socant !!!
Raspunsuri - Pagina 2
MihaelaV spune:
Dumnezeu sa-l ierte pe bietul copilas!
Am mai vazut in seara asta la stiri un copilas care se inecase cu floricele si a murit si el.
Mindy spune:
Doamne da-le putere parintilor!
Am observat ca unii oameni lovesc ceafa copilului cand el se inneaca.
E corecta practica sta?
Ce facem cand din greseala copilul a inghitit medicamente?
Incercam sa caut un articol cu primul ajutor in caz se accidente casnice dar nu gasesc nimic. :(
Stiu.. o sa ziceti ca nu au ce cauta toate astea in preajma copilului, dar aceste accidente stupide se intampla atunci cand te astepti mai putin, oricat ai fi de precaut.
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligia13 Am vazut la stiri subiectul si spuneau ca nu parintii sau altcineva i-au oferit guma....ci a gasit-o pe jos , a bagat-o in gura faca ca parintii sa observe.... |
ce accident stupid, ce ghinion..
"No matter how protective you are as a parent, kids are just natural-born accident magnets"
A mea la 18 luni a luat o guma mestecata de pe jos din magazin, noroc ca am fost pe faza chiar in momentul cand a introdus-o deja in gura, si am apucat sa o scot imediat. mereu ma panichez cand vad ca mesteca ceva.
ralualexandrei spune:
Se intampla asemenea accidente,din pacate mai des decat va inchipuiti si nu numai cu copiii,unchiul meu a murit inecat cu o bucata de cremwusti,in bucatarie fara ca nimeni sa auda sau sa banuiasca ce se intampla.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
lorellay spune:
Doamne fereste..chiar socant.....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
anangel_lexi spune:
Da, si eu am auzit de cazuri de adulti care au murit astfel. Eu sunt absolut ingrozita de accidentele astea. Eu ma inec fff des cu orice: mancare, saliva, lichide, orice... Si ma sperii groaznic de fiecare data. Iar fii-mea din pacate ma mosteneste, si ea se ineaca cel putin o data pe luna. Nu o data am fugit cu ea la spital din cauza asta sau am chemat salvarea. Partea mai aiurea e ca de fiecare data ni se radea in nas, efectiv ii pufnea rasul pe medici cand auzeau de ce am venit.
E absolut cumplit. La 1 an si 3 luni am intrerupt vigantolul pentru ca se ineca atat de des cu el si atat de rau (efectiv se invinetea) incat nu am mai rezistat psihic sa i-l dam. Eu incerc sa evit chestii de genul nuci, alune, bucatele de paine, bomboane iar de existenta gumei de mestecat Maria nu stie inca si sper sa nici nu afle prea curand. Efectiv mi-e groaza de inecat.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe copilas si sa le dea putere parintilor sa treaca peste aceasta cumplita durere.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
ilse spune:
Sa mai zic ca al meu la peste 30 si haha de ani s-a inecat cu peste si era in laborator si se inrosise si nu putea zice nimic, aia din jur erau cu ochii in computere si numai cand l-au auzit efectiv horcaind i-au facut manevra aia parca Heimlich se cheama de o vedeti in filme, o stia un coleg ca facuse cursuri de prim ajutor.
Deci se poate intampla oricui.
Saracul copilas.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
ellej spune:
Cand fiu-meu s-a inecat odata tot cu peste l-am luat de picioare, cu capul in jos si practic l-am scuturat pana si-a revenit. Nu stiu daca e cea mai buna metoda (clar la adulti n-ai cum s-o aplici), dar aia mi-a venit mie pe moment.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
violeta69 spune:
Doamne-fereste,nici un parinte nu vrea sa se intample asa o mare nenorocire!
imi amintesc ca si fiul meu a patit-o de cateva ori ...
l-am luat de picioare si cu capul in jos l-am batut pe spate si a scuipat ce inghitise
copii baga in gura tot ce gasesc ca asa "incearca" ei lucrurile
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!