Licurici de ianuarie-februarie 2009
Raspunsuri - Pagina 7
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita de ce nu mai merge linkul de la Alinuk? tocmai am vrut sa il arat sotului... |
e posibil sa fie multe accesari in acelasi timp
mai revino..ca o sa-l poti vedea
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Ciufik spune:
Alinuk - fff frumos
.
Andrei inca nu a scapat de colici, asa ca atunci cand plange, plange cu motiv. Mai astept cu "educatia", sunt la dispozitia lui.
Andreea si Andrei
ttenzika spune:
nici eu bu sunt de acord cu diversificarea mai repede de 4 luni
in legatura cu babismele,soacre,bunici si altii...
no comment la fel:caciuli,miere,lapte vaca
,infasat
m-au disperar frateeeeeeee

Alinuk superb

Vazut poze cu bebe Andrei
mamica de Alecsandra
poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#
alinuk spune:
| citat din mesajul lui Ciufik Alinuk - fff frumos .Am pus poze noi cu Andrei - http://family.webshots.com/photo/2721956070103740486JLowjD. Andreea si Andrei |
de pe webshots nu pot downloada poze
Am vazut azi muuulte poze cu bebelasi, stiu ca fiecare e special, dar credeti-ma ca's cu capu' acum si nu mai stiu care al cui si cum am pus
O sa refac montajul cu toti licuricii ai caror mamici trasnmit pe contul comun poza cu sub 'pt alinuk'

Alina1976 nici poze cu Sabinutza nu am gasit... norok ca o aveam pe aia de la curs

Alinuk
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
anca_ spune:
Bine v-am gasit la scutece!!
Alina, f frumos mesajul! Multumim ca l-ai scris!
Alinuk, f frumos montajul, m-a emotionat!
Andy adoarme singur, il pun in patut, ii pun suzeta, il mangai putin pe cap si gata. Daca se caraie, ma duc si ii schimb pozitia, il pun pe o parte, sau ii pun suzeta daca a scapat-o. In cateva minute e adormit. Asa am facut de cand s-a nascut si cred ca s-a obisnuit asa.
Daca plange eu nu il las, ma duc imediat la el. Chiar citisem ca daca il lasi sa planga fara sa incerci sa il consolezi, bebele va plange si mai mult, el interpreteaza ca trebuie sa planga si mai mult pana vine cineva, deci nu e bine...Recomandarea in carte era sa fie lasat sa planga maxim 3 minute, daca nu se calmeaza singur trebuie mers la el si vazut care e problema.
lisa79 spune:
alinuk ,superb montaj...am
am venit de la doctor
mai frumoase...cu cercei
. d-na doctor ne-a facut cadou,bobite de 14K
. ana are 5 kg(3.600 la nastere) si 56 de cm(51 cm la nastere).a plans saracuta cand i-au pus cerceii,si ma-sa la fel
,dar e dulcica foc.
ni s-a dat picaturi vit d si inca ceva,din cauza ca e alaptata la titi plus trimitere la radiografie ca tine un piciorus mai tare si sa stam linitite.pliurile sunt la fel,dar asa preventiv![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
roxanaz spune:
sara buna licurici si gagicute
Alinuk, multumim ptr munca depusa la montaj, si mersi ca ai inclus-o si pe Eva desi sunt poze de pe webshots.
Alina, frumos si mesajul tau, bravo!!
Andreea, cum doarme Andrei pe burtica!!! imi place si caruselul cu strumfi/piticei ![]()
cine a mai pus poze noi?
a scris Jasmi ca a nascut Dya_dy.... dar in ce zi era? Jasmi mai scrii odata te rog? ca ea nu este pe listuta.
vreti sa mai trec cu cele mai mici caractere link-urile de la capitolele de odisee? sau sa ramana doar link la ultimul capitol si de acolo sa se poate accesa?
DarkBendis spune:
Roxana, nu am vazut pe listuta pe licuriciul Nikoletei20, bebe Mario- Andrei, nascut pe 26 febr, 3000 gr, 51 cm, apgar 9 
Eu ma gandesc ca ar fi fain sa avem link-urile de la capitolele odiseei pe prima pagina... ca sa le accesam mai usor cand ne apuca nostalgia ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alinuk spune:
| citat din mesajul lui roxanaz sara buna licurici si gagicute Alinuk, multumim ptr munca depusa la montaj, si mersi ca ai inclus-o si pe Eva desi sunt poze de pe webshots. |
am facut captura de ecran si apoi paste in alt prg de editare, unde am si prelucrat-o ca sa scot doar fata de bb
mi-a luat mult
Din pacate nu am timp sa fac pt zeci de poze asta
Alinuk
nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!
ada_coman spune:
Vazut poze cu bebe Andrei
si bebe Alecsandra
.

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman