Nou stil de viata (260)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni .

Mie imi intarzie ciclul vad...si nu mi s-a mai intamplat de foarte multi ani. Gravida nu prea am cum sa fiu...

Jack ala e un nenorocit, va spun eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Ruxi,dar sa stii ca daca esti gravi...eu tot ma risc o tura cu Jack in cinstea ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxi eu zic sa cauti un test,ca cu nu prea se poate se mai intampla.Nu am uitat ce ti-a urat Zuzi cand ai plecat in vacanta sa vii cu bebe.Asa ca pune mana si fa un test si termini cu suspiciunile.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Yubi, , sanatate si tot ce-ti doresti!

Zuzi, multumim pentru capitol nou. Se pare ca tie iti revine "onoarea" sa schimbi rapoartele saptamina asta.

Am revenit de la sala, am prestat o ora si jumatate (exercitii pentru brate + cardio). Na ca a inceput sa-mi placa sa alerg pe banda.
Cind m-am intors m-a traznit asa o pofta de cipsuri/biscuiti sarati de nu va spun. Nu m-am oprit pe nicaieri sa-mi cumpar, nu vreau sa-mi bat joc de munca mea. Si m-am dus la sala cu o durere de cap infernala - am lasat-o acolo, ce bine!

Made, vad ca fetele te-au sfatuit foarte bine, ultimul lucru pe care ar trebui sa-l faci acum este sa te "pedepsesti" cu mincare sau alcool. Gaseste-ti un "inlocuitor".
Si mie mi-a placut "The Reader".

Ruxi,

Tzuni, ma bucur mult ca esti mai bine si te-ai mai dezumflat.

Gusta, la petrecere cu tine!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Cind m-am intors m-a traznit asa o pofta de cipsuri/biscuiti sarati de nu va spun.

Yubi, la multi ani si si sa fii fericita!

Gusta, ultima data cand am baut (acum cam un an, un pahar de gyn tonic) am cazut in cap pe matza! Nu mai vreau... Cred ca nu mai vrea nici matza!

Puskin, n-o fi de la regimul alimentar? Poate e o reactie a corpului....Zic si io, nu ma pricep!

Zuzi, ce mai face mama ta?

mephala Trimit scribul la tine, da?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Rizi tu, rizi, Tzuni, dar si acum imi ploua in gura cind ma gindesc. Noroc ca n-am nimic de rontait in casa. Doar mere.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Daca erai cu mine te impingeam in pacat!

_

CINE VREA SI CINE POATE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Daca erai cu mine te impingeam in pacat!

_

CINE VREA SI CINE POATE

Sa vezi ce scoteam eu biciul la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Yubi, La multi ani!

Mada, gaseste-ti alt mod sa-ti versi supararea.

eu tocmai am terminat de gradinarit, as mai fi stat dar cum s-a intunecat nu am mai avut cum, continui maine , doar sa tina vremea cu mine.

Cum stiu ca sunteti un grup exceptional am la voi o rugaminte.Tocmai am primit o veste nu prea buna, asa ca am sa va rog sa va rugati alaturi de mine pt cumnatul meu care se afla in Kazahstan intr-o situatie dificila.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Hello!

Anda, succes maine Carinei si sanatate! Bine ca ati descoperit si faceti investigatii.

Delia, tine-o tot asa cu sala!

Louisea, 14 zile pana scap de viciul Coca-Cola? Nu cred ca reusesc. Deocamdata nici nu imi propun sa scap de tot, dar vreau sa mai reduc cantitatea. In ultima vreme, ajunsesesm sa beau 0.75- 1 litru pe zi si asta e prea de tot. Azi am reusit si nu am baut deloc din nou!

Madelaine, inteleg ca ai avut o perioada foarte grea, si ca mancarea a devenit un fel de refugiu pt. tine. Te inteleg foarte bine, pt. ca atunci cand sunt stresata sau ma apuca anxietatea existentiala simt nevoia sa rontai in continuu. Cred ca primul pas este sa realizam ca acest tip de mancat compulsiv are radacini psihice, care nu tin de foamea normala. Pe mine asta m-a ajutat, si de atunci nu am mai simtit nevoia asta compulsiva de a rontai in exces chiar daca nu imi e foame.

Totusi, eu tind sa cred ca esti un pic prea aspra cu tine, cum spui, ori un regim drastic, ori deloc. Poate ar fi bine in aceasta perioada sa nu supui organismul unor constrangeri drastice, pt. ca el e oricum obosit de toata agitatia emotionala. Fii blanda cu el, incearca sa privesti mancarea ca pe un prieten care iti asigura energie si care da si savoare vietii. Dar atat cat iti cere corpul tau pt. ca ii e foame, nu pt. ca are probleme pe alte planuri. De asemenea, nu exagera si nu iti interzice orice pofta. Manaca echilibrat si sanatos, dar daca intr-o zi iti e pofta de clatite, sa spunem, poti sa iti spui asa: " Imi este mare pofta de clatite cu gem...Nu e nici o problema, organismul meu merita sa fiu blanda cu el si sa ii fac o placere atata timp cat nu exagerez. Azi voi manca 2 clatite la micul dejun, sa zic. Nu mai multe, pt. ca restul tine nu de indeplinirea unei pofte normale, ci de exces." Asta te va ajuta sa nu mai cazi dintr-o extrema in alta cu mancarea, si sa ai un regim echilibrat.

Am increderea ca o astfel de abordare ti-ar fi prielnica. A mers in cazul meu

Sorry pt. lungimea mesajului .

Mergi la inceput