Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Olishka, nu vorbi de funie, te implor!
Inghetata, vreau inghetata!
Fetelor, toata sarcina nu am avut pofte si am fost o graviduta cuminte. De 1 saptamana insa...am luat-o razna. Vreau de toate si numai tampenii.
In seara asta trebuie sa fac rost de inghetata, deci...tre sa il conving pe tati sa dam o fuga pana in Carrefour.

Gigelica +35 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pe explorer se vedeee.....esti VERDEEEE

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

aris eu cu ophera intru..dar..uff..sunt dezamagita..k am asteptat s afac 600puncte ca sa mi se vada glowul...asta este insa..uff

Cristina cu bebe mic 37+

nasterea in apa

pozici dragute

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

FELICITARI LUANA!!!!!!

LEELOO...LA MINE APARI VERDE

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Ce vreau sa va intreb: ati auzit ca alternativa la clisma inghitirea de ulei de ricin?

Da. Acum depinde daca dr iti accepta metoda asta de "purificare" sau vrea musai cezariana.

Denisa-Madalina 33+ cu Adela-Marisa
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Olga - 500g de inghetata????? e f f f f grav!!!!

e grav pentru ca al meu sotz a uitat sa imi cumpere inghetata deshi l-am sunat si i-am spus ca vreau
imi vine sa ma urc acum in mashina si sa ma duc la cofetarie sa imi iau 10 prajituri de nervi! ca uite incercam sa fiu cuminte si eleganta si sa vreau "doar" inghetata

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Simina_Kin, da si mie PM cu nr tau de telef, te rog! Sau il gasesc in mailul grup-ului? Vreau sa fiu si "nasa" pitonului meu.

Leeloo, esti verde si la mine. Mi-am pus ochelari ca nu ma pot uita la glow-ul tau.

Mergi la inceput

Monica - felicitari! meritati sa fiti insfarshit impreuna acasa. de abia ashtept sa vad poze cu Luana in patutzul ei personal

fetelor am o propunere, sa trecem pe prima pagina in dreptul fetelor care au stabilita data, ziua in care urmeaza sa faca cezariana....tare imi e ca o sa se precipite lucrurile si o sa uitam pe cineva....si ramane fata fara majorete

37+
poze

AMR 18 de zile

Mergi la inceput

simina_Kin, ti-ai schimbat glow-ul? Esti albastra acu'

Vreau inghetataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Simina_Kin, da si mie PM cu nr tau de telef, te rog! Sau il gasesc in mailul grup-ului? Vreau sa fiu si "nasa" pitonului meu.

Leeloo, esti verde si la mine. Mi-am pus ochelari ca nu ma pot uita la glow-ul tau.

activeaza-ti PM-ul intai
contul meu , mesaje private , activare

sau adr comuna de mail..draft..si este lista cu nr

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor nu am mancat "decat" jumatate din caserola de 500 g (adica 250) si era cu fructe . Mai am jumatate asa ca va servesc cu mare drag.

Olga 32+ David

Mergi la inceput