anticonceptionale....noi

anticonceptionale....noi | Autor: lilach

Link direct la acest mesaj

Ce spuneti de anticonceptionalele noi care au aparut? Am inteles ca ciclul menstrual vine doar o data la 4 luni.

A-ti auzit de ele?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Unde au aparut?Cum se numesc?De fapt,unde pot citi mai mult despre ele,ca sincer,nu mi se pare ceva rau sa ai ciclul menstrual o data la 4 luni.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

La noi au anuntat la stirile de la ora 17:00.
Daca aflu amanunte va scriu.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga lilach,e o veste supeeeeeerrrr.M-ar interesa si pe mine,adica cred ca pe toate femeile.
Vezi ce mai aflii!!!
Pupici de la Dana&bb Andy

Mergi la inceput

De atunci tot incerc sa aflu amanunte...si nik.Am cautat prin ziare si pe internet...Poate fetele din USA ne pot ajuta.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am auzit si eu la stiri...cica ciclul menstrual vine la 84 de zile, dar nu stiu daca s-au scos pe piata. Si cica nu exista nici un pericol, doar un avantaj pentru femei, mai ales pentru cele care calatoresc mult etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Hmmmm... Eram si eu incantata de idee si am cautat informatii si pareri ale celor care au folosit. Am gasit ceva informatii pe forumul de pe site-ul www.cosmopolitan.com. Totul e in engleza, trebuie sa va duceti undeva la sanatate. E destul de greu de gasit lista de discutii, dar... Adevarul este ca destul de multa lume se plange de ele. Este vorba despre anticonceptionale injectabile. Imaginati-va ce doza de hormoni contin, daca NU VINE mentruatia timp de patru luni! E destul de periculos pentru organism. Fetele de pe forum se plangeau ca s-au ingrasat foarte mult, altora le-a venit ciclul si nu li s-a mai oprit. Eu una nu as incerca, dar fiecare e liber sa ia propria decizie, dar numai dupa ce va informati bine, ca sa puteti hotara in cunostinta de cauza. Multa grija si sanatate! Va pup, Adi :)

Mergi la inceput

adimercedes,

nu este vorba de anticonceptionale injectabile...ci de anticonceptionale tablete care se iau timp de 84 de zile si pe urma vine ciclu...

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Am inteles! Despre aceste tablete am auzit si eu la stiri la radio, dar nu stiu sa existe pe piata in Romania. Dar poate totusi...

Mergi la inceput