America (154)
Raspunsuri - Pagina 11
Carmenbr spune:
Acusor, atunci trimite direct PM.
Valabil si pentru Miere!
Nu de alta dar eu vreau sa va mai vad pe voi si pe prunci.
Sa va zic si eu HAPPY MOTHER DAY!
Sunt varza cu timpul la servici, trebuie sa facem un training intensiv, dar tot va citesc.
Va pup si tin pumnii la toate fetele care asteapta teste si la cele bolnavioare sau cu copii bolnavi!
4 anisori...uraaa!
miereamara spune:
Ne-am intors si noi din plimbari. Am inceput sa conduc cu Aidan in masina, a fost un pic stresant la inceput, dar el sta foarte cuminte in scaunelul lui, dc e satul, adoarme imediat. Am fost la spitalul unde am nascut pt ca am vrut neaparat sa il vada asistentele care au avut grija de el in saptamana de spitalizare, le-am dus un buchet de flori si o felicitare, pt ca au fost extraordinare, s-au bucurat foarte mult cand mi-au vazut piticul.
Apoi mi-am luat medical records de acolo, eram curioasa sa vad ce scrie in rapoarte pt ca doctorii au fost f zgarciti la vorba atunci. Am aflat ca in momentul in care au facut incizia pt c-section, mi-au iesit efectiv intestinele afara, atat de umflate erau, colonul avea 8 cm in diametru, am pierdut mult sange si a trebuit sa imi faca transfuzie, nu mi-a mentionat nimeni aspectele astea. A doua operatie a fost laparoscopie. Placenta era in stadiu avansat de degradare, au trimis-o la patologic sa o analizeze. Operatiile au durat 5 ore jumatate in total. Copilul ajunsese la station +3, i se vedea capul, dar a ramas blocat si a trebuit sa il impinga inapoi si sa il scoata cu forcepsul din burtica.A fost intr-o pozitie gresita: occiput posterior position, de aia ma durea spatele ingrozitor. In prealabil au incercat sa il scoata vaginal cu forcepsul si cu vaccumul. Multumesc lui Dumnezeu ca e intreg si nu are urmari neurologice. Am cerut si fisele copilului, dar are f multe teste si valori la care nu ma pricep.
Hai ca m-am lungit cu asta, dupa spital am fost la scoala, unde m-am intalnit cu advisor-ul meu si ne-am plimabat prin campus cu caruciorul. Aidan a fost f cuminte, a dormit mai tot timpul.
Anyway ma simt mai libera acum, ca pot iesi din casa oricand vreau, face bine la moral.
Andreea ceva vesti de la medic?
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Carolyne spune:
Pentru Philip: iti voi spune in cateva cuvinte din experienta mea de posesoare diabet dobandit in timpul sarcinii si datorita sarcinii.
La mine 2 din cele 3 teste nu s-au incadrat in limite asa ca m-au pus de dieta de diabetic.
Mi-au dat un aparat de masurat glicemia de 4 ori pe zi: dimineata inainte de micul dejun, apoi de fiecare data la 2 ore parca dupa fiecare masa.
Important este sa mananci putin si des si daca se poate cat mai putina paine, fainoase, orez, cartofi, fructe dulci, etc.
Cu regimul respectiv am fost ok, o singura data mi-a crescut glicemia pe la 180 parca si mi-au dat niste pastile (cred ca glipizide), dar un strenght f. mic, si am luat o singura data, dupa care m-am simtit teribil de rau si cand mi-am masurat glicemia aveam vreo 60 !! Tremuram atat de tare ca nu mai puteam nici sa scriu ca lumea.
Am incetat sa iau pastilele respective si dr. mi-a confirmat ca f. bine am facut. Dupa nastere nu am mai avut probleme legate de glicemie, s-a dus, am mancat si dulciuri, dar moderat, insa la vreo 2 luni de la nastere am experimentat sindromul carpel - tunel (scuze daca nu-i scris corect). Asta a constat in niste furnicaturi ale degetelor de la mana dreapta, ca si cum ti-ar fi mana amortita in permanenta. Si sindromul asta este legat tot de sarcina si diabet. S-a dus si asta dupa vreo luna.
Daca poti sa faci miscare cat mai multa ar fi ideal, exercitiile fizice ajuta cel mai mult.
Lucru bun: nu m-au lasat sa depasesc due date nici macar cu o zi, de fapt m-au planificat pentru nastere induse 2 zile mai devreme.
In diabte de sarcina spun ei ca fatul are tendinta sa fie prea mare si vor sa evite complicatiile.
Galusca mea a cantarit 3kg la nastere, deci nici vorba sa fi fost vreo uriasa.Mi-au mai spus ca la a 2 sarcina sunt 90% sanse sa fac chiar si diabet cu insulina. Deci asta-i din experienta mea. Sper ca la tine sa fie si mai usor. Sarcina usoara in continuare.
NewMami spune:
Corinadana, uite aici (daca nu e prea tarziu) mi s-a parut tare ingenios: http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-03-09/15:53:12
Sinziana, multumesc frumos ptr. detalii in legatura cu tenisul. Am luat la cunostinta.
Intre timp am reusit sa vad si pozele din mini-vacanta - superrrrr . Baietelul vostru e tare sportiv, la fel e si piciul nostru - sincer nu stiu pe cine a mostenit - o ba da pe grandpa - jucator de fotbal, ca eu .... incetuc . Am facut cate putin din fiecare, dar fara tragere de inima. Pardon, ski-ul si mersul pe bicicleta imi plac.
Ramona J,numai daca ma inscriu in grupul vostru dau jos imediat ? Numai sa nu ma puneti sa fug, ca nu-mi place ... decat fuga de raspundere.
Balckpantero, da sunt case in Michigan cu $8,000 si cand iti dau cheia iti vine si cu arma gratuita, caci e in zona rau famata. O fi scazut preturile dar casele din zone linistite si locuibile tot in jurul la trei cifre se invart.
Delia21, imi pare tare rau de samburelul din burtica . Iti doresc putere sa treci peste si sa vina bb din nou cat mai repede sa fie totul bine. Am citit de baietelul care a murit, Doamne fereste - n-ai aflat amnunte, a avut infectie, gripa, ce s-a intamplat ... chiar asa in 4 zile - infiorator .
Va citesc pe fuga, si apuc sa scriu si mai pe fuga. Stiti cumva o metoda de facut rost de timp ?
sinzi_ana spune:
David a primit cartea asta:
http://books.google.com/books?id=b-UkGwAACAAJ&dq=peter+sis+the+wall&lr=
si e fascinat de ea!!! E o carte tare interesanta si cu ocazia asta i-am povestit cum am copilarit noi in comunism...V-o recomand...
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
VioletaH spune:
Vin si eu cu miloaga: are cineva un certificat de casatorie de Florida tradus in romana? Of ce m-as bucura sa folosesc si eu template-ul si sa completez doar datele mele. Acum ma apuc sa traduc certificatul de nastere al sotului, sper sa nu mi se trezeasca piciul, ca de la o vreme nu prea mai sta adormit daca nu-s cu el. Si mai e si marait...
Am intrat in criza de timp, duminica avem petrecerea de 1 an a copilului si sunt cu casa vraiste, ne-a mancat undeva sa ne apucam de renovat pe ici pe colo. Iar pe 17 plecam la Washington la ambasada. Acum cateva saptamani le-am trimis un email in care ii rugam sa ma programeze si le puneam cateva intrebari; bineinteles ca nu s-a obosit nimeni sa-mi raspunda. Ce pretentii de americanca am si io!
Vio & Sean
marilu2004 spune:
stiu ca s-a tot discutat despre vaccinuri dar vin sa va rog sa-mi spuneti din experientele voastre: cum e oare mai bine? saptamana aceasta tb sa-i fac lui jason vaccinurile pt luna a 4 a, sint tare indecisa... la 2 luni i-au facut 6 vaccinuri, acum ar tb la fel sa-i faca... am citit pe net, am vorbit si cu prietenele...
Marilena, mami de Alexia si Jason
Ramona J spune:
Ce liniste pe aici!
Andreea, ce ti-au mai spus medicii? Esti la regim?
Am vazut poze faine la Mihutza.
AB, va invidiez pentru plimbarile la ocean.
Carmenbr, cum e Eric?
NewMami nu-i atit de usor, dar nici imposibil. Am si eu ups and downs, mai recent am tot batut pasul pe loc.
miereamara spune:
Avem pozici noi:
http://flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1
Chiar, ce e cu linistea asta?
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery