Gravidute dupa laparoscopie - 2 -
Raspunsuri - Pagina 13
Pety_83 spune:
beby83,cand ai facut operatia laparoscopica si ce fel de anticonceptionale ti-a dat dr..le-ai luat?si cat timp ai de cand le-ai terminat.
Scuze ca pun atatea intrebari dar sunt curioasa ca si mie mi-a dat dr.4luni anticonceptionale pt endometrioza si nu stiu ce sa fac..daca sa le iau sau nu..parca numai am rabdare in 4 luni..si daca nu le iau si nu se intampla nimic..parca numai am rabdare...
beby83 spune:
eu am luat trei luni anticonceptionale IAZ .medicul zicea ca sunt sanse sa ramai mai repede insarcinata dupa anticonceptionale.acum este a treia luna de cand nu mai iau anticonceptionale. de ovulat ovulez dar inca nu sa intamplat minunea sa raman insarcinata. daca inainte aveam un ciclu dereglat acum vine la fix.pentru ce ai facut operatie?ai endometriaza?
racheel spune:
Offfffff eu am sunat azi la Giulesti si mi-a spus doamna cu programarile ca nu poate domnul doctor luna asta sa ma opereze din motive tehnice.Abia asteptam sa scap.
Pety_83 spune:
Da beby_83, mi-a gasit endometrioza si pentru asta mi-a dat anti..tot iaz mi-a dat a zis ca sunt f slabe..dar mie nu-mi vine sa le iau deloc..nu stiu de ce..
Te pup ..si sa auzim numai de bine!
anne`mary spune:
buna fetele. M-am operat si eu la laparoscopic si vreau sa-mi impartasesc impresiile.....adica nicio impresie caci nu stiu aproape nimic despre operatia mea. Dupa operatie dr nu mi-a spus nimic... i-a spus sotului ca nu au fost complicatii, ca mi-a scos un chist, ca mi-a desfundat trompele si ca acel chist nu avea aderente. Atat stiu eu despre operatia mea si asta de la sot nu de la doctor. Sunt eu exagerata cand spun ca nu mi se pare normal ca dr care te-a operat sa nu-ti spuna nimic tie despre operatie? Voi cum ati patit?
beby83 spune:
cred ca nici mie nu imi spunea nimic. eu am mers dupa operatie si l-am intrebat. nu te-a chemat la control peste 6 saptamani de la operatie?eu asa am fost. atunci poti sa il intrebi.
geany_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary buna fetele. M-am operat si eu la laparoscopic si vreau sa-mi impartasesc impresiile.....adica nicio impresie caci nu stiu aproape nimic despre operatia mea. Dupa operatie dr nu mi-a spus nimic... i-a spus sotului ca nu au fost complicatii, ca mi-a scos un chist, ca mi-a desfundat trompele si ca acel chist nu avea aderente. Atat stiu eu despre operatia mea si asta de la sot nu de la doctor. Sunt eu exagerata cand spun ca nu mi se pare normal ca dr care te-a operat sa nu-ti spuna nimic tie despre operatie? Voi cum ati patit? |
La mine a fost dr. imediat dupa operatie si mi-a spus exact ce a facut, ce a gasit, ce urmeaza sa faca, etc. Cred ca depinde de cat de ocupat e domn' doctor si cat de multumit e cu ce ai "cotizat".
Bine macar ca ai aflat de la sot....sunt doar vesti bune Da-i inainte cu tupeu de-acum! Daca trompele sunt proaspat desfundate, sansele sa ramai gravi in urmatoarele 6 luni sunt mai mari
anne`mary spune:
nici nu-mi mai vine sa ma intorc la el pentru control. Este intradevar foarte ocupat si de aceea nu am vrut sa-l deranjez. Cum scotea un picior din cabinet, cum se strangeau 10 femei in jurul lui. Stiu cum e sa traga toti de tine, stiu cat de stresant e meseria asta si de aceea am asteptat sa ma abordeze el atunci cand considera ca are 2 minute de respiro. Nu-mi vine sa ma mai duc la el caci mi-e lehamite. Daca nu a avut timp acu` 2 saptamani, de ce ar avea la control? Si mai tine el minte ce mi-a facut mie, dupa 6 saptamani? Si chiar daca ar tine minte, eu sunt libera sa nu pun baza pe ce-si aduce aminte dupa 6 saptamani si zeci de operatii si situatii si femei. Dar sotul insista sa mergem la el, sa-mi iau biopsia si sa ma comport civilizat. Cei drept nici mie nu-mi face placere sa schimb doctori, vreau sa gasesc pe cineva care sa ma aibe in evidenta si sa ma cunoasca foarte bine. Dar un doctor ocupat, care nu-si gaseste timp sa-mi spuna ce mi-a facut, sa-mi explice ce s-a intamplat... nu e dr ideal pentru mine.
De cotizat am cotizat cu 800 de lei. Nu am avut pe cine sa intreb inainte dar dupa operatie fetele din salon au spus ca au dat la fel si ca asta ar fi pretul. Putea sa-mi spuna ca operatia costa 800 de lei si explicatiile au un alt pret...si eu ma conformam.
77BEL spune:
Buna fetele.....!!!
A fost cineva la Dr. Brezeanu Liliana????????
Vreau sa stiu si eu mai multe despre ea? Am auzit ca e f. buna... dar mai vreau si parerea voastra.....
Daca e cineva pe-aici pacienta ei... vreau si eu mai multe pareri...
...merci
Pety_83 spune:
Ce mai faceti fetelor? Nu avem nici o veste buna? Eu incerc sa fiu pe linia de plutire cat de cat dar parca am intrat in panica..parca cu cat trece timpul este din ce in ce mai greu sa treci mai departe.. Au trecut doi ani de incercari si medici si parca numai am rabdare, sunt f trista..
Stiu ca sunt fete care incearca de mult mai mult timp si sincer le admir pe cele care stiu cum sa mearga inainte.
Cum faceti.. cum treceti peste momentele astea grele??...Ca eu parca sunt batuta-n cap..nu pot sa-mi scot ideea asta din cap..sa ma relxez..
va pupic pe toate si fiti tari..ca eu sunt varza..