Revizie VW

Revizie VW | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Am un VW Touran si trebuie sa-i fac revizie. N-am mai avut marca asta si nu cunosc reteaua de service. Teoretic, insa, nu as vrea Midocar (din cauza preturilor). Exista unul in zona Gara de Nord, dar nu-l identific.
Exista vreun posesor de VW in Bucuresti, care ma poate sfatui?
Multumesc!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Rufus, daca e in garantie nu ai decat midocar (cheiul dambovitei sau otopeni) si porsche bucuresti (nord, vest, tunari, etc). in zona garii de nord nu e niciunul dintre acestea.
daca nu e... poti alege orice alt service (eventual vorbeste cu asiguratorul poate iti recomanda unul cu care lucreaza ei frecvent)

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu e in garantie, Roxana...ca e SH din 2005.
Dar ideea cu asiguratorul e buna, multumesc!
Ma gandeam ca, cineva cu VW, imi vinde un pont...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Nu e in garantie, Roxana...ca e SH din 2005.
Dar ideea cu asiguratorul e buna, multumesc!
Ma gandeam ca, cineva cu VW, imi vinde un pont...

eu am, dar sunt legata de dealeri
incearca totusi cu asiguratorul, stiu ca ei au relatii la service-uri (mai nou incearca sa ne convinga sa nu mai ducem masinile la dealerii autorizati ca au tarife prea mari....0

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pana la urma unde ai facut revizia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Am vazut subiectul acesta doar acum deci nu stiu daca mai este de folos cuiva insa, atunci cand am avut nevoie, am dat cautare pe net si am gasit un intreg forum VW unde se recomanda si un service auto pe care il recomand si eu pentru ca oamenii stiu meserie si sunt foarte rapizi.
Am fost la Porsche, mi-au facut programare dupa aproape 4 luni iar apoi am citit numai lucruri urate despre service-ul lor. Aveam de schimbat spoilerul spate si revopsit bara spate+aripa spate dreapta ( din parcare-autor necunoscut, desigur! )
Service-ul la care am fost a facut aceste operatiuni in o singura zi! Cu o vizita pentru constatare in prealabil. Nu stiu daca am voie sa pun link aici ( daca nu am voie rog un moderator sa stearga ) : http://www.i-auto.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu am facut-o inca. Mai am putin, trebuie intai sa vada cartea de service cineva care stie germana, eu nu stiu ce scrie acolo, sa nu ma abureasca cei de la service. Adica vreau sa fac ca la "carte".
Multumesc de idei.

Mergi la inceput