anticonceptionale....noi
Ce spuneti de anticonceptionalele noi care au aparut? Am inteles ca ciclul menstrual vine doar o data la 4 luni.
A-ti auzit de ele?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Raspunsuri
EDDY spune:
Unde au aparut?Cum se numesc?De fapt,unde pot citi mai mult despre ele,ca sincer,nu mi se pare ceva rau sa ai ciclul menstrual o data la 4 luni.
Eddy & Antonia Naomi
lilach spune:
La noi au anuntat la stirile de la ora 17:00.
Daca aflu amanunte va scriu.
ella& laura,andrei,andra
Dana_ spune:
Draga lilach,e o veste supeeeeeerrrr.M-ar interesa si pe mine,adica cred ca pe toate femeile.
Vezi ce mai aflii!!!
Pupici de la Dana&bb Andy
lilach spune:
De atunci tot incerc sa aflu amanunte...si nik.Am cautat prin ziare si pe internet...Poate fetele din USA ne pot ajuta.
ella& laura,andrei,andra
iuliana spune:
Am auzit si eu la stiri...cica ciclul menstrual vine la 84 de zile, dar nu stiu daca s-au scos pe piata. Si cica nu exista nici un pericol, doar un avantaj pentru femei, mai ales pentru cele care calatoresc mult etc.
adimercedes spune:
Hmmmm... Eram si eu incantata de idee si am cautat informatii si pareri ale celor care au folosit. Am gasit ceva informatii pe forumul de pe site-ul www.cosmopolitan.com. Totul e in engleza, trebuie sa va duceti undeva la sanatate. E destul de greu de gasit lista de discutii, dar... Adevarul este ca destul de multa lume se plange de ele. Este vorba despre anticonceptionale injectabile. Imaginati-va ce doza de hormoni contin, daca NU VINE mentruatia timp de patru luni! E destul de periculos pentru organism. Fetele de pe forum se plangeau ca s-au ingrasat foarte mult, altora le-a venit ciclul si nu li s-a mai oprit. Eu una nu as incerca, dar fiecare e liber sa ia propria decizie, dar numai dupa ce va informati bine, ca sa puteti hotara in cunostinta de cauza. Multa grija si sanatate! Va pup, Adi :)
lilach spune:
adimercedes,
nu este vorba de anticonceptionale injectabile...ci de anticonceptionale tablete care se iau timp de 84 de zile si pe urma vine ciclu...
ella& laura,andrei,andra
adimercedes spune:
Am inteles! Despre aceste tablete am auzit si eu la stiri la radio, dar nu stiu sa existe pe piata in Romania. Dar poate totusi...