America (154)
Raspunsuri - Pagina 23
adriana_m spune:
Multumesc mult fetelor. Si noi speram sa gaseasca ceva rapid de lucru. Vorbeste la tel de cand a venit acasa in toate partile. Acum sa vedem daca si rezolvam ceva. Si sa trecem si de soc.
Multam' inca odata de incurajari.
De Cami mai stiti ceva? Ca nu am mai vazut-o pe forum de ceva vreme. Sper ca e bine.
Adriana 10+ si Robert Cristian (08.26.2004)
philip spune:
multumesc mult tuturor de raspunsuri.
am si primit rezultatele de la A1C si pare ok. cica trebuie sa fie sub 7% si al meu e 4.6%. eu inteleg din asta ca nu am avut diabet si inainte ceea ce e promitator. tot azi am fost la dietetician care mi-a dat voie sa mananc mai mult de cat o faceam eu. am voie 45 de grams de carbs la cele 3 mese si inca 15 g pt 2 snacks. bairam, nu gluma. numai ca ea vrea sa-mi masor glicemia dupa fiecare masa, plus dimineata asa ca va trebui sa-mi poke my finger de 4 ori pe zi pt restul sarcinii :( saptamana viitoare ma duc sa o vad iarasi si va vedea cum sunt testele. ea mi-a spus ca daca mananc cum mi-a zis ea si ies nasol probabil ca imi va trebui insulina ca nu vrea sa ma infometeze. uf, asa-mi doresc sa fie bine dar stiu ca nu depinde numai de mine.
adriana, imi pare tare rau de serviciul sotului. parca era vorba ca mai sta pana pe 31? o imbratisare mare de la mine.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
ok, am sa fac lista, dar nu vreau baby registry.
showerul va fi la serviciu, alina, asa ca voi asculta de tine si pune pe lista si barbati. merci.
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
alintaroma spune:
Anca problema cu transpiratia am observat-o si eu anul trecut la Bianca si i-am luat antiperspirant Adidas de ala fara aluminium (cotton tech) si se da . Si ea face dus zilnic si schimbat cap coada dar tot fara nu rezolvam nimic.
Adriana va tinem pumnii sa isi gaseasca DH cit mai repede servici
Pumba multa sanatate tatalui tau
Panteruto musai sa mergeti la IMAX e o experienta unica , 3D e nimic comparat cu imaxul, eu am ramas gura casca
sinzi_ana spune:
Philip, e ok cu un aparat de test performant... nu simti si nu ii trebuie decat ff putin sange...(soacra mea are diabet si i-am cumparat anul trecut un test f bun...si ne-am testat si noi)Eu nu as putea sa imi numar g de carbs...asta mi se pare dificil!!!!
Maine avem party si ma pregatesc de zor...vreau sa fac un tort...am niste emotii cat casa...sper sa imi iasa si sa nu ma prinda dimineata la cratita!!!
Si inca ceva...
Pianul e super...deja l-am instalat...Radu e cocosat de spate, e fooooarte greu, s-au bucurat ca e mic, doar o pianina si abia l-au carat...Pare ca nici nu are nevoie de acordaj si pe deasupra fostul proprietar ne-a dat si bench-ul pianului cu o biblioteca de carti de pian pentru incepatori si intermediari...Domnul Sarat daca ne citesti...sarumana!!! hahaha!!!! (e hand made in chicago...dar o insemna ceva)
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
CRISMIR spune:
SINZI,ce cauti pe net?
ADRIANA_M si bafta cu job-ul,sa gaseasca sotul ceva cate mai repede!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
pumba spune:
sanzi- sa stapaniti sanatosi pianu si sa ajunga celebru , micul pianist David!
cu ce ocazie faci tort?
arminad spune:
Citat: |
ancadm- nu folosim inca deo. eu am alta problema- am observat la cea mare, mici cosuri si se spala pe fata cu sapun in fiecare seara .am vazut pe fata si pe frunte 1-2. |
Noi avem experienta neplacuta cu cosurile.. sper sa nu fie cazul la voi ,sa scapati mai usor.Eu in locul tau n-as mai lasa-o sa se spele cu sapun pt ca stimuleaza si mai tare secretia de sebum,as cauta un cleanser pt acnee juvenila
adrianaloy spune:
Adriana_m- [hug]- imi pare tare rau ca sotul n-a scapat derestructurare. Nu disperati din prima zi- joburi se mai gasesc, bafta multa, sanatate si putere ca le descurcati voi pe toate.
Incercati la astia- ca pe mine ma suna mai mereu - ofertele sunt misto, platite bine- doar ca sunt pe partea ailalta a US...Voi parca sunteti in Indiana?
http://judge.com/jobsearch.asp?Country=USA&Location=IN&BODY=&mode=1&sort=Title&Pg=1
Inarmati-va cu rabdare, va dura cel putin 2-3 saptamani ca sa primesca un telefon, o chemare la interviu de la momentul trimiterii CV-ului. Toate cele bune!
arminad spune:
De asemenea ,noi deodorantul l-am inlocuit ,cind era mica ,cu pudra de talc mirositoare, dupa fiecare spalat dimineata .Pt un copil,e natural ,tine mult si miroase bine.