LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(196)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonab spune:
Shose am vazut pozele cu iubita Iulia care e o frumoasa (cum bine stii) da nici tu nu te lasi mai prejos.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
stoisor spune:
Ra bravo iubita,mia scapat mesajul si tare ma gandeam ce ai facut ,na fiecare cu ale lui,ma bucur pt ca stiu ce inseamna si cat de greu este sa te pregatesti pt ex,hai iesi din butoi ca vine 8 Martie
fetele sa va spun o crema care doc a zis ca inlocuieste cu succes Karvolul care nu se mai gaseste.....Plumex baby,si se administreaza de 4 ori pe zi de preferat la nani ,este o crema cu care se maseaza pieptul si spatele bebelului si il ajuta pe acesta atunci cand are nasucul infundat ,tuseste si are infectii ale aparatului respirator (in general)daca stiati de el imi cer scuze daca nu sa il incerca-ti si voi ,pe noi ne ajuta mult
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
godzila spune:
Shose f frumoasa Iulicica. Si ce eleganta…
Off Lala…hai ca m-ai bagat si pe mine la indoieli…sper sa nu fie cazul de interventie.
Gratiela..cred si eu ca Ozi e considerata de gaska…la asa o frumusete de fata…m-as mira sa nu placa baietzilor. Sa sti ca asa mi s-a spus si mie despre platfus…dupa 3 ani se poate pronuntza medicul…super tare…ce suferintza in dragoste, mai
godzila spune:
Hai sa va spun noul meu pitic...considerand faptul ca Iulia la varsta asta avea in vocabular cam 50 de cuvinte...iar Vlad nu a ajuns la performanta de 10...ma gandesc sa il invat limbajul semnelor...din urmatorul motiv: copiii care nu reusesc sa comunice optim cu cei din jur sunt in general mai agresivi ca urmare a frustrarii dat. lipsei de comunicare. Ce ziceti de asta? E cam greu pt cei mari pana intra in rutina...am citit cate ceva despre tema asta...o sa vad ce iese...sper sa am perseverenta necesara.
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Shose am vazut pozele cu iubita Iulia care e o frumoasa (cum bine stii) da nici tu nu te lasi mai prejos. ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN- poze noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Am vazut clipul filmat cu razvanel dar sonor tot nu e...nu stiu ce s-a intamplat de a pierit postitul cu link-ul tau...
...sigur era acolo.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui godzila Hai sa va spun noul meu pitic...considerand faptul ca Iulia la varsta asta avea in vocabular cam 50 de cuvinte...iar Vlad nu a ajuns la performanta de 10...ma gandesc sa il invat limbajul semnelor...din urmatorul motiv: copiii care nu reusesc sa comunice optim cu cei din jur sunt in general mai agresivi ca urmare a frustrarii dat. lipsei de comunicare. Ce ziceti de asta? E cam greu pt cei mari pana intra in rutina...am citit cate ceva despre tema asta...o sa vad ce iese...sper sa am perseverenta necesara. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Mie "piticul" cu frenul mi l-a infipt pediatru de la 6 luni insa am tot amanat
Dar acum il duc . El se chinuie sa-i iasa cuvinte, silabe si se vede clar ca ceva il impiedica sa te imite in rostirea lor.
Nu stiu ce sa iti spun cu limbajul semnelor. Eu nu as face-o deoarece ii va fi mai comod asa si ii intarzii dezvoltarea limbajului mai rau.
E frustrant pentru ei insa nu cred ca ii face mai violenti , agresivi ci doar mai "crizati" si lipiciosi.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Apropo Vera si tu cazi in capcana juniorului vorbaret fix ca si mine. E nasol cand ai mai avut unul cu care poti face comparatii directe. Din punctul asta de vedere e mai simplu la primul copil. ![]()
Eu am renuntat de mult sa ma gandesc cat verbaliza Bogdan la un an si doua luni ca plec sigur la balamuc ![]()
Incep sa ma conving ca primul a fost el mai ...gura sparta ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui godzila
Am vazut clipul filmat cu razvanel dar sonor tot nu e...nu stiu ce s-a intamplat de a pierit postitul cu link-ul tau... ...sigur era acolo.Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
eu am sters postul ca am vazut ca nu merge sonorul.Cred ca trebuie sa modific ceva.Cand si daca o sa reusesc o sa le pun iar.
Scuze.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
godzila spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Apropo Vera si tu cazi in capcana juniorului vorbaret fix ca si mine. E nasol cand ai mai avut unul cu care poti face comparatii directe. Din punctul asta de vedere e mai simplu la primul copil. Eu am renuntat de mult sa ma gandesc cat verbaliza Bogdan la un an si doua luni ca plec sigur la balamuc Incep sa ma conving ca primul a fost el mai ...gura sparta O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
O, da, Lala stiu ca nu e corect...nu se face...nu e bine...dar NU MA POT ABTZINE. Ce face el acum facea Iulia pe la 10 luni
(Dpdv limbaj nu motor). Cat despre comoditatea lui nu stiu ce sa zic...cand faci semne nu suprimi si exprimarea ta orala...odata cu semnul spui si cuvantul si il incurajezi si pe el sa spuna...nu te limitezi la semne...in afara e o practica curenta...semnele le invatza copii de la varste fragede pe la 11 luni si nu neaparat numai cei cu dific de vorbire. Pb. nu e el ci setarea mea
roli25 spune:
| citat din mesajul lui godzila Hai sa va spun noul meu pitic...considerand faptul ca Iulia la varsta asta avea in vocabular cam 50 de cuvinte...iar Vlad nu a ajuns la performanta de 10...ma gandesc sa il invat limbajul semnelor...din urmatorul motiv: copiii care nu reusesc sa comunice optim cu cei din jur sunt in general mai agresivi ca urmare a frustrarii dat. lipsei de comunicare. Ce ziceti de asta? E cam greu pt cei mari pana intra in rutina...am citit cate ceva despre tema asta...o sa vad ce iese...sper sa am perseverenta necesara. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
La noi, amandoi aveau/au in vocabular 4 cuvinte la 1 an si 2 luni
mama, tata, papa, pa si niste onomatopee.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI