LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)
Raspunsuri - Pagina 5
aweya spune:
Lala vroiam sa te intreb....cum ii faci soldateii, adica cat inseamna 5 soldatei
?
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aweya Lala vroiam sa te intreb....cum ii faci soldateii, adica cat inseamna 5 soldatei Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
Pai ii tai o feliuta de paine subtire, tai marginile, pun Almette si apoi o tai in bucati cat unghia de la degetul mic ( patratele micute).
5 soldatei au fost cam jumatate de felie de paine.
Oricum la noi e un succes ca pana azi nu vroia decat painea ...goala
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
aweya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Pai ii tai o feliuta de paine subtire, tai marginile, pun Almette si apoi o tai in bucati cat unghia de la degetul mic ( patratele micute). 5 soldatei au fost cam jumatate de felie de paine. Oricum la noi e un succes ca pana azi nu vroia decat painea ...goala O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Asa ii fac si eu, el mananca o felie intreaga de paine...
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ellenuta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aweya
Asa ii fac si eu, el mananca o felie intreaga de paine... Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
ce paine le dati? alba, neagra sau integrala? eva a gustat din toate pana acum ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
iulia82 spune:
Neata,fetelor! N-am mai intrat de cateva zile din cauza maselutelor care ne ies(doar 4
),ca asta mica sufera tare rau si vrea numai in brate,asa ca n-am putut posta nimic.
Am vazut poze foarte frumoase de la zile de nastere,imi cer scuze ca din nou nu nominalizez,da io-s grea de cap si n-am tinere de minte,deci n-as vrea sa le incurc.
Dana felicitari pt bb grasunel.M-am uitat la pozele voastre si am vazut o familie tare frumoasa.
Lala 20 ma bucur ca ai dat un semn de viata.Sper ca lucrurile sa se indrepte in familia ta si sa vi cu vesti tot mai bune si binenteles cu poze...ne e dor de Biencutza...
Si la urma....Creata....iti spun un singur lucru care pe mine m-a ajutat sa inteleg tot ce mi s-a intamplat in viata: TOATE LUCRURILE RELE CARE NI SE INTAMPLA,DUC SPRE CEVA BUN...din pacate e greu sa intelegem de ce Dumnezeu ne i-a copilasii la el,nascuti sau nenascuti,dar ce-am invatat pe pielea mea e ca tot Dumnezeu ne raspalateste suferinta dandu-ne alti copilasi..un
-ic sa treci repede peste asta..
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
emabucuresti spune:
Sunt tare trista si plansa de vestile citite aici....
Aweya ca si norma de somn eu zic ca e ok. Aprox asa doarme si al meu de cand si-a scos al doilea somn de zi iar noaptea e presarata de treziri...inca, cu un scop nobil de cmm ori-hrana.Noi la somnul de zi avem un pattern pe care l-am format de mic: dou-dou ul lui preferat( avem dublu exemplar) si suzi.
Ereena rondele de orez si grau eu am gasit la Kaufland, Carrefour.in alte locuri n-am cautat. cred ca sunt sanse sa gasesti in supermarketuri mai mari(dak pot spune asa) in zona cu croissanti,paine prajita ambalata, paine.
Dana felicitari pt saptamanile implinite! Ma bucur ca bebe mic e bine,grasunel si mami sta bine la kg, tu ti-ai mai facut pozici de cand cu burtica mare mare?
Cristacoman sanatate multa la voi!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Ellenuta spune:
ptiu .. ce am uitat .. aseara am fost cu eva la ortoped, la mihai jianu si mi-a dat vesti bune! nu are piciorul stramb din genunchi asa cum imi spusesera fetele alea de la kinetoterapie
.. si nici labutele strambe la picioruse .. mi-a explicat ca unii copii, pana invata mersul corect, merg cu labutele mai in interior .. si ca nu trebuie sa ma ingrijoreze felul cum merge eva. m-a sfatuit ca in casa s-o tin fara incaltari si afara sa-i dau incaltaminte cu talpa flexibila, fara talonet si sa nu fie pe glezna .. sa vedem acum unde gasesc asa ceva ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ptiu .. ce am uitat .. aseara am fost cu eva la ortoped, la mihai jianu si mi-a dat vesti bune! nu are piciorul stramb din genunchi asa cum imi spusesera fetele alea de la kinetoterapie .. si nici labutele strambe la picioruse .. mi-a explicat ca unii copii, pana invata mersul corect, merg cu labutele mai in interior .. si ca nu trebuie sa ma ingrijoreze felul cum merge eva. m-a sfatuit ca in casa s-o tin fara incaltari si afara sa-i dau incaltaminte cu talpa flexibila, fara talonet si sa nu fie pe glezna .. sa vedem acum unde gasesc asa ceva ..Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 8+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Mai eu ti-am spus ca ghetutele ortopedice nu se dau copiilor decat dupa consultul unui ortoped ca altfel mai rau ii fac .
Ma bucur ca sunteti ok iar mersul descult e sfant.
Ghetute cum vrei tu am gasit in centrul Iris, ti-am spus pe blog la pantofii lui Andrei

Si tot pe blog ai un premiu

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
danonique spune:
ROLI despre bisphenol A a pus Ellenuta multe informatii in romana.Eu cred ca e toxic si de aceea vreau sa schimb biberoanele mai ales ca e vorba de copii.Am gasit biberoane dragute pe net si vreau sa cumpar atat ptr cei mici cat si ptr Vanessa care inca mai bea laptele din biberon.EMA
.Poze noi nu mi-am mai facut.Intentionez sa imi mai fac zilele astea.Sper sa si reusesc.ELLENUTA super vestile de la ortoped.Ma bucur enorm ca totul e bine!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
35+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert