Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona concurs de comentarii cu slinguri cadou http://poarta-ma.blogspot.com/2009/03/jocuri-si-concursuri.html :)) e proaspat ....da' eu is in pana de chestii inteligente |
io sunt prima care a comentat, ai vaz?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
simodina
eu cu depresia nu prea m-am luptat - poate doar niste fitze numite depresie care nu a trecut dar nu cred ca se pun.
Am un singura problema: cele 5 kg in plus care nu vor sa scada.
ma uit la poze mai vechi in care sunt slaba si imi fac nervi gandindu-ma cum crapa pe mine pantalonii....caci da acum ma incap caci eu nu suportam hainele fixe de aia ma incap.
asa am zis-o
anamona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
io sunt prima care a comentat, ai vaz? Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
nu vad ....probabil nu e moderat comentariul
gaia.nevia spune:
pe babydex am comentat. acolo unde a aparut interviul si au lansat concursul.
Abia acum am observat ca tu ai pus alt link, la site-ul dianei direct.
Ada, mama de baieti:
babymom75 spune:
Buna seara fetelor.
Mai, dar ce subiecte fierbinti ati dezbatut voi azi: decalotare, metode de intarcare, educatia sfincterelor! Sunteti tari!
Despre decalotare nu mai zic, ca mi-am spus deja parerea; daca vrea cineva sa zic din nou, sa ma traga de maneca.
Intarcarea fortata a copilului, prin aplicarea pe mamelon a unor substante cu gust ciudat/dezagreabil o consider categoric ABUZIVA! Copilul trebuie sa se autointarce; si diversificarea e o metoda de intarcare progresiva.
Despre educatia sfincterelor, la varste asa de fragede, sincer nu prea vad la ce foloseste. In afara de faptul ca mama devine o experte in "citirea" bebelusului... nu prea vad alte avantaje. Mai devreme sau mai tarziu copilul tot va scapa de scutece, nu?
Mi se pare usor fortat; semana cu moda asta care circula in ultima vreme printre mamici - sa invete copiii inca foarte mici sa recunoasca literele si sa citeasca. Dar ce importanta are daca va invata lucrurile astea mai devreme sau la vremea lor, adica mai tarziu?? sigur copilul nu va ramane analfabet, cum sigur nu va face pe el pana la varsta majoratului.
Eu zic ca si in legatura cu acest lucru ( antrenamentul la olita ) trebuie sa ne pastram atitudinea relaxata si sa nu grabim copilul sa faca un lucru mai devreme decat e el pregatit sa o faca dpdv neurologic. Pana la varsta de 1 an 1/2, cel mai devreme!, nici macar nu sunt mielinizate caile si centrii nervosi responsabili de controlul voluntar al sfincterelor. Deci cel mult se poate invata un reflex conditionat. Si din nou ma intreb - la ce foloseste???
LE: nu nasc inca Ada, dar sunt toot in asteptare...
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
simodina spune:
Ada la mine apar 0 comentarii! Sau sunt si chioara mai nou LE De mult am vrut sa-ti spun ca e mortal Teo al tau! Iti citesc mereu blogul si ma amuz La plasul Marei Serban reactioneaza ft diferit - daca nu-l deranjeaza imi zice sa ma duc sa-i dau tzitzi ca-i e foame, daca se uita la desene striga la ea suparat sa taca pt ca el nu aude nimic! Si cand ii zic ca nu e frumos sa tzipe la ea imi spune ca nu are cum sa-l auda altfel ca urla
Eu la primul copil am avut o ft usoara depresie, si se zice ca la primul e mai frecventa...Acum ceea ce constientizez ca ma depreseaza sunt cele 10 kg in plus ( aveam vreo 6-7 dupa ce am nascut), faptul ca nu mai am timp mai deloc de mine ( arat ca o tanti, nu m-am vopsit de vreo 8 luni, abia reusesc sa ajung la cosmetica pt ca asta chiar nu o pot sari )si faptul ca nu prea mai stiu ce vreau dpdv profesional - ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum. Adica stiu ce cred ca vreau dar nu-s convinsa ca pot duce, ma rog. A, si faptul ca sotul se uita la mine ca la urs si zice ca nu ma intelege si ca nu mai sunt eu. Merci!
gaia.nevia spune:
ati nascut? cum a fost?
vreau o poveste frumoasa din Ro. Prietena mea din Australia imi pov in fiecare zi cum o suna moasa de la spital (rezidenta, in practica, ce-i drept) sa o intrebe ce mai face!
Ada, mama de baieti:
babytza spune:
Andreea and bine ai revenit mamico Felicitari pentru progresele Minei si pentru primul dintisor
Cuscra mai vrem si noi poze cu frumoasa Maya Va poooop
Lidia ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine si Stefan isi revine dupa perioada asta grea
Preety pup gogosharul zambaret
Angelyna e ca un ingeras Crina in rochita aia
Kllemi si David mai sughita, si inca zilnic. Noi rezolvam cu apa sau o picatura de lamaie. Ii trece imediat
Iepurila pooooooop
Denisa g noi nu am acceptat apa pana saptamana trecuta cand am trecut pe solide 100% . Nu a mai baut deloc nici lapte si dupa 2 zile de pauza a rupt biberonul cu apa de sete Acum bea cam 2 biberoane de 150ml pe zi. Plus 100 lapte noaptea. Pe NV
Joy am uitat total sa ma uit la sistemul de prindere , eram convinsa.... Ti-am zis sa ma suni ca sunt uituca, mai ales cu ce la mine in casa.....Sorry
Adorabila este micuta dansatoare
Claudina foarte frumos gestul colegilor
Nadina pup puiutii mici si mamica Sper sa treceti repede de puseul asta.
Legat de depresie, eu am scapat si de data asta dupa nastere Si vorba Adei, am fost atat de ocupata cu toate problemele care s-au ivit in ultimele luni ca nu prea am avut timp sa intru in ea
Sper sa gasesti o portita sa iesi din butotiul asta , ca daca nu , vin cu japca la usa ta sa te veselesc putin Si-asa jumatatea mea e inca la tine , o sa se strice in curand de la atata asteptare
amik si la noi a fost azi prima intoarcere totala pe burtica Felicitari !!!!!! Noroc cu tine, ca am notat si eu repede sa nu uit pana iau albumul din saci....
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babytza spune:
Bianca de Laureta , Anthony de Kristin , Eliza de Leah La multe lunite !!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Maaamaaa, da' ce viteza la scris in seara asta!
Abia a lipsit 5 min. ca m-a "strigat" Dragos, si iar ati umplut o pagina intreaga! Asa nu mai ajung sa raspund din urma in veci
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)