Nestle "Good start" pro/contra

Nestle "Good start" pro/contra | Autor: parpalak

Link direct la acest mesaj

Ma bate gindul sa schimb laptele praf de la Enfamil (de care n-a auzit decit Canada, din cite stiu eu) cu unul de care sper a auzit mai multa lume, Nestle "Good start". Din prospect am inteles ca se digera mai usor. Noi avem 3 luni jumate si dimineata n-avem probleme, dar dupa amiaza ne chinuim tare mult cu digestia, si gaze, face si burtica gir-gir.. A mai folosit cineva si cum vi s-a parut?

Sanatate la bebei si mamici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dcm spune:

parpalak,

Enfamil se gaseste si in US la fiecare Walmart si Sam's Club (si poate si la altele). Acum trei ani am cumparat tone de la Sam's (very good deal!) pentru baietelul meu cel mare care a crescut practic cu el. La sugestia pediatrei, baietelului cel mic (nascut in mai 03) am inceput sa ii dau Nestle Good Start pe motiv ca e mai dulce si proteinele sint fragmentate si se digera mai usor. Nu a fost chip! Il scuipa de nu se vedea. In disperare de cauza am deschis cutiile cu Similac si Enfamil pe care le primisem prin posta ca reclama. Le-a luat pe amindoua imediat. In concluzie, nu exista nici o regula. Poti sa cumperi o cutie mica de Good Start si sa vezi ce se intimpla. Vezi doar ca de la 4 luni in sus se cheama Carnation Follow-up Formula (aia cu Good Start e pina la 4 luni).

Numai bine,

dcm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabella spune:

contra,angelo nimic de la Nestle nu a suportat(lapte sau cereale)avea dearee si dureri de stomac,cel mai bun pe care l-a agreat a fost "enfalac+fe"si din cate am vazut a aparut unul cu vitamina "A"(enfalac)
Poate linkul asta te ajuta: www.enfalac.ca

arabella & angelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Noi am incercat la inceput si Enfamil si Good Start...insa miroseau groaznic si am optat in final pt. Similac. Se recomanda insa sa nu-i schimbi copilului prea des marca laptelui.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Al mau adora nestle si lapte praf si cerale. tot good start folosim si noi. Follow up eu stiam ca e de la 6 luni.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Ai mei amindoi au crescut cu SMA (produs tot de Nestle). Le-am dat pina pe la 9 luni, apoi au trecut pe lapte normal. N-am incercat niciodata Good Start, pediatrul a considerat ca nu e nevoie. Noi am fost multumiti de produsele Nestle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si noi folosim enfalac aici in Tailanda si ne merge foarte bine. Doctorita ni l-a recomandat ca fiind unul din cele mai bune. O vreme am baut Nan de la Nestle si am fost multumiti si cu ala, dar de cand cu enfalacul, parca ia mai bine in greutate si e mai fortzoasa... Pana la urma, toate sunt bune daca priesc copilului si creste bine.
Nu a avut probleme de digestie niciodata, a tolerat orice tip de laptic. Poate trebuie sa insisti in eliminatul gazelor dupa masa. Eu o tin pe Emi si cate juma' de ora in sus si ragaie destul de mult. Nu a avut colici si nici nu a durut-o burtica vreodata.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Al meu Deiutz, care n-a baut decit NAN de la Nestle, pina pe la un an, n-a avut niciodata colici sau gaze, si de crescut, crestea intr-o luna cit altii in trei. La virsta de 2 luni, toata lumea ma intreba daca nu are 4-5 luni!
Pina la urma, conteaza tolerabilitatea fiecaruia si preferintele, nu?!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput