Aspirante cu vechime "medie" (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ancutza, ati petrecut frumos ?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

proba de semnatura

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

4+ Maicuta Sfanta ai grija de copilasul meu!

Mergi la inceput

e bine asa....Doamne Ajuta sa fie intr-un ceas bun!

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Moni pai nu am dormit maica toata noaptea....a avut Maria febra

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

camy, iti sade frumos

anca, imi pare rau . O si un pt Mariuca sa se faca bine

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 12+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Camy, felicitari!
Iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

helloooooo

camiiii, draga de tine, te-am felicitat si aseara si o mai fac si acum. iti doresc din suflet o sarcina usoara si cel mai important, un bebe sanatos, perfect sanatos. te .

crisule, hai ca daca a venit cm-ul, incepe si la tine un nou drum, iti doresc din suflet ca luna asta sa se prinda bebe mic de tine si sa fii in culmea fericirii. imi esti asa de draga incat ma intristez de cate ori te vad suferind, sper ca de luna asta sa fii numai cu zambetul pe buze si sa strigi in gura mare ca vei fi mamica. Doamne Ajuta !!!

o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

moni, inteleg ca nu ti-a placut vizita la Tutu.
lasa ca mai ai putin si mergi la iosup si ai vazut ce CD misto iti face, eu la el si pentru asta ma duceam. nimeni nu-mi arata imagini cu bebelusul meu cum imi arata el. si inimioara tot la el am auzit-o pentru prima data. deci vinerea viitoare vei afla ce ascunzi in burtica, desi nu conteaza atat de mult. la mine nu s-a inselat, mi-a zis de la 12s+5z ca e baietel. la mine a functionat si instinctul, toata lumea imi spunea ca am fetita si desi si eu parca imi doream fetita simteam eu ca este baietel. si nu m-am inselat.

fetelor, eu acum vreo 3 seri am visat ca tineam in brate o fetita imbracata in roz, nu stiu a cui era, dar parca ar fi fost a mea... tot asa am visat cand am ramas insarcinata cu Mario, tineam in brate un bebelus imbracat in alb si era al meu si la vreo 2 saptamani aveam testul pozitiv....sper sa nu ma trezesc cu bb 2 in burtica ca nu sunt pregatita ...acum il am pe falcute al meu de care nu ma mai satur...dar daca Dumnezeu imi va trimite neasteptat bb 2 il voi primi cu bratele deschise.

o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe

scumpisorul Mario

Mergi la inceput

fetelor....eu sunt cutremurata....ma gandesc la toate visele mele...in care aparea Darius...si-mi zicea ca o sa vina o fetita repede-repede....
vedeti?
S-a implinit visul!
Sun m-a visat acum vreo doua saptamani ca tineam o floare in brate si-i spuneam ca e copilasul meu...sigur e fetita...asa mi-a spus si Darius..

Daca Doamne Doamne doreste asta...si voi avea o fetita, atunci numele ei va fi unul cu adevarat frumos si special..
Pustai Thea Maria...ca pe Maicuta Domnului!

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

CAMY, FELICITARI!!!!!!!!!! CE VESTE BUNA! sa fie intr-un ceas bun si sa mearga totul bine!!! Pupici multi, ma bucur mult pentru tine.
CrisaS, uite aici documentarul: www.pbs.org/wgbh/nova/miracle/program.html" target="_blank">LIFE'S GREATEST MIRACLE. Vizionare placuta, mie mi-a placut foarte mult acest documentar.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput