EUROPEAN CALL CENTER S.R.L.
Raspunsuri - Pagina 2
ni-na spune:
Inseamna ca sg tzeapa pe care o poti lua este sa muncesti fara a fi platita.O luna,doua,trei,pana se duce euforia.Macar verifica softul trimis,ca vad ca e sg garantie ce au depus-o.
adejny spune:
buna.numele meu este ade si lucrez la aceasta firma...mai exact nu mai lucrez...am lucrat 3 luni...prima luna mi-au dat banii dar nu miau platit 5 ore si urmatoarele 2 luni nu mi-au mai dat nici un ban...cand ii contactez imi zic ca nu sunt banii...o sa fac o sesizare la itm bucuresti......
andra11__ spune:
si eu am patit la fel ca tine . am lucrat la aceasta firma EUROPEAN CALL CENTER de limba italiana . voi depune si eu plangere la ITM.....
vladkrystyna spune:
buna mamicilor am si eu o intrebare de 3 zile muncesc la european call center si am vazut ca andra a mai lucrat.id meu e crysmario_ale,daca ai putea sa ma contactezi sa imi dai mai multe detalii .ca as vrea sa stiu in ce mam bagat.sincer mia fost frica de la inceput de teapa.
andreeaioan spune:
si eu lucrez la ei de cateva zile si clar nu vreau sa imi iau tzeapa.Cele care ati mai trecut prin asta va rog mai multe detalii...Fac denunt daca e cazul,macar poate se sesizeaza careva si ii ia in vizor,ca nu isi pot bate joc in halul asta...
irina.ct spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra11 si eu am patit la fel ca tine . am lucrat la aceasta firma EUROPEAN CALL CENTER de limba italiana . voi depune si eu plangere la ITM..... |
si eu am lucrat la ecc.... minunat,nu? am depus plangere la itm ,dar in aceeasi zi am mers la judecatoria constanta si am depus o plangere si acolo,la sfatul unor pers de la itm care stiu cum merge treaba cu "inspectiile" astea. vineri 13 noi este prima infatisare. am muncit martie- sept. din luna iulie nu mi-au platit sal,adik iulie,aug,sept.mint ca nu au bani pt k nu si-au facut targetul dk a plekt multa lume care nu si-a primit sal ,dar ei fac in permanenta angajari. nu va angajati fara forme legale!!!!!conventia nu e valabila.cei kre au muncit si nu si-au primit sal sa ma contacteze pe irina.z_24@yahoo.com . in instanta avem castig de cauza!!! firma european call-center mi-a dat cea mai frumoasa teapa ,"dl." catalin hago m-a mintit 3 luni jum ,dand vina pe fred,cum ca elnu vrea sa plateasca sal...si knd am dat de fred a zis k nu el se ocupa de salarii,tr sa vb cu catalin. asa ca aveti grija unde va angajati.....
irina.ct spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adejny buna.numele meu este ade si lucrez la aceasta firma...mai exact nu mai lucrez...am lucrat 3 luni...prima luna mi-au dat banii dar nu miau platit 5 ore si urmatoarele 2 luni nu mi-au mai dat nici un ban...cand ii contactez imi zic ca nu sunt banii...o sa fac o sesizare la itm bucuresti...... |
buna,
vroia sa stiu dk ti-ai primit banii,nici eu,dk nu contacteaza-ma .... irina.z_24@yahoo.com
dilema8642 spune:
Buna. Ma numesc Roxana. De putin timp m-au contactat cei de la call-center dat. Inca nu am avut interviul cu ei. Ati putea sa-mi ziceti cine e mai ok asa zisul catalin sau fred. Si ce reprezeinta ei???
andra11__ spune:
buna roxana. Mai conteaza ce reprezinta ei....atata timp cat tu iei contact doar cu 5 oameni...si nici unul nu e seful direct. Catalin este administratorul, cel care iti semneaza tie conventia de prestari servicii care nu are nici o treaba cu un contract normal de munca....iar fred e un italian sictirit care nush ce functie are. Si eu am lucrat la firma asta...se intarzie luni de zile pana ce vei primi salariul....nu vei avea o certitudine..ca vei primi banii