asa ca m-am ales cu un parfum si un lapte de corp.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

'Neata dragelor si La munlti ani!!! ca e luna noastra
Am dus si eu papusa la gradi...dupa ce prima zi a stat program intreg, vineri a scos-o la 13 ca nu a vrut sa doarme acolo si am zis ca e mai bine sa doarma acasa sa nu mai apuce sa o trimita pe doamna cine stie pe unde. Luni dimineata s-a plans ca o doare burtica si ca nu vrea sa mearga la gradi , am lasat dupa ea si nu am dus-o (m-a fraierit), toata ziua i-am spus ca maine(adica marti) nu mai ramane acasa si merge la gradi fara comentarii...ok a dat de inteles ca e asa cum spun eu...buuuunnnn.....marti dimineata s-a trezit ca nu merge si ca ea face la olita, a stat cam o jumate de ora , a crezut ca scapa si nu o duc, am luat-o am imbracat-o si iar a inceput sa se planga ce o doare burta...am inteles ca defapt e o minciuna gogonata si am plecat la gradi, acolo toate bune si frumoase pana am schimbat-o ...cand sa plec s-a apucat la plans ca vrea sa raman cu ea, a luat-o educatoarea si a dus-o la masa palngand dar i-a trecut repede. Cand am mers dupa ea la amiaza era foarte incantata ca i-a placut si ca maine merge iar.
Ieri cand am scos-o am intrebat-o :Ai vreo prietena la gradi?
Ea:nu
Eu: de ce?
Ea: ca nu imi plac copii ca ma imping
Eu:de ce te-au impins?
Ea:ca nu ma joc cu ei
Eu: de ce nu te joci cu ei?
Ea:ca nu vreau.
Eu: dar tu cu cine te joci si vorbesti?
Ea: cu doamna
Eu:care doamna?
Ea: cu doamna aia ...cu bunica
Educatoarea e mai in vartsta
Azi dimineata s-a trezit iar ca nu merge la gradi ca nu ii place si ca daca o duc ea ii bate pe copii , nu a avut ce comenta si s-a comformat la cum am zis eu nu am mai las dusa de nas, cand am ajuns nu a carait prea mult ca i-a spus educatoarea ca azi picteaza si a ramas fericita , acum abia astept sa vina aziaza sa vad cum a fost ziua de azi.

V-am si va doresc o zii superba.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca m-am comformat...iti place ce noara harnica ai nu?
Giova ce burticuta faina ai inca nu stii ce e? ...poate ai scris dar nu am avut timp de citit
Anasol superbe torturi... zi-mi si mie ce secret ai la glazura aia si la modelele alea de pe torturi, din ce le faci? ca vine ziua lui Ianis si poate ii dau doctoratul
Astery vad ca si Razvanel e fan spalat vase

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Bianca mersi, am vazut pozele. scuze ca nu ti-am raspuns. e super faina pijamaua, dar prefer bumbac. pacat ca are si sintetic, se si vede in poza. eu tot ce am luat original era din bumbac, poate nu e eticheta originala.
Brelocul l-am primit din partea gradinitei, anul trecut am avut o poza cu piticul. cica s-au chinuit sa gaseasca poze cu ei, caci ii pozeaza la diferite act. aproape zilnic. Asta cica era facuta in sala de joaca, statea prea frumos asa...si l-au pozat.
De tuns...nu cred ca servim prea curand. baietii mei vor parul mare, asa ca n-am incotro, sunt in minoritate.
55 dvd cu magic English???? eu am doar 6 in mapa aia. ma bucur ca-i place lui Dani, si marco repeta dupa personaje.
El stie de la gradi: saluturile, sa numere pana la 10 si o groaza de animale. cel putin atat mi-a zis acasa.
Cristina m-am distrat aseara cu harnicul tau. E mortal cuim spala vasele .
Silvia misto ti-au iesit si muffinsurile astea . eu am primit reteta de crostata cu gem de la sorella si musai sa fac, ca tare imi place, mancam la greu in Italia.
Si eu i-au suc natural, , doar ca nu-l bea nimeni...Marco prefera acidulat:"suc care pisca", cum ii spune el. Nu cumpar eu apa Evian si Vitell, dar iau dintr-astea de la noi autohtone. mai un ulei de masline bun, o mozzarella, rosii cherry si se aduna.
Nu zic de detergenti, astia ii cumpar de dincolo si de obicei imi ajung pe 6 luni.....
Voi stricati 150 euro si luati si produse scumpe rau, dar si salariile la voi depasesc cu mult 1000 euro pe membru. Clau lua 1000 euro acum 4 ani in Italia, eu 500 pe part-time, sora-mea 500, chiria era 600/luna, si tot ne descurcam bine, ieseam odata/sapt. la restaurant, in weekenduri pe terase.....
Si aici, m-ar bate DD sa zic ca nu ne ajung banii, inca mai avem, dar zau de stiu ce va fii din toamna in colo.
gata, nu ne mai plangem, sanatosi sa fim.....
Ali nasol ca nu se joaca iarina cu copiii. sunt si multi, si nu toti sunt cuminti. marco s-a plans de vreo 2 ori ca-l bate un baietel de aceeasi varsta dar din grupa diferita.
Ce mortala e ca ea se joaca cu bunica, saraca...nu stia cum sa-ti zica mai bine sa intelegi.
Tot baiat este ...dar vorba lui prigoana...mai incercam pana iese fata, sau gemene...nu se stie.
Ano ma bucur ca a avut succes costumul lui SamSam. nici nu se putea, daca e asa fan...radiaza in poze, se vede cat de fericit este. iar pozele de la cursul de bucatar m-au dat gata. e mortal cu sort si se vede ca-i place ce face.
merg sa-mi beau si eu capuccino, caci primul lucru a fost micul dejun.
si o zi frumoasa sa aveti.

_
Gio20+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Buna ziua si de la mine...
Ali, hai ca m-am distrat de nora mea ce perle scoate pe gura si ce "bolnava" a fost ea ca sa nu mearga la gradi. De mica e isteata si ii fuge mintea . Pusici de la noi si mai intra mai des . Nu ti se pare ca e mai liniste in casa pana vine Iarina? La mine cu siguranta e mai liniste..sunt mai cuminti daca sunt despartiti .
Giova..sincer mi-a luat ochii pijamaua si m-am gandit la personaje nu din ce e . Acum imi pare rau ca am cumparat-o ca vine vara si va transpira in ea dar nu le mai pot schimba .
Silvia, nu a aparut decat primul numar si costa 6.99 lei. Urmatoarele vor costa 15 lei si vor fi din 2 in 2 saptamani. Trebuie sa ne facem spatiu in biblioteca pt dvd-uri .
Ana de France..frumoase pozele cu Sam Sam. Era o printesa in poze...in rochita roz...tare dulcica e.
Marakina, unde esti? Te cu socrosenii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello, hello!!!

Pe aici sant dar nu stiam ce sa mai scriu la sv. nu mai am laptop deocamdata, vad ca l-au luat acasa, sa vedem cand il aduce ca tare greu imi este sa ma uit aiurea cand sant in pauza Ma oftic pt ca nu pot intra in adresele care le puneti aici, imi inchide explorerul automat, cd- nu am cu WDS pt ca mi l.a pierdut Teo si mi-e frica sa fac reinstal cu un program luat din Dc( poate nu are tot ce-i trebuie si raman fara comp dupa aia ) Oare cat o costa un WDS original ?
Silvie aici se gaseste Vegeta la pungi albastre ca si in Ro,eu cumpar cubulete de la Maggi sau Knnor. Castravetii vad ca-i lauzi ca si Giova eu m-am obisnuit cu ei dar sincer, imi plac mai mult aia din piata de la taranii din Ro
zilele astea am pictat mai mult eu decat Angelo Trebuie sa cumpar planse de desen pt ca mai am doar 3 Am mai eliberat spatiu la Angelo in camera, mai am de desfiintat jucarii dar nu am unde sa le pun Fii-miu numara acum si in romana si in greaca, a inceput sa isi dea drumul la vorba, este un rasfatat, stam dupa el cand plecam undeva pt ca-i place sa se joace in masina ( dureaza vreo 10 min pana il punem pe scaun ) el nu stie ce-i palma la fund, face ce vrea si noi il lasam de jocul cu bile nici nu se mai atinge( s.a plictisit de el ) acum se joaca mai mult cu mingia de fotbal, garajul cu masinute, i-a cifra de plastic 9-spune 9 dupa care o intoarce si spune 6 Sta pe langa mine cand spal vasele,cere singur periuta de dinti dimineata, cand se trezeste este uscat dar in cursul zilei se mai scapa...

ma duc sa vad un film....apropos...am vazut un documentar despre marea excrocherie cu incalzirea globala Climatologii au demonstrat ca este o mare pacaleala, totul este politica, se continua asa pt strangere de fónduri si pastrarea a vreo 10 mii locuri de munca Nu omul este de vina pt schimbarea climei!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput