Nou stil de viata (260)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Carmen, mi-am luat:
Moschino -Glamour; super
Escada- Ocean Lounge; parca nu persista prea bine;
Chanel- Coco Mademoiselle; dragoste mai veche; persista fte bine si imi place foarte mult;

Fetelor, m-am gandit foarte bine si pana la ziua mea, as vrea sa trec la 'pauzate'.
Multumesc serifa de serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Hai trezirea si luati cafele, ceaiuri, sucuri.
Ruxi: inainte de a posta ceva ma asigur de cateva ori ca merita si ca rezultatul e cel asteptat.
Made: dar nu pleci de la noi, da?
M aduc sa pregatesc masa piticei si revin mai tarziu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Anda, multumesc pentru ceai.

Ruxi, ne dai o bomboana la toate, adica trebuie s-o impartim, da? Spor la gatit.

Vio, ai grija de tine. Mie-mi trece cu Fervex si aspirina Bayer.

Made, eu zic sa te mai gindesti cu pauza...de obicei asta se traduce prin: vreau sa maninc cit si ce vreau si mai ales dulciuri fara sa ma simt vinovata ca iau pe lista. Asa e sau nu?

Carmen, l-am vazut si eu pe Teo pe prima pagina, o scumpete de copilas!

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.
Iau un ceai, multumesc Andei si plec la scoala.

pentru c-am uitat ieri: Yubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Tzuni, ai visat frumos?

Anda, am inteles. M-ai omorat cu ultima postare de pe blog, cred ca-s exact pe gustul meu.

Delia, exact cum am zis, o bomboana pentru toate .

Madelaine, eu sper sa nu ne parasesti.

Carmen .

O zi minunata,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Poftiti la cafea, ceai verde, batoane, rondele expandate

Ia mai terminati voi cu bomboanele alea!

Azi mam cantarit...am 59,5...trebuie sa raman sub 60...plec la mama! Sper sa nu-mi stric minunatie de rezultat!

Va pup! Tumpi tin si eu pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Tumpi va transmit si eu ganduri bune

Yubi cu intarziere.

O zi faina tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

sunt treaza de la 5 cand pe Mara a apucat-o o criza de tuse; a tusit pana a vomat... asa ca la 5.15 ii faceam baie, schimbam asternuturi, etc. I-am luat antibiotic sper sa-i faca bine, caci de la 5 pana la 8 n-au fost 2 minute in care sa nu tuseasca. Si s-a imbolnavit si mama, ca sa fie totul sub control.

Ruxi, sa-mi pastrezi si mie o bomboana! Te rooog... si sa pui si poze cu prajiturile pe care le faci, sa ne delectam si noi virtual!

Madelaine, hai mobilizeaza-te!! Nu merita, dupa efortul pe care l-ai facut deja, sa incepi sa mananci aiurea. Gandeste-te ca pentru tine nu mananci prostii; si vezi ca nu e usor sa slabesti... fiecare kg in plus, inseamna munca de slabit in plus.

Si mai ales, nu te pedepsi pentru mesajul pe care l-ai primit ieri. Zau ca nu merita!! Dimpotriva, merita sa ai grija de tine, sa arati din ce in ce mai bine, sa infloresti, asa ca atunci cand te va vedea impricinatul sa-si dea pumni in cap de ciuda ca te-a pierdut!

Coco Madmoiselle am si eu, ma simt tare bine cu el.

Tzuni, ce faci?

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Anda eu vreau portie dubla de cafea ca azi e zi de curatenie si eu chef nu am si vreau si una dupa ceafa ca imi e gandul la bomboane.

Carmen spor la scoala.

Ruxi vreau sa vad poze cu ce faci.

Roxa mai multa organizare,uite cine vorbeste trebuie sa faci ceva sa reusesti sa nu mai papi haotic.

Tzuni ti-a trecut gandul de la bomboana.

Gabriela dupa cum ma cunosc la mine nu vine un necaz sincer vin mai multe,asa ca vad ca si la alti e la fel.Multa sanatate lui Marut si mamei si sa treaca repede boala.

Nu stiu inca cu petrecerea ca asa sucita sunt eu dar azi la pranz trebuie sa stiu sa vorbesc cu mamica unde ar trebui sa mearga Mara.Uti e super bucuroasa daca ar fi sa doarma acolo .

Ma duc la cafeluta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gusta pai daca reusesti sa-ti lasi minunea pe maini bune...mergeti! Si sa te distrezi!

Mergi la inceput