Nou stil de viata (260)
Raspunsuri - Pagina 21

yubi spune:
LA MULTI ANI ,DOAMNELOR !Dordia ,multumesc de urari.Multa sanatate la puiut,sa-i treaca repede.Si eu ma uit la serialul 24 ,mi se pare foarte bun.CristinaT EftimieC ,sanatate sotului
Eu am fost azi la servici ,sunt obosita si fara nici un chef.Va doresc o zi frumoasa !

violeta70 spune:
La Multi Ani! si de la mine pentru 8 Martie!
Zuzilici la Bucuresti a fost o zi putin schimbatoare: acum soare, acum nor, cu putin vant, dar totusi frumos.
Azi am fost la cimitir, la bunica, si i-am dus zambile. Ii placeau foarte mult. Apoi am trecut putin pe la sora-mea, i-am vazut pe cei mici si am plecat acasa, unde am facut o supa de rosii.
Acum merg sa ma pregatesc pentru servici, dupa care ma uit la vreun film, ceva. Al meu sot lucreaza azi, asa ca am sa-l astept, mai ales ca, atunci cand m-am intors acasa, aveam pe masa un trandafir rosu superb.
Va doresc o saptamana frumoasa, plina de bucurii.
Pupici la toata gasca

puskin spune:
Buna seara,
multumesc mult pentru urari, petrecerea a fost super.
Am reusit sa pun cateva poze aici:
http://picasaweb.google.com/puskin7/BirthdayParty7032009#
Ruxandra

vikinga spune:
Hola:) din spania de data asta.O vreme fabuloasa, ieri au fost 24C, parca e alta lume, Aldo m-a intrebat de ce e aici cerul atit de albastru, cred ca numai un copil crescut in nord poate intreba asa ceva. Insa motivul vacantei e unul nu prea fericit...o inmormintare. Ruxi felicitari! la multi ani cu intirziere
!Ne auzim sapt viitoare cind ma intorc, la nebuneala de aici nu am timp si chef de net. Inteleg de ce la atitia romani in spania doar atit de putini useri activi pe net.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Tzuni spune:
Puskin, doar atat iti spun: arat cu 10 ani mai tanara!
Vikingo, imi pare rau... Te asteptam cu drag de acasa!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE

dordia2000 spune:
Hallo....
Puskin...superba petrecere si ma bucur ca te-ai distrat atat de bine. Se vede ca ai fost fericita si ca te-ai simtit bine.
Vik imi pare rau! Condoleante.
Eu sunt zombie, azinoapte m-am culcat pe la 3 ca pana atunci l-am pazit pe Tudor care mi-a facut de 2 ori febra 40...deci...e tare nasol cu dintisorii. Imi vine sa crestez eu gingia sa iasa odata ca mititelul e cam epuizat. Azi a mai facut febra 39.7 iar pe ;a 18.00 avea 40.5....si m-am speriat, am fost pe punctul de ai face impachetari dar dupa sup eferalgan i-a scazut la 39.9...si apoi am fugit la farmacie dupa Nurofen, si Novocalmin. Cand m-am intors ii scazuse de tot, iar acum i-am mai bagat un sup.preventiv..sper sa fie ok, dar ma astept la noapte agitata. Offff ca greu ii mai ies. La Stefan nu am stiut cand i-au iesit dintisorii, nu a facut niciodata febra si nici alte simptome nu a avut. Dar ne faem noi mari!!!
Acum va poop ca ma duc sa prind un pic de somnic...Noapte buna!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Zuzilici spune:
Puskin ai fost o frumoasa si exact cum zicea Tzuni. Arati de milioane si-mi place ca te-ai distrat pe cinste.
Vik condoleante. Te-asteptam sa ne scrii de-acasa mai des si cred ca ai nevoie de-o vacanta in sud mai "adevarata".
Sa deschid capitol nou?
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

puskin spune:
Dordia, mersi. Si un pentru Tudor.
Zuzi, . Chiar m-am distrat. Deschide capitol nou daca poti.

Zuzilici spune:
Va invit la un noul capitol : 261 .
S-aveti spor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)