Mamici in Germania (9) Cu sufletul langa Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

da, miniuta, s-au ascuns bine fetele, cine s-ar fi gandit sa le caute la "Prieteni .."?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Claudia inca n-am rezolvat cu antena. I-am dat ieri Gelbe Seiten la rasfoit sotului (trebuai sa sune sa intrebe), dar a avut o zi aglomerata si n-a avut timp.
Oricum ploua torential afara ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

miniuta uraaaa!!! Ce bine....cind ai timp mai scrie shi ne facem timp intr-o zi....

AdinaF departe nu sunt nici de voi. Pentru DE nu am permisul de ...Asta ar insemna sa programez plecarea cu DB...nici asta nu e greu, reuhsim noi o data cu siguranta...

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Alina bine ai venit la noi! Esti Familienmanagerin nu Hausfrau asa radeam noi la cursul de germana. Profa zicea ca Hausfrau are o tenta negativa pe cand Familienmanagerin e pozitiv.

Miniuta am vrut sa-ti scriu si dimineata la Capsunei dar nu eram logata si am pierdut mesajul. Capul sus ca trec toate...
Cu Vladut am probleme cu mancatul de la 11 luni (4 luni n-a luat absolut deloc in greutate). A inceput sa fie mai bine cand a inceput in septembrie gradi. Faputul ca vedea alti copii mananand i-a starnit intereseul. Acum insa au reinceput problemele...sper sa-i treaca, acum are doar 10,100kg (de la 11 luni pana acum a luat doar 500gr.)
Am observat ca mananca un pic mai bine cand suntem prin oras si-l mai baga cate o batrana in seama, e ocupat sa zambeasca la ea si sa se uite si deschide gura automat
Despre vorbit.....nici Vladut nu prea vorbeste mai mult tipa...in total cam 10 cuvinte stie toate in ro si spune "nein" in loc de "nu" , doar nein se pare ca a invatat la cresa .
E foarte dificil, nu suporta sa-l atinga alti copii sau adulti, la gradi sta mai mult singur si observa, rar se joaca si cu altii.
Si el doarme cu noi, doarme cam ana la 1-2 in patutul lui apoi plange sa-l luam la noi.
Lapte nu bea mai mult de 50 ml pe zi de cand e intarcat, am incercat tot felul de lapte dar fara nici un rezultat.
Si noua tot asa ne-a zis doctorul cand refuza mancarea, ca e normal in grafice si sa nu ne facem probleme, nici vorba de vreo analiza. Am renuntat sa mai incerc sa merg la doctor cu el pentru problema asta.

Claudia74] nu prea am mai scris ca nu prea am ce spune.

Va doresc o seara placuta si bun venit fetelor noi!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Hop si io....

N-am mai avut timp in ultimele zile nici sa citesc,acum is gata da nu mai stiu nika

aaa,despre impuscaturile din Winnenden am aflat si io azi dimineata.Am facut cu inca 4 prietene Frühstuck la mine si vorbeau despre asta.Eu nu pricepeam nimic..ce impuscaturi, ce copii?
Ca io daca n-am TV is ca de pe alta planeta.
Nici acum nu stiu chiar toate amanuntele ,dar parca nici nu prea-mi vine sa ma interesez...Innebuneste lumea...

Bun venit Adina ,miniuta si Noiembrie.Sper sa va placa de/la noi si sa ramaneti

Dinora,nu stiu daca am mai spus da si io-s la 100km de Nürnberg...tot ii departe da tot nu-s 200km
Io is la 100 km departare de aproape toate fetele
De intalnirea din Stuttgart nu stiu cum as ajunge...Masina am,carnet am...da lipseste soferu

Citat:
citat din mesajul lui angiuta

Alina bine ai venit la noi! Esti Familienmanagerin nu Hausfrau asa radeam noi la cursul de germana. Profa zicea ca Hausfrau are o tenta negativa pe cand Familienmanagerin e pozitiv.

Beeei,da chiar ca suna bine.O sa.i spun si io sotului ca meseria mea are si un nume.
Io o stiam pe aia cu Putzfrau e de fapt Fußbodenpflegerin

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/03/11/2009/45/8/102/51/0.png" target="_blank"> 6+

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

angiutza, te-astept cu mielul daca tot m-ai botezat .
Da, mie imi placea si reclama aceea cu: "Ich führe einen erfolgreichen Famillienunternehmen" . Adevarul e ca fara manageraiala mea nu stiu ce s-ar alege de barbatzii astia ai mei .

Multzumesc inca o data de primire .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Neata fetlor!
Ai dau eu si bineinteles ceai pentru gravidute

Adina scuze

Miniuta am vazut ca mi-a aparut mesajul la Capsunici, nu mai inteleg nimic, cred ca ieri dimineata eram prea grabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Miniuta, bine ai venit printre noi!
Ceva planuri de weekend aveti? Noi am vrea sa ne plimbam dar sa vedem si cum va fi vremea.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

angiutza pai 10 cuvinte la varsta asta cred ca sunt ok, sa vezi dupa ce face 2 ani, cum itzi mai pui din cand in cand castile pe urechi .

lexi, tare plimbaretzi mai suntetzi voi, la noi e aiurea, sotzul se bucura de weekend pt ca "in sfarsit are timp sa lucreze !" Sper macar sa fie timpul ok, ca mi-am cumparat o gramada de bulbi de floricele si n-am avut cum sa le plantez.

Eu am fost de vreo ora la posta sa predau in pachet (ca in aproape fiecare zi), i-am luat pe copilasi cu mine, s-au asezat frumos la o masutza si au rasfoit o carte. Cand dau sa plec il aud pe lucratorul de-acolo cu un ton foarte iritat , ca pe vremea lui cand rasturna cosul de hartii, era atentzionat sa stranga tot gunoiul de pe jos, dar in vremurile noastre ... am ramas perplex, dar i-am explicat ca in primul rand n-am observat ca se rasturnase acel cos cu acele 2 hartiutze, si copiii mei au doar 2 ani, si sunt copiii mei, nu Reinigungskräfte !
Am pecat tare suparata de-acolo, cand erau copiii mici in carucior, toata lumea wow ce frumosi, dragutzi, cumintzi, de cand au inceput sa umble suntem deseori privitzi ca anarhishti . Na, asta e, eu oricum n-o sa-mi tzin gura la faze de-astea.

voi atzi trecut prin faze asemanatoare ?

Daca pun intrebari care aici s-au discutat deja, nu va fie jena sa-mi spunetzi, sa-mi casc ochii in capitolele trecute .

Pe mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Se anunta vreme buna yupiiiiiiiii endlich, la noi sunt 12 grade,am iesit otzara cu bitzigla la plimbare,azi am avut Elternbeschrehung la kindergarten ca face copilul 5 anisori (mancal-ar mama) si am plecat de acolo cea mai stolz mamica,e cel mai cumintzel si mai educat baietzel din grupa,i-am explicat despre mentalitatea noastra si a inteles perfect ca de aici vine asta, ca un deustche kind nu ar face asa lucruri manierate ce face Andi.
Adina stai calma ca e plina lumea de idioti,sunt sigura ca oricine altcineva nu ar fi actionat asa dur la faza, bine zici ca nu-s copii tai rainigunskräfte au doar 2 ani egal ce au facut,Doamne Iarta-ma, nu e nimic anarhist,da ignore si keep going .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput