Mamici in Germania (9) Cu sufletul langa Emma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna
la multi ani de ziua femeii ca la noi nu este inca ziua mamei
eu sunt libera pana sambata dar am de facut curatenie ca sotul meu drag nu a facut nimic
claudi@ vezi ca este o optiune cu plus si minus nu stiu sigur cum scrie ca nu m/am uitata dar acolo e semnatura
va doresc un we placut

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@
Acum serios, daca as avea bani si sotul ar fi de acord eu as adopta o fetita. Imi doresc foarte mult sa ofer un camin unui sufletel uitat de soarta si de mamica lui.

Frumos gand .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
23+

Mergi la inceput

Eu sunt racita moarta - dureri de cap, nas curgator rau (de zici ca-i Dunarea prin dreptul Portilor de Fier), asa ca ma doare si toata dantura, plus dureri groaznice de gat.
Ieri si azi am zacut ca a avut sotul grija de pitica, insa ma sperie gandul la ziua de maine .

Sanatate la toata lumea si sper ca ati avut un 8 Martie fericit .

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Moin la cafea
Sanatate la bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Miriluta, multumim de cafea!
La multi ani tuturor femeilor si din partea noastra!
Ramonaiani, multa sanatate!
Claudi@, foarte frumoase pozele, ai doi baieti dulci foc, sa-ti traiasca. Vad ca te gandesti de pe-acum cum vei fi in postura de soara mare.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

La noi ninge de 2 zile si s-a racit foarte tare,dau o cafea repede ca o tund din loc :

o zi faina sa aveti.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aici ploua intruna, e frig dar nici urma de zapada...
Multumim pentru cafea!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

La multi ani sarbatoritelor din aceasta luna si nu in ultimul rind tuturor mamicilor-si viitoarelor!-sa aveti o primavara frumoasa ,sa fiti iubite si fericite.Va saluta o noua venita pe forum , de lina Stuttgart.Sa aveti numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Noiembrie bine ai venit!

Mai fetelor dar ce e cu linistea asta?

La noi mai ploua din cand in cand dar e destul de cald, se simte in aer ca vine primavara.

Va pup!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Salutare, salutare.
Azi fuseram la doctor, l-am vazut pe bb2 . Era un lenes - in ciuda faptului ca la 5 jumate dadea din piciare, la 10 jumate - cand sa-l vad si eu la echograf, tragea la aghioase . E dezvoltat bine, dr a zis ca totul e OK.
Am un ginecolog tinerel - are si el o fetita mai mica decat Eliza cu 3 luni, asa ca l-am intrebat ce sa iau contra racelii.
Raspuns: Pai daca n-ati fi gravida, v-as recomanda o vodka fiarta, dar asa .. ceaiuri de plante .
La noi ploua groaznic, si e o apa reeece, iti piere tot cheful sa iesi afara din casa, chiar si pan' la paine .

24+

Mergi la inceput