America (154)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmenbr spune:
A vazut cineva vreun Acusor cu gura mare pe aici? Eu nu cred, asa ca da-i inainte Acusor! Felicitari micutei flautiste!
Miere, eu abia astept sa ajung acasa sa vad pozele. Please, nu le scoate pana maine!
Ramona, suntem bine. Alta raceala, de data asta nasoala, scapata doar cu sinus rinse. Am fost la un pas sa il pun pe antibiotic. Am noroc de o doctorita extraordinara, un om nemaipomenit. Voi cum sunteti?
Sanziana, vreau si eu rosii, mama ce pofta mi-ai facut. Am vazut pozele din vacanta la ski, super sportivi toti.
Stie cineva de Ocebine ceva? sau de Ruxyj? Ca n-au mai aparut cam de multisor.
Andrada stiu ca se ascunde , apare ea curand.
4 anisori...uraaa!
Ramona J spune:
Taci mai Miere, cum sa semene cu Iliescu? Wow, ce love story!
Sinzi, eu n-am atacat gradina de legume si bine am facut. A fost tare cald vreo saptamina, dar de miine vom avea tot pe la 40F noaptea. Asta e cam frig pentru ele, mai astept. Am rasaduri, stau in casa la caldura.
Am mai pus floricele, mai sap, imi fac de lucru cu buruienile, am pus niste capsuni si blueberries. Sa vedem cum le place. Chestia e ca inca ma viziteaza niste iepuri, am mai gasit un loc pe unde intra si acum ma tot rog de sot sa acopere locul ala.
In general am dat vaccinurile ceva mai tirziu decit au fost recomandate. Exceptie a fost la Ana, ca am zburat cu ea in Romania la doua luni si am vaccinat-o (cu mari emotii) pe la sase saptamini parca.
Ramona J spune:
Andrada, de cine te ascunzi?
Carmen, ce bine ca ati scapat! Chiar vroiam sa te intreb cit de des folosesti rinse? Numai cind e bolnav sau mai cureti si cind e OK?
Sintem bine si noi, desi vad ca Ana le cam sforaie. Am observat ca dupa cite o raceala are inca o saptamina-doua cu sforait, apoi trece si asta. E groaznic, ca la virsta asta sistemul respirator e atit de fragil, plus ca eu am ramas traumatizata de la toate intimplarile lui Alexandru (nici n-am avut norocul tau de medici buni, le-am cam deslusit singuri dupa ce am vazut ca nu gasesc pe nimeni).
Ramona J spune:
Azi-noapte a fost pe Sundance Moartea domnului Lazarescu. Eu nu l-am vazut pina acum, m-am gasit sa ma indispun la ora aia (s-a terminat spre 2 AM). Azi sint ca un zombie.
Carmenbr spune:
Ramona, nu ma baga la belea, era asa "grafic" spus se ascunde , ci de multe ori am vazut ca atunci cand avem nevoie de un sfat, ceva, apare din nowhere si te ajuta. Dar nu mai e asa activa ca inainte. Insa de citit ne citeste.
4 anisori...uraaa!
adrianaloy spune:
Miere, baietelul tau e un scumpic. Cum sta el asa mandru si zambeste- elegant si la 4 ace pe pe acum. Sa creasca mare, cuminte si sanatos.
Ai ma...cum sa semene cu Iliescu?
Andrei al meu semana cu Basescu...brrrr..(asa mi s-a parut mie la 4 ore dupa ce l-am nascut). Era aproape chel si tinea un ochi mai inchis decat celalalt. Avea si ochii albastri.
A doua zi cand l-a vazut toata lumea - ochiu se reparase si era frumos.
Toata stima ptr Domn Professor/Advisor!
AB spune:
Miere ce frumoasa poveste de dragoste...un om special Mare lucru cand necazurile nu te-nraiesc ci te fac mai bun
Cu Iliescu si cu Basescu.... sunteti "di groaza" vedeti daca va uitati prea atent la iubitii conducatori...Io dupa ce-l admirai s-intr-o ureche s-in doua pe raposat... ma uit la ei rarutz ca fac alergie.
Ramona desi-s franta merg cu ei dupa fiecare raceala la plimbari pe mal de ocean ca sa le curete briza nasosurile ca altfel a mea cred ca ar avea nasul curgand ca apa curenta. Si ar fornai precum zici tu ca face Anuta.
Mei cu flautista nu ma laud . E ca sa zic cinstit un efort de vointa din partea noastra si a profei de a lua lucrurile treptat. Intai notele cu flaut si apoi pianul. Culmea e ca are ureche si invata repede. Dar e putintel ciudata fatuca mea, dar daca nu stie ceva cam face circ si spune ca n-o intereseaza... imediat ce se prinde cum se face se schimba radical situatia. Este ilustrarea lui "pofta vine mancand". Asa ca o incurajam
Al meu n-o invata el... n-are timp si nici prea multa autoritate, el mai repeta cu ea si stie sa o corecteze. El canta cand are timp (adica nu prea). Bunica lui a fost pianista, mama adoptiva si o sora....io-s afona si frustrata de anii de muzica din scoala (da atat de afona eram ).
Flautul nu-i greu pentru bucati simple ca te tine suflul. Se-ncepe cu "flute a bec" sau recorder cum se zice pe aici si cand pozitioneaza degetele fara sa se uite se trece la flautul propriu-zis. Incepem la toamna pianul.
Cu gura, io stiu cum o am, dar sper numai sa nu exagerez aici... si daca e trageti-ma de manecuta ca-s fata buna
NewMami spune:
Ramona J, ma gandeam sa-mi cumpar o eliptica acasa. Poate asa exersez mai mult pe perioada ierni. Vara sunt afara cu piciul mic, si ma dau cu bicicleta, dar iarna e jalete.
Ti-am admirat gradina – nota zece . Toata stima mea , se vede ca o faci cu placere si iti place. Ar trebui sa-ti faci firma ta de landscaping, eu zic ca ai avea success.
Miereamara, vai ce bebeu dulce poti sa ai , auzi comparative – seamana cu Iliescu, ar fi vrut Iliescu sa fie atat de cuceritor. M-a cucerit, tare dulce si mi-a facut pofta de bebei.
M-a impresionat tare mult povestea profesorului tau – da, asta dragoste adevarata .
Philip, multa sanatate micutului. Va trebui sa ai grija sa ti diabetul sub control pentru restul sarcinii.
La noi a ploua luna asta cat ptr. un an intreg, déjà ma deprima. N-am nimic cu zapada, dar ploaia nu-mi place. E pericol de inundatii, zilele trecute jumatate din backyard a fost flooded … in curand ne luam barca.
Sinzi_ana, fericire pe capul vostru, baie in piscine … la noi de abia la inceputul lui iunie ne putem gandi la asa ceva … ce m-as mai muta undeva mai cald si bine, vreau soare, maneca scurta, vreme calda. Vise ...
Vaccinuri – ptr. babei – cand Patrick era mic am primit de la doctor o schema de vaccinuri care trebuie facute si in ce perioada. Dupa aia m-am orientat, am facut in plus hepatita A inainte de a pleca in Mexic.
AB, nu esti singura frustrate de orele de muzica, sti cum era pe vremea noastra de te obligau sa mergi la cor … eu eram cam singura care scapam . Cred ca din cauza asta si limbile straine le invat greu si voi avea accent de acum si pururea …
Bravo micutei flautiste , sti cum se spune – cheia marilor succese nu e atat de mult talentul, cat vointa. Era o formula, dar nu mi-o aduc aminte pe moment.
lisa79 spune:
sper ca nu ne-ati uitat?
imi cer scuze ca nu mai intru asa de des,dar nu am timp. ce o sa ma fac dupa ce pleaca mama nu stiu.
asa,pe 2 mai ma marit,facem si botezul atunci
Ana a crescut,are 5 kg si 56 de cm si suntem domnisoare,avem cercei. inca o mai supara colicii,din pacate colic calm nu cred ca functioneaza la Ana,care plange tare tare si dupa ce il administrez,plange si 2 ore. mor de durere cand o vad asa. in rest e o dulceata,incepoe sa zambeasca ..nu asa de tare ca Aidan a Irinei(care e superb),dar astept ca peste 1-2 sapt sa o vad asa de fericita ca si el.
delia,imi pare rau,crede-ma stiu prin ce treci,am patit-o si eu in 2007.
cu intarziere va urez un calduros La Multi Ani de 8 MARTIE
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Ramona J spune:
AB si eu sint afoana rau, orele de muzica erau chin. La un moment dat am fost aleasa sa merg la cor, unde mai mult mimam ca sa nu sperii lumea si pina la urma am reusit sa scap de acolo. In loc sa aleaga copiii dupa talent ei s-au luat dupa notele la invatatura. Ce idee!
Cine stie ce falseturi trage si Alexandru la pian, eu habar n-am!
NewMami multumesc pentru compliment, zau ca nu prea stiu ce fac. Atit ca pun multa pasiune si nu renunt deloc, desi majoritatea plantelor pe care le-am incercat nu merg bine in TX, pe altele le ataca iepurii si tot asa...
Lisa nu mai e mult si trec si colicii. Hang in there!