Mamici in Germania (9) Cu sufletul langa Emma
Raspunsuri - Pagina 3
claudia74 spune:
O dedicatie speciala ptr mine :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Salutare,
Mihaela,
La multi ani!! multa sanatate si doar bucurii

Ce haiosi sunt copiii vostri ![]()
Dino, multa sanatate nepotelei tale.
Clau, cum se simte Andi?
Miki
claudia74 spune:
Mihaelooooooooo vine tortul ala odata.......lasa chefuiala ca nu ai voie sa bei,da-ne noua de baut ![]()
.
Miki ia treci matalutza la povesti pe mess ce si cum facusi! stii tu
. Andi e mai bine multam lui Dumnezeu nu a fost ceva grav vreun virus care insa nu si-a gasit locul la copilul meu si a plecat mai departe.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Clau,
as vrea eu pe mess. dar nu-mi merge
. il mai instalez o data ( versiunea veche) si vin
. A fost ok ![]()
Miki
angiuta spune:
Mihaela 

Multa fericire si sa ti se indeplineasca dorintele!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
claudia74 spune:
Neatza buna,cafeaua e pregatita,azi ceiuc ptr gravide
:

Cica vine iara zapada si abia ne-am bucuat de cate zile cu soare
.
Timisoara Impreuna
Miriluta spune:
Moin 
Fetelor, si copiii vostrii vorbesc ''stricat '' romaneste? Noi ne stricam de ras uneori cand mai scoate Miru cate o perla.
Din ciclul ''Limba noastra-i o comoara - si trebuie ingropata''
- Am vrut sa curat un mar si m-am cutitat (m-am taiat)
- Henrik nu e cuminte si face prostarii (prostii)
- Cine e bunica mea de ceas ? (Uhroma)
- cartea asta e alu mine...
- de ziua mea e mereu padel (zapada)
- ce mamanca Henrik? (mananca)
Mihaelaaa spune:
Fetele va multumesc din suflet pt urari.Va
pe toate.
Ieri n-am mai apucat sa intru ca am avut treaba si pe seara am avut musafiri...da dau praji acum
.
Ieri mi-am lasat musafirii in casa si am dat o fuga la Frauenarzt ca am avut ceva scurgeri.Doamne-ti multam e bine pana acum..n-a auzit inimioara ca cica e inca prea mic,ma mai duc in 2 saptamani iarasi.
Am vazut ca ati discutat de unde luati haine la copii...
Pai io pana a fost Davidu mic-mic,am primit de la vara-mea.Copilu ei e mai mare cu 9 luni ca David.Acum nu mai prea are ce sa-mi dea ca au aproape aceeasi marime.Binenteles ca i-am cumparat si io noi...de la KIK,NKD..magazine de astea ieftine.Ca si asa nu le poarta prea mult si cat le poarta toate le pateaza cu papica.
De vrun an jumate merg primavara si toamna la basare si-l imbrac de acolo...iau numai haine bune si ieftine.Azi vara aproape ca nu mi-a mai trebuit sa iau haine noi.
Body si strampeni le iau noi ca le poarta direct pe piele...si papuci unii de la basar care nu sunt prea mult purtati sau chiar noi,sau ii cumpar.
Ii iau toate cat se poate de ieftine pana nu-si da seama
.Va veni si vremea cand va avea pretentii...atunci sa ma tin bine
.
C&A nu am in apropiere,f rar ajung acolo da-mi plac hainele de la ei.Da daca nu sunt reduse si alea imi par scumpute.Naaa,ca acum v-ati dat seama cat sunt de zgarcita!

Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007 si
5+
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelaaa Ii iau toate cat se poate de ieftine pana nu-si da seama Mihaela de DAVID-29 martie 2007[/b] si 5+ |
..si eu tot pe principiul asta merg
Cat despre tort

claudia74 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
..si eu tot pe principiul asta merg Cat despre tort ![]() ![]() ![]() Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Io ma tin deja......,vi-am zis de unde prefera D-soara mea haine si Andi la fel,numai HOT Wheels,Cars,Spiderman,etc, controleaza hainele daca nu au vreun semn magic (cap de mort,masinutze,etc) nu sunt valabile asa ca traiasca C&A ca au toate porcariile imprimate pe hainutze,la mine numai tine faza cu macar de unde haine
.Yuuppppiiiii vine mama de ziua lui Andi,i-au facut cadou o bicicleta si nu vor sa mai astepte pana la vara cand mergem noi in Ro,asa ca se pune mamuca pe bus si vine,fac liste cu leckereien von zu hause.
Miha super tortuletul,ma bucur ca ai avut musafiri si te-ai simtit bine,imi pare rau de problemutzele de la sarcina,tinem pumnii sa poti pastra sarcina fara probleme,fetelor Monik mi-a lasat mesaj pe mess ca s-a internat ieri, sper din suflet sa nu fie nimic grav,astept sa ajunga acasa sa ne scrie ce s-a intamplat

Timisoara Impreuna