Gravidute dupa laparoscopie - 2 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetelor !
Vreau sa va ridic moralul si sa va spun ca se poate!
2 ani am incercat sa facem un bebe si fara succes ! Tot timpul dr spuneau ca n am nimic, spermograma ok, analize foliculare ok, cu exceptia faptului ca LH era dublul lui FSH, ceea ce rezulta microchisturi. Un singur doctor mi a spus asta, ca nici la echo nu le vedea nimeni. Ceea ce ma speria erau durerile mari de la menstruatie, chiar daca toti ziceau ca n am nimic, am decis sa ma operez( ma gandeam sa nu am endometrioza). Am ales o clinica privata, fiindca mi era frica de microbii din spitalele de stat. La clinica nu am dat f mult, am platit doar cazarea, operatia fiind decontata de CAsa de Asigurari. Dupa operatie dr mi a spus ca nu mi a gasit nimic, totul este curat si ca voi face tratament hormonal.
Nu stiu ce mi a facut cand m a operat, insa menstruatie nu am mai avut, ramanand insarcinata in aceeasi luna. Asta se intampla in aprilie 2010. Acum am 22 saptamani si asteptam un baietel sanatos.
Oricum personalul de la acea clinica extraordinari. Nota 10+ pentru toti, incepand de la infiermere, asistente, dr. ,m-am simtit ca la hotel. Tot respectul pt personalul de acolo.
Nu am dat numele clinicii sa nu l considerati reclama, dar daca sunteti interesate va pot da detalii.

20+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Anita salutare!
Eu abia am inceput cu sotul sa concepem un bebe. Am incercat la doua zile sa facem dar nu s a intamplat nimic. Azi declar ziua 1 de CM. In fine, am auzit ca poate dura o perioada, dar sper sa se intample si sa nu fie cazul sa ajung la o astfel de operatie. In fine, poate totusi ar fi bine sa tinem legatura, ca nu se stie niciodata cum ne putem ajuta unele pe altele, chiar si in momente bune.
:)

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pety_83 spune:

Buna seara fetlor!
Vreau sa o felicit in mod special pe Anita sa dea Dzeu sa ai un bebe frumos si sanatos si sa te bucuri de el.
Miha, vroiam sa-ti urez succes la proiectul bebe si sper sa ne dai cat mai curand vesti bune.
Eu sunt a treia luna dupa operatie si nu s-a intamplat nimic deocamdata...dar sper in continuare..poate poate ..
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Pety83 multumesc mult pentru urari, la fel iti doresc si tie, mai ales ca tu esti dupa o operatie si ai inceput sa speri.
De cat timp incercati sa aveti un bebe?

MHegarty

Mergi la inceput

Miha, in decembrie se fac doi ani de cand ne dorim si nu s-a intamplat nimic..la noi se pare ca nu numai eu am pb si sotul meu are ceva pb cu..:(..oricum ce sa-ti zic ca la inceput a fost tare greu cand am vazut ca nu se intampla acum incerc sa fiu tare ca nu am incotro..o sa fie odata si odata.
Te pup..numai bine sa auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor tocmai am facut HSG si vin cu vesti proaste pentru mine.In primul rand am uterul contractat.Trompa dreapta 14-15 cm, se opacifiaza incomplet neomogen pana in segmentul ampulo-pavilionar.
Trompa stanga, se opacifiaza cu dificultate pana in segmentul ampular.

Maine ajung la medic.Dar, sunt ambele infundate din cate scrie aici.

Voi, ce parere aveti?

Mergi la inceput

Vreau si eu nume de medici care fac laparoscopie in Bucuresti.Nu stiu la cine sa merg.Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea_munty spune:

buna fetelor
eu si sotul incercam sa avem un bebe de 3 ani si 2 luni. am facut teste de singe FSH/LH, spermograma, vreo 4 ecografi vaginale si toate au fost bine. diagnostic subfertilitate sau infertilitate inexplicabila.
Acuma doctora vrea sa fac laparoscopie inainte sa incep IVF. nu am mai avut vreo operatie pina acum si sint moarta de frica. am intrebat-o pe doctora daca ar fii dispusa sa faca IVF fara laparoscopie si mi-a zis ca da.
cred ca caut un sfat, ce sa fac? voi ce ziceti?

Mergi la inceput

vasi, eu ma programez luna viitoare la laparo.Din cate am inteles de pe acest forum, te anesteziaza total, deci nu simti nimic, si iti desfunda trompele daca le ai infundate.Dupa operatie simti o durere dar suportabila, o zi doua.

Mergi la inceput

Andrea, iti urez bun venit!Sper sa-ti realizezi visul cat mai curand posibil pentru ca stiu ce inseamna sa astepti. Vroiam sa te sfatuiesc sa faci operatia pt ca este f usoara nu ai de ce sa te temi, se face cu anestezie generala si asa poate sa-ti puna si medicul un diagnostic bun pt ca vede exact ceea ce este acolo. Eu am facut-o si nu-mi pare rau acum asteptam sa vedem daca se intampla si la noi minunea daca nu sa vedem ce e de facut in continuare. Nu stiu exact ce inseamna IVF?fertilizare in vitro?
Te pup si sper sa iei decizia buna!

Mergi la inceput