Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
babymom75 spune:
Tot din urma...
Am vazut bebelusii frumosi:
- pe Alex de Boo dulce, dulce de tot, spunand ma-ma
- pe Noah de Eva papand picioruse dulci... yamii!
- pe mica printesa Crina de Angelynna
- pe dansatoarea-tzopaitoare Anna-Sofia ( foarte frumos nume! ) de Joy
si... nu in ultimul rand... samburelul Monicai . ( Acuma sincer Moni, mie mi se pare mai degraba putza cu testicoli decat crapatura Dar fie cum o fi, sanatos sa fie! )
Astea au fost nominalizarile! Castigatori sunt toti!!!
( Sper ca n-am uitat pe nimeni. Daca da, scuze, dar n-a fost cu intentie )
LE: si astea fiind spuse, ma duc si eu la culcare ( ca nu indraznesc sa ies din vorba Adei si poate in noaptea asta sunt "de garda" nu numai la domiciliu... )
Noapte buna!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
simodina spune:
Am pus si eu niste poze cu fata si nu numai ca prea am tinut-o ascunsa Puteti sa le vedeti aici
LE Hai ca vad ca ati fugit toate! Noapte buna !
ramonzca79 spune:
hellooooooooo...girls!!!!
multumesc pt sfaturi in privinta scaunelului auto ....as fi vrut eu sa comand cu voi de pe bimbo....insa al meu sot tre' sa pipaie ca sa fie multumit....so..ieri am fost in ungaria in "recunoastere" de car seat iar azi am mers la cumparat....am avut de ales intre Chicco Key1 Plus si Bebe Confort Iseos TT. Eram convinsa ca voi lua Chicco insa azi l-am pus pe bebe in ambele si e diferenta mareeee....asta depinde insa de la bebel la bebel...imi place mult mai mult Chicco ca design si nu numai, insa Bebe Confort parca era facut dupa el...si ideea este ca desi este mai scump decat Chicco cu cca 2,5 -3 mil l-am luat la acelasi pret fiind la oferta 42 000 Ft adica cca 600 ron fata de 850 ron pretul lui in HU pt ca in RO am vazut ca e mai scump...
www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/voiture_iseos_tt.htm" target="_blank"> asta e BebeConfort Iseos TT
www.bebeplanet.ro/date/produse/gal_detalii_614.jpg" target="_blank">asa arata desfacut
www.strollers.ro/Scaune_Auto/Scaun-auto-Key-1-X-PLUS---FUEGO_333_code63251.aspx" target="_blank">asta e Chicco
In alta ordine de idei....Erik de cand papa si altcecva decat tzitzi se constipa....ce sa fac?...i-am pus supozitor de vreo 3 ori...alta data i-am provocat "senzatii" cu termometrul...dar...nu vreau sa-l invat asa....Daca un sugar se considera a fi constipat dupa 4 zile...un bebel care papa si altceva cate zile poate sta fara probleme???
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
_irina_ spune:
Of, Ada si aseara ai stins becul si eram inca aici, a trebuit sa orbecaiesc in intuneric, noroc cu bricheta.
Si tocmai mi-am gasit si obiect de studiu pe noaptea asta - auto-intarcarea. Ma tot deprima ideea ca de cand cu diversificarea Deea papa din ce in ce mai putin tzitzi, desi parca nu s-ar desprinde de ea. Azi de dimineata am dormit impreuna, vre-o 2 ore ea cu prietena ei tzitzi in gura, eu in pozitie de contorsionista. Si cand am vazut ca doarme bine am incercat sa imi schimb pozitia si s-a trezit instantaneu.
fericita de Andreea-Maria
_irina_ spune:
Buna dimineata!
Daca tot m-a inchis azi noapte Ada in cafenea, dau eu cafeaua de dimineata.
fericita de Andreea-Maria
claudinna spune:
neata!
multumim, Irina!
www.antena2.tv/arhiva?eid=15&data=05.03.2009&sx=03-05-2009" target="_blank">aici este emisiunea de ieri pe care cu siguranta ca o voi urmari azi, in liniste, ca ieri Razvan mai avea putin si mi se urca in cap, la propriu, asha ca am pierdut multe idei
azi mi-a dat Razvan trezirea la 5 jumate si nu m-am mai culcat la loc, desi el a mai dormit pana acum juma' de ora.
i-am facut supita si m-am aranjat si eu un pic, ca pe la 9 jumate tr sa plec, nu inainte de a-i pregati fructele
babymom, nu ma supar! chiar merci de sfat, ca inca n-am apucat sa fac nimic in privinta asta si mi se pare mult mai buna ideea ta!
treaba aia cu forma de gheata cred ca merge bine la piureul de legume (fara adaosuri, asha cum ai zis).
a propos de papa pt bebe, am gasit pe un forum niste retete, va dau aici cateva. mi se par ok, sa vedem ce zice si bebe:)
Piure cu brinza de vaci
Ingrediente :
1 cartof mic, 1 galbenus, 1 lingura brinza de vaci
Mod de preparare :
Cartoful se curata, se spala si se taie cubulete, pentru a fierbe mai repede. Oul se fierbe tare si i se scoate galbenusul.
Cartoful se paseaza impreuna cu galbenusul si se adauga brinza de vaci, frecand amestecul bine pentru o buna omogenizare.
Piure de dovlecel cu lamaie
1 dovlecel mediu, 1 iaurt, putin suc de lamaie.
Dovlecelul se curata de coaja si de seminte si se fierbe intreg. Se scoate se scurge si se mixeaza sau se sfarama bine.
Se adauga iaurtul si putin suc de lamaie, apoi se amesteca din nou bine.
Piure de legume cu brinza de vaci
un cartof, un morcov, pastarnac, putina telina, citeva boabe de mazare din conserva putin unt, 50 gr brinza de vaci, verdeata.
Se rade morcovul, telina, pastarnacul se spala si se fierb. Separat, se fierbe cartoful. Dupa ce cartoful a fiert, se face un piure, la care se adauga brinza de vaci.
Boabele de mazare se pun atunci cand celelalte legume sunt pe jumatate fierte.
Se paseaza si aceastea si se adauga in pireul de cartof.
Se adauga untul si se omogenizeaza bine.
Crema de spanac
100gr spanac 100gr brinza de vaci, galbenus fiert
Frunzele de spanac se spala bine in apa cu otet si se clatesc din abundenta. Se scot tijele.
Intr-o craticioara cu apa clocotita se fierb frunzele de spanac, 15 minute.
Se scot si se mixeaza impreuna cu brinza de vaci si cu galbenusul.
Aceasta crema este foarte buna calduta.
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
cristineescu spune:
Nerantula, imi dau si eu cu parearea despre kk pentru ca am fost greu incercati. Vreo 2 luni am incercat toate metodele: masaj, ceai de musetel, apa, suc de para, am mancat eu portocale, rosii, prune uscate si mere, am schimbat ceaiul de lactatie, am luat Lepicol... sa mai zic?
In fiecare zi ii dadeam Debridat, Bonisan si Lass Baby. Asa si-a inceputu copilu diversificarea.
Reusea sa faca fie cu supozitor fie cu Lass Baby - dat vreo 3 zile la rand.
Pe 1 martie am inceput diversificarea cu schema de la medicul tau, adik cu cereale. In cereale + laptik am pus si MilchZucker (lactoza).
A facut in 5 zile de 2 ori. Deci e muuult mai bine.
Concluzia care mi s-a parut de cel mai bun simt dupa ce am trecut prin asta este ca Gruia asimileaza f bine laptikul tau si nu prea are ce sa mai elimine. Poti sa verifici si cat ia el in greutate, daca cumva a crescut mai mult acum.
Eu am tot citit explicatia asta dar cand m-am lovit de problema nu credeam ca nu are ce elimina.
Si tot asa auzisem ca "se rezolva cand incepi diversificarea".
Noi am inceput cu cereale Wellbeing care sunt pe baza de orez si sunt recomandate de la 4 luni.
M-am intins dar ma gandeam ca poate te ajuta experienta noastra.
Sa auzim de bine.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
anca81 spune:
Buna dimineata! Wow, am nevoie urgent de o cafea, Carla s-a trezit azi la 6.30 cu un chef nebun de joaca. Acum doarme insa mie mi-a sarit somnul de tot. Tare as vrea sa doarma putin mai mult dimineata, insa se pare ca n-am nici o sansa.
In alta ordine de idei - iarasi nu papa, la lapte e dezastru. Ne alaturam din nou clubului bebelusilor mofturosi, pe primul loc, asa cum ne-am obisnuit
Nocom, CD27, voi cum stati cu papa?
Simodina, am vazut poze cu Mara, sa n-o mai tii ascunsa, e o dulceata de fetita. Imi plac tare mult pozele in care fratiorul ei o tine in brate
Paula, super filmuletul cu broscuta ta
Andreea_and, bine ai revenit! Ai o fetita tare dulcica, m-am delectat cu pozele ei mai noi.
Joy, ce misto e Sophia! Si pare atat de maricica in "saltaret"
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
tzitziri spune:
Babymom,David a luat 80 grame in ultimele 3 saptamani la un loc...dar mai vedem.Analizele oricum ti-am spus cum au iesit si, dupa tine,m-a linistit si doctorul lui(care a zis ca il interesa mai ales Hemoglobina-care a iesit bine).
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)