Fibrom uterin (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mirela, multumesc mult pentru incurajariAbia astept sa treaca si martiDe un an numai prin spitale umblu- laparoscopie, histerosalpingografie, sarcina extrauterina...migrene. M-am saturat de atata mers invers.Ma uit la firele de la laparo, facuta acum 1 an, tot nu s-au resorbit.Ce sa mai zic de taietura din iarna, clasica,cred ca abia in cativa ani sa se mai estompeze, e rosie si groasa de parca as fi venit din razboi.Si imi face si burta,e exact sub partea mai "grasuta" a abdomenului si apare prea tare diferenta intre partea f plata si partea de sus, din cauza taieturii

Nicoleta, presupun ca esti in UK? Stiu ca si acolo e plin de imigranti.In Canada sunt de toate felurile, nu numai colorati.Mie imi place asa, mi se pare foarte interesant sa vad si sa cunosc oameni diferiti.Eu mi-am facut o alta parere despre cei mai urati dar nu as vrea sa spun pt ca-s oameni buniDespre engleza...eu ma chinui de 2 ani cu ea.Este extrem de greu, mai ales ca am si multe pretentii de la mine. Daca nu vii de copil aici, slabe sanse sa vorbesti ca ei.Si da,pe unii greu ii intelegi...cei originari,cu cat au mai putina carte au mai multe "prune".Pe imigranti ii inteleg cel mai bine, avem oarece in comun toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

gina - si eu embolizarea am facut-o tot la dr Dorobat- in iunie, e de treaba
la mine fibroamele sunt la fel dupa embolizare (posed 3), zic eu ca e bine ca nu au mai crescut cel mai mare are 5 cm
dr meu ginecolog m-a incurajat sa mai incerc acum sa raman gravida (am pierdut si o sarcina anul trecut ) si sa vedem pe parcurs cum ne descurcam cu fibroamele, daca nu e ok mi-a zis ca indicata ar fi si o operatie, insa pentru moment am zis sa incercam si sa vedem ce se intampla...
chiar daca nu scriu f des, sa stiti ca va citesc si va "cunosc" pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

GINA,ai reusit sa te programezi la embolizare?
arrina,mult curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna fetelor!!!
Arinna, te rog sa gandesti pozitiv.Iti tinem pumnii pe maine!Sa ne ti la curent!Bafta!
Nicoleta, bine ca ai ajuns cu bine in Anglia. Te vei obisnui pana la urma sa vb si tu ca ei. In curand...Eu zic ca ai facut f bine ca ai plecat alaturi de sotul tau...cred ca ii vei oferi un viitor mai bun Irinei.Bafta si voua in continuare in procesul de adaptare.
Maimu,sa se indeplineasca cat mai repede Si eu cred ca faci bine ca incerci iar...Si la mine cel mai mare e de 5 cm (sper ca a ramas tot asa)
Lyly, Gina, va astept cu vesti despre embolizare.
Ninia, ce mai faci cum mai esti?
Bluel, sper ca esti bine si tu si BUBU.
Despre mine ce sa mai zic...ma simt cam la fel...adica binisor. Mai am ceva treaba cu niste proiecte si dupa sper sa imi iau un medical sa ma mai odihnesc...sapt asta sper sa ajung si la un nou ecograf...abia astept!!!Sa imi zica ca totul e ok...
Astept vesti bune de la toate!!!

KIKI 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelac69 spune:

Arrina, iti tinem pumnii maine. Sa ne tii la curent.

Lily si Gina. Bafta la embolizare.

Nicoleta, succes cu

Despre mine, m-am programat pentru lunea viitoare sa mai fac o ecografie sa vad ce mai fac "nemernicii" (fibroamele). Sper sa fie bine.

In rest va pup pe toate si sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna, fetelor!
Kiki, despre mine...ce sa zic? A venit sambata cm-ul. Am inceput tratamentul naturist si ccea ce am observat este ca nu mai mai dor picioarele (in ultima perioada ma dureau si noapte si zi) si cm-ul a fost foarte "curat" ca sa zic asa...Sper sa se intample o minune si sa se reduca dimensiunile monstruletului...
Oricum...astept pana dupa Pasti....cand voi mai fec o eco sa vad ce se intampla cu fibromul...si daca nu se prezinta nicio ameliorare...fac operatia clasica si gata. Cu Dumnezeu inainte!
Sunt sigura ca am si eu pastrata o minune de la Doamna Doamne!

Visul nostru

Mergi la inceput

Asa e Ninia, si eu sunt sigura ca D-zeu e mare si ne va ajuta pe toate...uite si eu care ma gandeam ca poate nu voi mai avea copii (cand eram f disperata) si mi-a dat D-zeu sarcina gemelara!!!!Nici nu visam la asa ceva...Asa ca sa si speranta multa!Sunt alaturi de tine!
Arinna, sa intri neaparat sa ne zici rezultatul

Spor la la toate!!!

KIKI 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Buna fetelor, am aparut

Ce credeti ca era...eu cerusem medicului de fam sa ma recomande catre cel care mi-a facut operatia in decembrie pt ca primul medic m-a suparat tare( cand eram insarcinata, nu aveam ciclu de 2 luni, am fost la el si nu mi-a dat nici eco nici analie de sangem stiti povestea)Cum nu aveam alta posibilitate sa-l schimb, i-am explicat med de fam si nu i-a placut nici lui cum a procedat primul asa ca mi-a ascultat rugamintea(initial nu vroia)Dar a trimis o recomandare catre acest al doilea medic, cum ca vreau sa continui cu el procedura de fertilizare ( eu mergeam la o clinica de frtilitate, unde am facut si IA)De aceea ma chemase, ca cica eu am vrut sa continui fertilizarea cu el Nivelul hormonal era bine ! Si uite asa, dupa ce i-am zis ca inseminare nu mai fac pt ca am probleme mari cu sanii si ciclu f neregulat(ultima oara iar l-am avut la 31 de zile) mi-a zis daca vreau sa fac sonohisterografie, care e aproximativ la fel cu histerosalpingografia dar se injecteaza o solutie salina(nu iod) si in plus se face o ecografie cu o camera prin vagin( noroc cu netul, stau si caut)Am citit un mesaj aici pe DC si se spunea ca e f dureroasa, o forumista care, ca si mine, la HSG nu a avut dureri dar la sono a crezut ca moare. Eu la HCG nu am avut dureri dar nici nu s-a vazut nimic, din cauza fibroamelor, plus o trompa blocata. Asa am ajuns la laparo.Acum am acceptat sa fac si asta pt ca fibroamele sunt mai mari dupa sarcina si se pare ca se va vedea si trompa, cat e de groasa, care e situatia exacta.Si uite asa, iar la doctori, dureri etc...Trebuie sa sun sa ma programez, se face in alt oras numai dar sta este...Am inteles ca rezultatele sunt destul de relevante pt ca e ecografie nu radiografie, si nici nu te iradiaza...Oricum planuiesc sa iau ceva antiinflamatoare inainte, asa se recomanda peste tot. Vad ca in Romania nu se prea practica, foarte putine fete au facut-o.Am deschis un subiect, poate apare cineva care a trecut si prin asta.
Am intrebat si de eventualitatea in care o sa am din nou ectopica ( 15 % e probabilitatea acum ), se foloseste tot metotrexat ca in tara, injectabil, dar numai o doza.Cineva pe DC spunea ca a stat 2 saptamani in spital pt asta, cu supraveghere...Imp e sa fie depistata f devreme dar cum eu am ciclul f neregulat e mai greu.
In sfarsit, mi-am facut si eu lectia de speaking ca si asa nu vorbesc cu nimeni engleza cu exceptia medicilor si inainte f putin pe la colegiu.
M-am cam saturat de dureri dar asta chiar merita, HSG si laparo facusem acum un an si s-au intamplat multe de atunci.
Pacat ca mai e varsta la mijloc, citesc despre tot felul de riscuri, mai ales daca ai migrene ca mine sau alte probleme de sanatate...ieri citeam un articol cum ca femeile care au migrene au riscul marit de a face accident vascular cerebral in timpul sarcinii.Am imbatranit aici pe DC-din 2005, ianuarie parca.

Multumesc ca mi-ati tinut pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Buna tuturor!Arinna,vezi ca nu era totul negru?Daca tot ce citesti ti se va intampla tie,atunci chiar ca e exagerat!Nu te mai sabota singura!Din ce am citit tu faci absolut tot ceea ce tine de tine,ai avut probleme dar ramai pozitiva!Cu varsta,nu te cred,ce ai 50 de ani?O sa fie bine,trebuie sa fie!Ninia,te rog,tu ce tratament naturist urmezi?Kiki,ai grija de tine si mai ales de burtica!Mirela,sa scrii dupa echo,sper sa fie o veste buna!

Mergi la inceput

Arinna, o Domane ce ne-ai speriat!!!Bine ca nu e ceea ce presupuneai tu!Chiar azi vb cu o prietena din Constanta care trebuie sa faca prodecurile pe care vrei si tu sa le faci...si ea zicea ca ii e f frica dar si ea isi doreste copii f mult si e in stare de orice...asa ca iti zic si tie bafta! Si cu D-zeu inaite!Sa ne mai ti la curent cu situatia ta!Nu iti mai fa atatea problema cu migenele si cu varsta...nu e musai sa fie toate femeile la fel.Te pup si mi-ai dat o veste excelenta!Ai grija de tine!
La mine burtica creste pe zi ce trece...iar fibromul face figuri si ma mai doare...dar nu il iau in seama!
Va salut!

KIKI 11+

Mergi la inceput