Fibrom uterin (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Va multumesc mult fetelor pt raspuns. Mai m-am linistit. Va urez PASTE FERICIT si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Paste fericit!Nicoleta, multa sanatate fetitei tale!Revin cu temperatura bazala-se ia neaparat dimineata,in pat ,la trezire,inainte de orice,cel mai corect intrarectal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
ARINNA problema este ca Irina nu mai mananca ca acasa, gatesc in fiecare zi,nu stiu cum sa mai procedez, se vede clar ca ii este foame dar cand ma apropii cu castronelul de ea e jaleeee, prefera fructe, biscuiti, carnati, cremwusti, mititei,,,am aplicat multe tactici, foamea nu merge, bataia nu e sfanta de data asta, oricata rabdare am cu ea clachez.Nu ii dau dulciuri sau alte prostii incerc sa o hranesc sanatos dar,,,nu merge. Ieri am vazut ca a crescut alt dintisor, sper sa fie asta. Are7 dintisori iar asa ceva nu am patit cu ea deci,,,
Sincer va spun ca nu stiu ce sa fac, aici nu suport linistea asta, acasa aveam un servici in spital, multe paciente, copii abia nascuti, dupa asta tanjesc. Trebuie sa am rabdare ceea ce nu pot da dovada.
Ela frumoasa povestea ta, chiar in noaptea invierii il ascultam pe Cristian Tabara care spunea asa: lui Dumnezeu nu trebuie sa-i ceri nimic el stie ce si cand sa-ti dea ceea ce ai nevoie.
In spital am intalnit multe paciente cu fibrom care nici nu au auzit de embolizare, chiar discutam cu o doctorita, una din pacientele ai a dat 50 mil pt embolizare,iar doctorita m-a intrebat daca am platit si eu de fapt am fost intrebata cat m-a ajuns, i-am raspuns simplu: nimik, a ramas uimita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ela, multumim mult pentru exemplul personal de reusita si sfaturi. Fibroamele sunt intramurale?

Nicoleta, ( mereu scriu Irina in loc de Nicoleta )si pe la mine la fel, liniste pese tot,(mai ales ca stau numai acasa, numai cand incep iar scoala o sa mai ies dar e plictisitor drumul pana acolo) in plus nu se foieste nimeni pe strada, doar in centrul oraselor.Pe vecini(daca stai la casa) ii vezi can vin sau cand pleaca, daca se intampla, sau cand fac cate un gratar afara.Sa fi vazut iarna, 6 luni nicio miscare, doar cateva masini care nu fac aproape niciun zgomot.Vara se mai schimba cumva situatia.Si mie imi lipsea Bucurestiul, chiar daca nu imi mai placea viata acolo, e ceva cu care te obisnuiesti, agitatie, lume pe strada limba cunoscuta.Pentru mine cel mai greu e cu limba, ca nu am cum sa prind tot pe strada sau la tv cum ar fi in tara, cand auzi fara sa vrei ce se dicuta in jur, parca traiesti intr-o lume paralela.Din fericire mie mi-a placut aici din prima, oamenii sunt buni si peisajele superbe, aer curat,e ca la munte, pasari care canta-n triluri dar si pescarusi, rate salbatice, soricei mici si ff draguti, ratoni...
Cum se descurca Irina cu limba ? Nu este greu?Poate ii lipseste si ei atmosfera de acasa si prietenii cu care sa discute in aceasi limba .Am mai vorbit cu o mamica de pe DC care a stat mai multi ani in Turcia si vedea ca cel mic nu era in apele lui; de cand s-au intors in Ro, are prieteni, baietelul fiind f comunicativ, e foarte fericit.E tare grea adaptarea dar cine stie, poate merita
Sper sa-si revina fetitza si sa nu mai aveti probleme.Parca ieri asteptai un bb si nu dormeai noaptea...ce trece timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_me_31 spune:

Dragelor, bine v-am gasit! sunt noua pe aici; am o problema si nu stiu cu cine sa vorbesc si sa cer sfaturi; peste cateva zile urmeaza sa merg la doctorul care ar trebui sa urmareasca sarcina si mi-e frica de ce o sa spuna.

Sunt insarcinata in 7 saptamani dar odata cu ecografia pe care am facut-o pt a vedea dc e totul in regula, mi s-a mai spus si ca am 2 fibroame de 48mm si 61 mm localizate subseros, unul lateral dreapta spre zona fundica(cel de 48) si celal. lateral stg.Am fost la o doctorita nebuna la o clinica particulara si m-a speriat; mi-a spus ca trebuie sa renunt la sarcina apoi sa ma operez sa-mi scot fibroamele. Eu mi-am dorit acest copil si imi este f greu sa renunt la el; vreau sa stiu dc a mai trecut cineva prin asa ceva si dc se poate duce o sarcina la capat si cu bine, "convietuind" cu fibroamele. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
HRISTOS A INVIAT!
Nu am mai scris de mult pt ca am fost plecata din Bucuresti si nu am avut acces la internet.
Nu am noutati ,astazi sun la dr pt echografia in spital.
Multumesc fetelor pt sfaturile referitoare la aembolizare.
Maria -me,nu renunta la sarcina,sub nicio forma! Citeste pe forum despre fete care au avut o situatie asemanatoare cu a ta si acum au copii sanatosi.Incearca sa afli si parerea altui dr.
Gina, ai sunat pt programare?
Pupici si multa putere si speranta pt toate fetele care trec prin incercari si greutati .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor si Christos a inviat!
Cum ati petrecut?
Noi am fost la mama acasa si tare bine a fost in sanul familiei, mai ales cu nepotica mea care e o comoara pe zi ce trece.Ne-am distrat f tare cu ea.
Nicoleta, am citit mesajele tale, si am vazut prin ce ai trecut cu Irina...Groaznic...cred ca te-ai speriat f tare...dar bine ca acum e bine...imi pare rau ca iti e asa de dor de casa...adica dor oricum nu are cum sa nu iti fie...dar vad ca iti doresti f m ult si sxa te intorci acasa.Iti doresc bafta si sa nu te lasi! Si in Romania e greu cateodata...si tu stii asta...

Maria_me_31, si eu sunt insarcinata si am fibrom...si mai ales sunt cu gemeni!!!dar eu sunt f optimista! Si pe mine m-au speriat putin doctorii dar nu trebuie sa te lasi! Eu zic sa SCHIMBI MEDICUL!!!Sa nu renunti la sarcina!!!Eu zic ca se poate si nu trebuie sa te lasi...daca citesti mai in urma vei vedea ca nu sunt 1 sau 2 exemple de mamici cu fibrome cu fff multe!Curaj si sper sa mai intri pe forum sa mai schimbam pareri si sa povestim.

Eu ma duc joi la un nou control...am niste emotiiDoamne ajuta sa fie totul bine!

Va pup si va doresc la toate numai bine!

KIKI 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Maria, , bine ai venit printre noi,Cu siguranta e nebuna femeia....de fapt nu e singura( dar cred ca-i intrece pe toti) si mie mi-au spus multi sa-mi scot uterul ca de ce tin 'mizeriile" alea acolo...Am facut si o IA si medicul( alt ciudat, pe care l-am schimbat) mi-a azis ca pot sa continui cu fertilizarea sau pot sa fac histerectomie ( scos uterul) ca ma "calific"Vestea buna e ca alti doi medici mi-au spus ca fibroamele ( ale mele sunt de 4-5 cm , nu mm,si am mai multe,nu sunt asa o mare problema, important e sa fie trompele si ovarele ok ca sa raman insarcinata( plus calitatea spermei sotului)Desigur, in cazul meu, riscul ar fi mare, pt ca am 5 si destul de mari ( plus varsta,41)dar tot vreau sa incerc.Cred ca in cazul tau n-ar fi nicio problema si chiar daca se intampla ceva, Doamne fereste, nu se stie niciodata exact de la ce poate fi , nu neaparat din cauza fibroamelor.Dar asa prostie , sa renunti la sarcina pt asa fibroame mici si sa le scoti, n-am mai auzit, cu niciun fel de fibrom nu se recurge la asa ceva.Sunt fete aici care au avut bb cu fibrom de 9 cm sau Ela, cu 5 cm,8 cm si 10 cm, toate mamicile de aici au fibroame. Nu te speria,alege un medic sa vada de sarcina, ai grija de tine. Daca fibroamele sunt in mm si nu cm chiar ca e culmea o asemenea propunere.
Vai ce m-am enervat

Majoritatea femeilor au fibroame, pe care le descopera intamplator la eco pt sarcina si nu au absolut nicio problema.

Uite si fetele de la subiectul nostru, insarcinate sau care au bb : Rachel Owen-fibrom de 9 cm, Mc Beal, Nicoleta27, Violetan ,Mada28 , Maryd, Slimatei, Bluel,Ela- 3 fibroame de 5,8,10 cm, (Fanta, GH, Aurel_Cris erau insarcinate dar nu au mai intrat aici), Kiki-Cri(insarcinata cu gemeni)si cte or mai fi la subiectele despre mamici si gravidutze (poti sa cauti pe forum, sa te inscrii si acolo )

Kiky, succes mult !

Lyly,Gina, va astept cu vesti !

Mergi la inceput