Nou stil de viata (260)
Raspunsuri - Pagina 4
gusta spune:
Anda nu te invinovati ca chiar nu ai vina si ma lasi sa zic ca stiu cum e sentimentul de vinovatie.
Carmen poza ta e pe prima pagina la desprecopii?sau ma insel?
Tzuni nici nu vreau sa ma gandesc la sambata eu nu beau de felul meu da unde merg acuma trebuie sa fiu la inaltime si numai acolo nu ma simt eu.
Vad ca ma trimiteti la petreceresi eu am probleme mari la mansarda sa nu ma duc plus ca mama mi-a zis ca m-am stricat de tot si sa ies in lume ca numai sunt normala,o fi avand dreptate.Ma mai gandesc.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
Seara buna dragelor!
V-am zis ca sufar din lipsa de timp? E grav rau, daca ar durea, as fiin coma. Nici nu m-am dezbracat de haine, sunt inca in tzinuta business si venita de la sala, unde am facut azi 2 clase speciale...si va scriu voua ion timp ce astept sa se spele hainele sa le pot intinde...boriing...
Ruxi, cum era sa va uit da-mi te rog si mie link la poze noi cu tine, ca am ratat postarea in care ai pus link si acum am citit ultimele 16 pagini necitite si nu mai vreau sa le reiau
Anda, jur ca ma gandesc des la tine...Danielo, tu cand maivii in Cluj?
Raportul meu e de 62 kg fix, si cu rusii in intarziere. Nu am comis-o cu (multe) prostii iar mainly sunt vegana...cu mancat haotic nu stiu cum sa ma organizez...ca sa-mi fie mai bine cu timpul ar trebui sa nu mai merg la sport, ceea ce nu pot sa concep.
Va pe toate si sper sa revin in curand...inca nu fac fata la ritmul vostru si ma bate gandu de-o pauza, dar ma mai gandesc...
pe curand!
Roxa
mephala30 spune:
Gusta, multumesc ca mi-ai atras atentia, habar n-aveam.
Da, in poza e Teo.
Tzuni, fara violenta, .
Anda, buna seara. Si sanatate Carinei, draga de ea!
fii mai blanda cu tine, nu te invinovati prea mult. Echilibreaza balanta oferindu-i mai multa atentie, mai multe momente de tandrete...
Roxa, nu-mi place fata asta intunecata a ta.
Te pup si sper sa-ti regasesti optimismul, jovialitatea, indiferent daca vei lua o pauza sau nu.
Delia, iti citesc o poveste, ori dormi?
violeta70 spune:
Buna seara!
Am avut niste zile super pline, cu audit pe cap si situatii multe.
Colac peste pupaza ma paste o raceala, cu durere in gat si dureri de musculatura. M-am doftoricit cu fervex si faringosept. Sper sa o pot opri sa nu avanseze.
Azi mi-au venit si rusii, cu patru zile mai devreme. O fi de la tratament.
Raportul meu (cu intarziere si cu scuzele de rigoare): 66,7 kg. Este bine tinand cont de rusi.
Tumpi gandurile mele sunt indreptate spre tine.
Yubi, La Multi Ani! cu sanatate, noroc si fericire!
Va las acum ca vreau sa ma intind un pic.
Va doresc o zi frumoasa maine (este baba mea).
Pupici la toate fetele!
puskin spune:
Buna seara,
sunt in criza acuta de timp . Am fost la cumparaturi sa-mi iau ce-mi trebuie pentru party si acum vreau sa ma apuc sa fac niste bomboane.
Roxa, uite linkul http://picasaweb.google.com/puskin7/Poze#. Te pup.
Carmen, mersi. Sotul e deprimat, nu vrea mare lucru in general...
Delia, asa, tine-o din scurt pe Tzuni .
Tumpi . Ganduri bune catre cumnatul tau.
Violeta, pentru gat incearca o gargara cu apa cu sare.
Gusta, eu zic sa te duci la party, asa o sa dansam impreuna sambata seara .
Revin cand termin cu gatitul...
pepene spune:
Ruxi, ne dai si noua bomboane?
Louisea, nu vreau sa ma las de tot, dar vreau neaparat sa reduc cantitatile!
Violeta, Ruxi are dreptate cu apa cu sare. Face minuni.
Gusta, neaparat la petrecere, nici nu discutam .
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pepene Ruxi, ne dai si noua bomboane? Louisea, nu vreau sa ma las de tot, dar vreau neaparat sa reduc cantitatile! Violeta, Ruxi are dreptate cu apa cu sare. Face minuni. Gusta, neaparat la petrecere, nici nu discutam . |
O bomboana dupa ceafa
Ruxi: spor la treaba. Si eu incerc sa ii fac Carinei mini biscuito-cereale integrale - is curioasa ce iese.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Tzuni spune:
Ma bag si io in pat cu gandu' la bomboane!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE