Nou stil de viata (260)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabrielama spune:
Anca,
uite aici:
http://calorii.oneden.com/
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
ancadragoman spune:
Gabi mersi mult
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
gusta spune:
Neatza.
Cum am mai zis la mine toate vin deodata.
Gabriela am nevoie de ajutorul tau,stiu ca ai zis ca esti avocat,am nevoie de un sfat ca am probleme in ro cu un vecin si mi-a facut reclamatie la primarie si politie si nu ma lasa sa ma leg de teava de gaz.
Marilena si Mara Augusta
Gabrielama spune:
Gusta,
cui apartine teava de gaz? Cine a montat-o?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
gusta spune:
Gabriela iti scriu aici si imi cer scuze de la fete ca nu folosesc pm.
Casa e pe numele meu e un apartement cu 2 camere,teava e pe scara si a montat-o un alt vecin,de la gaze imi spune da ai dreptul sa te intepi ca regulatorul duce 16 apartamente cand au venit muncitori ala a iesit cu bata si ia alungat si din nou am chemat de la gaze ca nu ma lasa si aia zis doamna trebuie sa te intepi acolo ca merge si vecinul urla cat il tine gura ca nu ma lasa.Acuma eu ce fac,am reclamatie la primarie ca am spart un perete,au venit de la primarie si au vazut ca e intact nu am spart nimic,la politie ca am facut galagie si toate sunt pe numele meu,maicamea imputernicire are dar nu sa ma reprezinte la primarie politie si tot asa.Eu de aici nu pot pleca ca sunt cu actele ,dar sa zic ca plec eu ce fac cu cine ma bat acolo si daca am dubla cetatenie se schimba situatia.Poate nu scriu normal dar sunt innebunita ca ala a sarit la maica mea si sigur va sari si la mine .
Marilena si Mara Augusta
ancadragoman spune:
Noi cand ne-am pus centrala ne-am legat la teava unui vecin care pusese inainte si i-am dat si lui o parte din banii pe care ii daduse pentru racord
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
carina spune:
Neata,
Marilena: pana acum ceva vreme, daca o persoana tragea gazul intr-o anumita zona, era considerat proprietar pe conducata respectiva. Trebuia sa iti dea acordul la notar ca te lasa si cu acordul respectiv mergeai la gaz. Noi asa am facut. Acum din cate am inteles, proprietatea asupra conductei e a celor de la gaz. Depinde de cand anume a facut respectivul lucrarea si in care din cele 2 situatii se incadreaza. Eu personal, as discuta cu el (fie il suni tu, fie o rogi pe mama ta sa mearga la el) si as incerca sa ajung la o intelegere. Probabil ca omul vrea ceva bani. Dar e obligatoriu ca intelegerea sa fie oficiala (sa va dea in scris, la notar de preferat ca e de acord sa va bransati si voi).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Hopes spune:
Si noi tot la fel am facut.
CIne aduce primul sau primii (ca pot fi mai multi) gazul in scara, ei sunt proprietarii tevii. Ei au platit. Cine vrea sa se intepe la teava respectiva trebuie sa plateasca o cota parte.
Se merge la notariat unde se face o hartie prin care proprietarul isi da aces accept, si cu respectiva hartie esti in legalitate.
Noi asa am procedat acum 2 ani cand ne-am mutat in noul apart, si acu 5 ani la vechiul apart.
gusta spune:
Fetele el nu e propietar pe teava.Cei de la gaze mi-au dat proiectul am semnat tot am tot,dar ala nu ma lasa si muncitorii au plecat ca el sare injura a scos si o bata ,ce sa mai zic.e clar numai cu politia pot rezolva.Credeti-ma nu e propietar de teava e un altu de la etajul 4 si ala mi-a dat semnatura i-am platit tot deci nu am treaba ,numai ca ala iese e vecin de usa si cum vede pe careva urla tipa,a venit si un fecior si tot asa.
Marilena si Mara Augusta